FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7912)

Posted by El_Mariachi on 23-08-2002 18:38:

Download na fpp.pl

Mam tu takie małe zapytanie do webmasterów fpp.pl (a zwłaszcza sof.fpp.pl P ). Dział download jest na stronie ale jest dosyć, że tak powiem stary pozatym są tam pliki tlyko do SOFa 1. Więc taki mały apel - zróbcie download do SOFa 2. Jest sporo potrzebnych plików a ściąganie ich z fileplanet do przyjemnych rzeczy nie należy...

Posted by [FPP]glan on 24-08-2002 00:36:

Re: Download na fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Mam tu takie małe zapytanie do webmasterów fpp.pl (a zwłaszcza sof.fpp.pl P ). Dział download jest na stronie ale jest dosyć, że tak powiem stary pozatym są tam pliki tlyko do SOFa 1. Więc taki mały apel - zróbcie download do SOFa 2. Jest sporo potrzebnych plików a ściąganie ich z fileplanet do przyjemnych rzeczy nie należy...

nisetety jak narazie download jest u nas do dupy.. nawet ten do sof 1 nie dziala... przepraszamy za te niedogodnosci... probojemy cos wykolowac ale kto wie co z tego co bedzie... narazie polecamy nastepujace strony do sciagania pliczkow
http://www.sof2match.com
http://www.soffiles.com
http://www.sof2center.com

Posted by El_Mariachi on 24-08-2002 13:33:

Re: Re: Download na fpp.pl

Znam zachodnie stronki, Glan nie rób ze mnie lamera ) Tylko, że taki planetsoldier.com jest w ścisłym połączeniu z fileplanet a wiadomo jak toto działa ) A jeśli można wiedzieć to co się właściwie z downlaodem dzieje tutaj co?

Posted by [FPP]glan on 25-08-2002 06:39:

Re: Re: Re: Download na fpp.pl

quote:
Znam zachodnie stronki, Glan nie rób ze mnie lamera ) Tylko, że taki planetsoldier.com jest w ścisłym połączeniu z fileplanet a wiadomo jak toto działa ) A jeśli można wiedzieć to co się właściwie z downlaodem dzieje tutaj co?

hmmm no drobny niefart i ni wiadomo jak go zrobic... bo za duze transfery mielismy... no i wylaczony zostal a szkoda gadac
nie robie z ciebie lamera ... a ja ni podalem linka do stronki z planetsoldier

Posted by El_Mariachi on 25-08-2002 13:01:

Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

Cwaniaczek D A download kiedyś będzie jeszcze czynny?

Posted by [FPP]glan on 25-08-2002 17:23:

Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

quote:
Cwaniaczek D A download kiedyś będzie jeszcze czynny?

modlmy sie o to.. narazie zdradze ze dla sofa download jest narazie przebudowywany przez jednego z naszych pracownikow sami ni wiemy w jakiej to bedzie formie hihi

Posted by El_Mariachi on 25-08-2002 20:59:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

Pracowników ) Jaka ekipa za fpp.pl stoi )

Posted by [FPP]glan on 26-08-2002 00:35:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

quote:
Pracowników ) Jaka ekipa za fpp.pl stoi )

wyszukaj sobie w wyszukiwarce boarda wszystkich z [fpp] przed nickiem.. a to i tak ni beda wszyscy zarejestrowani

Posted by El_Mariachi on 26-08-2002 17:42:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

A Ty ile w fpp.pl czasu siedzisz?

Posted by [FPP]glan on 26-08-2002 22:13:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

quote:
A Ty ile w fpp.pl czasu siedzisz?

cos kolo zeszlych wakacji zamknelismy dosc krotko dzialajacy sof.netglob i przeslismy do sof.fpp gdzie prace nad strona trwaly jakies pol roku i 23 stycznia dodalem pierwszego newsa i dzis statystki moje wygladaja tak:
Pierwszy news dodano 23·01·2002
Ostatni news dodano 26·08·2002
Liczba dodanych newsow 221
Srednio newsow na dzień 1.02

Posted by El_Mariachi on 27-08-2002 19:17:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

Czyli zasadniczo przeszło pół roku... no kewl )

Posted by [FPP]Gazdzik on 27-08-2002 21:49:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

El_Mariachi, jak chcesz sobie pobrać sof'owe pliki to wejdź na http://www.soffiles.com i ściągaj, a nie marudisz ze nie ma downloadu na sof.fpp.pl. Tam [na SoFFiles.com] nic nie jest połączone z FilePlanet więc ściągniesz co chcesz i to szybko. Wiem bo ściągałem .

Posted by [FPP]glan on 27-08-2002 22:15:

hmmm ni wiem czy moge ale sprawa zwiazana z dwnl na fpp.pl powinna sie rozwiazac po 25 wrzesnia wtedy czeka was niespodzianka a nas sporo pracy

gazdzik czymaj strone sof.fpp

Posted by El_Mariachi on 27-08-2002 23:07:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

Gazdzik znam stronki o SOFie, jeżeliby był download tutaj to też być ssał pliki z zachodnich serwerów???

Posted by [FPP]Gazdzik on 28-08-2002 09:05:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Download na fpp.pl

quote:
Gazdzik znam stronki o SOFie, jeżeliby był download tutaj to też być ssał pliki z zachodnich serwerów???

Nie, nie ssał bym bo wszystko co chciałem to już na dysku mam . Ale jakbym chciał a nie miał... tobym wtedy myślał . Glan 3mam strone sof.fpp.pl już ty sie nie bój )).

