FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7912)
Download na fpp.pl
Mam tu takie małe zapytanie do webmasterów fpp.pl (a zwłaszcza sof.fpp.pl P ). Dział download jest na stronie ale jest dosyć, że tak powiem stary pozatym są tam pliki tlyko do SOFa 1. Więc taki mały apel - zróbcie download do SOFa 2. Jest sporo potrzebnych plików a ściąganie ich z fileplanet do przyjemnych rzeczy nie należy...
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Mam tu takie małe zapytanie do webmasterów fpp.pl (a zwłaszcza sof.fpp.plP ). Dział download jest na stronie ale jest dosyć, że tak powiem stary pozatym są tam pliki tlyko do SOFa 1. Więc taki mały apel - zróbcie download do SOFa 2. Jest sporo potrzebnych plików a ściąganie ich z fileplanet do przyjemnych rzeczy nie należy...
Re: Re: Download na fpp.pl
Znam zachodnie stronki, Glan nie rób ze mnie lamera ) Tylko, że taki planetsoldier.com jest w ścisłym połączeniu z fileplanet a wiadomo jak toto działa
) A jeśli można wiedzieć to co się właściwie z downlaodem dzieje tutaj co?
Znam zachodnie stronki, Glan nie rób ze mnie lamera) Tylko, że taki planetsoldier.com jest w ścisłym połączeniu z fileplanet a wiadomo jak toto działa
) A jeśli można wiedzieć to co się właściwie z downlaodem dzieje tutaj co?
Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl
Cwaniaczek D A download kiedyś będzie jeszcze czynny?
CwaniaczekD A download kiedyś będzie jeszcze czynny?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl
Pracowników ) Jaka ekipa za fpp.pl stoi
)
Pracowników) Jaka ekipa za fpp.pl stoi
)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl
A Ty ile w fpp.pl czasu siedzisz?
A Ty ile w fpp.pl czasu siedzisz?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl
Czyli zasadniczo przeszło pół roku... no kewl )
El_Mariachi, jak chcesz sobie pobrać sof'owe pliki to wejdź na http://www.soffiles.com i ściągaj, a nie marudisz ze nie ma downloadu na sof.fpp.pl. Tam [na SoFFiles.com] nic nie jest połączone z FilePlanet więc ściągniesz co chcesz i to szybko. Wiem bo ściągałem .
hmmm ni wiem czy moge ale sprawa zwiazana z dwnl na fpp.pl powinna sie rozwiazac po 25 wrzesnia wtedy czeka was niespodzianka a nas sporo pracy
gazdzik czymaj strone sof.fpp
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl
Gazdzik znam stronki o SOFie, jeżeliby był download tutaj to też być ssał pliki z zachodnich serwerów???
Gazdzik znam stronki o SOFie, jeżeliby był download tutaj to też być ssał pliki z zachodnich serwerów???
ja tam nie mam oporow ciagne skad sie da i gdzie szybciej sory alem mam z file planet ponad 500 kb i to czasem grubo wiecej
a co do polaczenia soffiles z file planet to bym sie spieral
im szybciej tym lepiej mam wtedy wiecej czasu na gre )
pozdrawiam
ja tam nie mam oporow ciagne skad sie da i gdzie szybciej sory alem mam z file planet ponad 500 kb i to czasem grubo wiecej
a co do polaczenia soffiles z file planet to bym sie spieral
im szybciej tym lepiej mam wtedy wiecej czasu na gre)
pozdrawiam
czlowieku po co nie zdazy mi sie gra przeladowac jak juz mam sciagniete a co do grania z sciagajacym sie plikiem to moze przemyslisz sprawe bo psujesz innym zabawe zwykle bo podczas sciagania zwykle ci leca pingi w gore wszystko sie rwie laca pakiety wogole lagujesz serwer chyba ze masz lacze jakies kosmiczne
a co do sciaganiua czegos duzego to z file planet nie ma co ciagnac duzego nie mam takich potrzeb co moda do gry czy moze mape ??? hmm??? to pliki zwykle do 20 mb moge spokojnie poczekac i nie psuc humoru innym swoim slideshow
czlowieku po co nie zdazy mi sie gra przeladowac jak juz mam sciagniete a co do grania z sciagajacym sie plikiem to moze przemyslisz sprawe bo psujesz innym zabawe zwykle bo podczas sciagania zwykle ci leca pingi w gore wszystko sie rwie laca pakiety wogole lagujesz serwer chyba ze masz lacze jakies kosmiczne
a co do sciaganiua czegos duzego to z file planet nie ma co ciagnac duzego nie mam takich potrzeb co moda do gry czy moze mape ??? hmm??? to pliki zwykle do 20 mb moge spokojnie poczekac i nie psuc humoru innym swoim slideshow
hmm nie gram wcale w singla
hmm nie gram wcale w singla![]()
hehe singiel moze onim cos by napisac ...ma pare bledow ktore mnie denerwuja tzn 1.lewitujace w powietrzu pistolety i ciala (najczesciej po przeniesieniu) 2.przeciwnik ktory jest czasem zaskakuje swoimi akcjami (rzuca do pomieszczenia granat ,wbiega do srodka ..i ginie od wlasnego granata , przeskakuje skrzynie prosto na mojego ak ) to sa lolki
hehe ale ogolnie mozna pograc fajna grafika i zachowanie ogolne przeciwnikow jest dobre to tak sobie nabaknolem o single bo caly czas o multi gadacie(??)
Singiel jest fajny ale jeśli ktoś przejdzie ćwierć gry chociażby na najwyższym poziomie trudności to ja mu pogratuluję )
gazdzik jak ty lubisz sie tluc z komputerem to nie ma sprawy ja wole z ludzmi co do tego czy mam zalowac czy nie pozwolisz ze bede mial wlasne zdanie w singla probowalem trochy i mi nie pasowal a jak mi sie cos nie podoba to tego nie robie wiec nie gram podobnie jak ja robi wiele osob
hmm jak kto woli, jak komu sprzet pozwoli(rym) ja gram na sof dalem tylko sejwow unlimit bo bym chyba nie wytrzymal z 1 sejwem i walkowanim jednej planszy non stop i tak juz wiekszosc plansz mi obrzydla a prage jak widze na mp dm to mnie az ciarki po plecach przechodza
praga na mp to najbardziej mi sie nie podobajaca mapa jest mnustwo innych lepszych
i jest taka akcja rakieta wali w wieze obok mojego helikoptera nie moge sterowac helikopterem rakiety tez nie moglem rozwalic ani wiezy wiec tak czy innaczej musialem stracic iles tam zycia akurat mialem pecha ze mnie zabijalo i po kilkunasyuuuuuu probach dalem sobie spokuj i musialem misje ODNOWA przechodzic az mnie bralo gdy znowu to przechodzilem ale odbilem sobie na terrorystach w nastepnej planszy
Pechowy czlowiek jestes Atari
nie oto chodzi ze mam pecha tylko ze w grze sa bledy i rzeczy ktorych nie powinno byc :?
W każdej grze są błędy i tego się uniknąć nie da dobrze o tym wiesz )
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.