FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7879)

Posted by tom2525 on 20-08-2002 22:29:

Cool HALO to ja ten ktury was tak wkurzyl mialem sie zglosic jak bede 1 i jestem zobaczie

hej rebel kula ireszta ktora mnie wyzywal jestem pierwszy w statystyksch NO >1< hahah................... go to www.csport.net. <<<TOM>>> no 1 in elimination !!!!!!!!!!!!

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 21-08-2002 13:23:

eh jak grasz z samymi lamkami wejdz na datagroupe i zabij chocaiz jedengo

Posted by El_Mariachi on 21-08-2002 19:59:

Re: HALO to ja ten ktury was tak wkurzyl mialem sie zglosic jak bede 1 i jestem zoba

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
hej rebel kula ireszta ktora mnie wyzywal jestem pierwszy w statystyksch NO >1< hahah................... go to www.csport.net. <<<TOM>>> no 1 in elimination !!!!!!!!!!!!

Ja przepraszam drogi kolego ale na moim skromny sprz�cie z NN 6.2.2 i IE 6.0 stronnica wy�ej wymieniona nie bardzo si� otwiera.

Posted by Atari on 22-08-2002 14:50:

wejdz na ta strone tom www.kissmyass.com tez jestem na niej NO 1!!! rzadze

Posted by juzef on 23-08-2002 02:25:

he nie wystarczy grac trzeba grac!!!! jak narazie nie widzialem cie zebys gdzies gral jasli nawet to nie wywarlo to na mnie zadnego wrazenia zapamietuje zawsze tych lepszych

rozumiem ze ten topic mial ci dowartosciowac ehe nikt cie nie lubi wszyscy cie tempia ok kazdy moze miec kompleksy

a co do eliminacji jest to tak nudne ze nikt w to nie gra chyba ze na 1 mapie w stodole bo nie puszcza ta mapa innych trybow gry
(wedlug mnie nie kazdy musi miec takie samo zdanie o elim)
swiadczy o tym fakt ze najmniejsza jest ilosc serwero elim na swiecie mniej jest tylko serwerow do trybu kill man with a ball co jest w pelni zrozumiale chodzi o to ze na serwerze z takim modem nie wejda osoby ktore go nie maja nawet jesli jest wylaczony ten tryb gry a nie wszyscy to sciagaja wiec malo serwerow

Posted by [FPP]glan on 23-08-2002 09:27:

dobra.. 3 glosy za i zamkne topic
zeby nie doszlo do jakiegos obrazania mi tutaj ;D

Posted by tom2525 on 23-08-2002 18:03:

nudny to ty jestes wedug statystyk gra w eliminacje 40.000 osob jak niewiesz co piszesz to niepisz nic jak bedziesz gral duzej niz 1 dzien to moze mnie spotkasz to do ciebie poczotkujacy graczu jak bys nie wiedzial jest kila map do eliminacji jak grales tylko na cafe net katowice to tak tylko barn jest tam ustawiony na eliminacje sa servery tylko z mapami na eliminacje poczotkujacy garaczu jak bys nie wiedzial pograj duzej to bedziesz wiedzial najlepsi graja na barry world server i jolcie server jak jestes taki dobry zagraj tam !!! bez urazy pograj troche a puzniej oceniaj

Posted by El_Mariachi on 23-08-2002 18:29:

No ja przepraszam ale co jest takiego wpspania�ego na Joltach czy Barrym pomijaj�c fakt , �e serwery te s� po prostu porz�dne?

Posted by [FPP]glan on 24-08-2002 00:38:

hmm ta sa dobrzy gracze? chociaz ni wiem jak sie sytuacja ta rozwija na innych

Posted by El_Mariachi on 24-08-2002 13:38:

No tak ale zauwa�, �e Jolt�w jest chyba z 18 wi�c zawsze si� zdarzy, �e s� tam ludzie mocni ale te� s�absi... Jolty wsz�dzie wida�, jest ich pe�no wi�c nawet przypadkiem ludzie wchodz� na nie. Nie m�wi�, �e na Joltach graj� mientcy ludzie bo graj� tamt e� pakerzy ale zawsze si� kto� s�abszy zdarzy i to zasadniczo nawet dobrze.