Posted by juzef on 28-08-2002 12:49:

ja tam nie mam oporow ciagne skad sie da i gdzie szybciej sory alem mam z file planet ponad 500 kb i to czasem grubo wiecej
a co do polaczenia soffiles z file planet to bym sie spieral

im szybciej tym lepiej mam wtedy wiecej czasu na gre )

pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 28-08-2002 13:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
ja tam nie mam oporow ciagne skad sie da i gdzie szybciej sory alem mam z file planet ponad 500 kb i to czasem grubo wiecej
a co do polaczenia soffiles z file planet to bym sie spieral

im szybciej tym lepiej mam wtedy wiecej czasu na gre )

pozdrawiam

juzef przecież zawsze możesz puścić ściąganie i sobie grać , tylko od czasu do czasu (jak ściągasz coś dużego) zaglądał byś czy wszystko jest wporządku.

Posted by juzef on 28-08-2002 14:06:

czlowieku po co nie zdazy mi sie gra przeladowac jak juz mam sciagniete a co do grania z sciagajacym sie plikiem to moze przemyslisz sprawe bo psujesz innym zabawe zwykle bo podczas sciagania zwykle ci leca pingi w gore wszystko sie rwie laca pakiety wogole lagujesz serwer chyba ze masz lacze jakies kosmiczne
a co do sciaganiua czegos duzego to z file planet nie ma co ciagnac duzego nie mam takich potrzeb co moda do gry czy moze mape ??? hmm??? to pliki zwykle do 20 mb moge spokojnie poczekac i nie psuc humoru innym swoim slideshow

Posted by [FPP]Gazdzik on 28-08-2002 15:21:

quote:
czlowieku po co nie zdazy mi sie gra przeladowac jak juz mam sciagniete a co do grania z sciagajacym sie plikiem to moze przemyslisz sprawe bo psujesz innym zabawe zwykle bo podczas sciagania zwykle ci leca pingi w gore wszystko sie rwie laca pakiety wogole lagujesz serwer chyba ze masz lacze jakies kosmiczne
a co do sciaganiua czegos duzego to z file planet nie ma co ciagnac duzego nie mam takich potrzeb co moda do gry czy moze mape ??? hmm??? to pliki zwykle do 20 mb moge spokojnie poczekac i nie psuc humoru innym swoim slideshow

Jeśli grasz multiplayer to rzeczywiscie takie cos nie jest oplacalne, ale jak grasz w singla to inna sprawa, ja tak zawsze robie , gram w singla to jakis pliczek sobie leci ))

Posted by juzef on 29-08-2002 09:47:

hmm nie gram wcale w singla

Posted by [FPP]Gazdzik on 29-08-2002 09:56:

quote:
hmm nie gram wcale w singla

To żałuj bo jest czego ))

Posted by Atari on 01-09-2002 14:21:

Thumbs up

hehe singiel moze onim cos by napisac ...ma pare bledow ktore mnie denerwuja tzn 1.lewitujace w powietrzu pistolety i ciala (najczesciej po przeniesieniu) 2.przeciwnik ktory jest czasem zaskakuje swoimi akcjami (rzuca do pomieszczenia granat ,wbiega do srodka ..i ginie od wlasnego granata , przeskakuje skrzynie prosto na mojego ak ) to sa lolki
hehe ale ogolnie mozna pograc fajna grafika i zachowanie ogolne przeciwnikow jest dobre to tak sobie nabaknolem o single bo caly czas o multi gadacie(??)

Posted by El_Mariachi on 01-09-2002 14:30:

Singiel jest fajny ale jeśli ktoś przejdzie ćwierć gry chociażby na najwyższym poziomie trudności to ja mu pogratuluję )

Posted by juzef on 01-09-2002 14:39:

gadamy o singlu bo wiekszosc ludzi ktorzy tu zamieszczaj posty gra przedewszystkim w mp chyba )
gazdzik jak ty lubisz sie tluc z komputerem to nie ma sprawy ja wole z ludzmi co do tego czy mam zalowac czy nie pozwolisz ze bede mial wlasne zdanie w singla probowalem trochy i mi nie pasowal a jak mi sie cos nie podoba to tego nie robie wiec nie gram podobnie jak ja robi wiele osob

Posted by Atari on 01-09-2002 15:11:

hmm jak kto woli, jak komu sprzet pozwoli(rym) ja gram na sof dalem tylko sejwow unlimit bo bym chyba nie wytrzymal z 1 sejwem i walkowanim jednej planszy non stop i tak juz wiekszosc plansz mi obrzydla a prage jak widze na mp dm to mnie az ciarki po plecach przechodza

Posted by juzef on 01-09-2002 15:20:

praga na mp to najbardziej mi sie nie podobajaca mapa jest mnustwo innych lepszych

Posted by Atari on 01-09-2002 15:38:

zapomnialem napisac o jednej rzeczy w SP ktora mnie bardzo WK***LA misja w dzungli lece chelikopterem jzu przeszlem prawie cala misje ale mialem bardzo malo zycia (|||| )
i jest taka akcja rakieta wali w wieze obok mojego helikoptera nie moge sterowac helikopterem rakiety tez nie moglem rozwalic ani wiezy wiec tak czy innaczej musialem stracic iles tam zycia akurat mialem pecha ze mnie zabijalo i po kilkunasyuuuuuu probach dalem sobie spokuj i musialem misje ODNOWA przechodzic az mnie bralo gdy znowu to przechodzilem ale odbilem sobie na terrorystach w nastepnej planszy

Posted by [FPP]Gazdzik on 01-09-2002 16:36:

Pechowy czlowiek jestes Atari

Posted by Atari on 01-09-2002 18:19:

nie oto chodzi ze mam pecha tylko ze w grze sa bledy i rzeczy ktorych nie powinno byc :?

Posted by El_Mariachi on 02-09-2002 13:02:

W każdej grze są błędy i tego się uniknąć nie da dobrze o tym wiesz )

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.