Posted by Krrett on 24-08-2002 17:46:

TOM !

NAUCZ SIE PISAC NA KLAWIATURZE I CHOCIARZ TROCHE OPANUJ WIEDZE Z ZAKRESU ORTOGRAFI ! lol tego sie po prostu nie da czytac ! Nie wiem czy piszac te wszystkie posty byles baardzo zdenerwowany czy tez nigdy nie myslisz kiedy piszesz ? Ja w sof2 nigdy nie gralem w trynie mp , nawet nie mam pelnej wersji ... ale jesli ci to tak bardzo przeszkadza ze pl scena tej gry jest az tak zacofana to masz dwie drogi wyjscia :
a) zmien obywatelstwo
b) zacznij cos zmieniac a nie tylko burzyc sie ! skoro jestes taki mastach to chyba to potrafisz !

Chetnie bym sobie zagral z toba ale coz mam inne wydatki niz kupowanie oryginalnych wersji gier wiec to raczej wykluczone ...

i na koniec

the end

Posted by ARES on 26-08-2002 07:22:

Tak sobie czytam i czytam to forum i widze, �e ludzi z przerostem ambicji nie brakuje. Tom w grze SOF 2 nie liczy sie granie z kiepskimi w Elimination - gdzie zapewne zakampiasz sie w ciemnym miejscu ze snipa - ale prawdziwa walka z AK74 w r�ku w t�umie. Ale nie chce cie obra�a� bo nie w tym rzecz.

Zagraj tak jak ja - gram zawsze w pierwszej linii ataku i to na mnie kierowany jest pierwszy ogie� przeciwnika. W walce na ma�a odleg�o�c czesto sam (bez wsparcia - bo inni leca np inna droga) przeciwko 3 ( czasem nawet 5 graczom - dobrym) potrafie zawsze utrzyma� swoje statsy na poziomie rate 2:1 lub 3:1 - maj�c przy tym najcz�ciej najwi�ksz� ilo�� kills�w (25-35).
Wiesz jak nauczysz sie grac samemu kontra 5 ciu graczy naraz i wszystkich ich zabijesz ( nieskromnie - mi sie to uda�o kilka razy) i utrzymasz taki rate to ci pogratuluje !

Nie wierzysz ? popytaj ludzi na tym forum - znaj� mnie ( mo�e nie wszyscy - ale to ich pech) - o BLADE ci powie - gramy razem
A jak co� to znajdz gracza [GoD] A.R.E.S i staraj si� nie zgin�c uciekaj�c

Posted by Atari on 26-08-2002 14:33:

Araes gdzie gracie razem z B7ejdem na jakim serwerku ja tez chce ;( od kad mam fulla spotkalem 2 polakow i jednego litwina ktory mowil po polsku ,umowmy sie na jakas gierke na WICu :|

Posted by El_Mariachi on 26-08-2002 18:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez ARES
gdzie zapewne zakampiasz sie w ciemnym miejscu ze snipa - ale prawdziwa walka z AK74 w r�ku w t�umie. Ale nie chce cie obra�a� bo nie w tym rzecz.

Gra�em chwil� z Tomem i prawd� m�wi�c rzczywi�cie gra niezgorze, nie kampowa�, lata� z MP5 chyba. Przywzoicie gra tyle mog� powiedzie�.

Posted by Atari on 26-08-2002 21:18:

Wink

kogo tom obchodzi ja tam nikogo nie wdze tylko same szprehen i talki gdzie ta polonia z SoF2 MP Test ?? NO GDZIE!!! ....

Posted by tom2525 on 27-08-2002 08:20:

niema jej bo niegra juz w sof2 mp test tylko w cala

hallo co sluchac

Posted by [FPP]glan on 27-08-2002 08:58:

slychac to ze koniec z bluzganiem na kazdego i wogole dziwnych przechwalanek i
topic closed!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.