FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7920)

Posted by Totem6 on 24-08-2002 19:43:

Question Jak to było ???

Jak to bylo jak 1 raz graliscie w UT ??? Jakie byly wasze poczatki ???
Ja po pierwsze mialem spieprzonego UT...
Jak 1 raz gralem w necie to 1 pytanie jakie zadalem komus ( KTO TO BYL ??? ) jak sie uzywa NVG jak sie dowiedzialem to szalałem nim na streets i ten "Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandage wczesniej sie wykrwiawialem na smierc...
opowiedzcie jak to bylo z wami ???

Posted by Totem6 on 25-08-2002 10:25:

Red face ech...

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Jak to bylo jak 1 raz graliscie w UT ??? Jakie byly wasze poczatki ???
Ja po pierwsze mialem spieprzonego UT...
Jak 1 raz gralem w necie to 1 pytanie jakie zadalem komus ( KTO TO BYL ??? ) jak sie uzywa NVG jak sie dowiedzialem to szalałem nim na streets i ten "Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandage wczesniej sie wykrwiawialem na smierc...
opowiedzcie jak to bylo z wami ???

Moze byscie cos odpowiedzieli ???

Posted by 8lo0d on 25-08-2002 10:36:

Re: Jak to było ???

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
"Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandage wczesniej sie wykrwiawialem na smierc...

U mnie było to samo :>>>

Posted by cZAx on 25-08-2002 11:01:

HEH

JA pamietam jak raz szukajac skinow do q3 natknalem sie na stronke z modami. Hehe, zainstalowalem i zagralem single player sobie, tz postawilem server i z botami ffa mialem porownanie gdyz wczesniej w TO2 gralem troszke, ale jak ujzalem UrT...szok, realistyczna gierka z zajebista dynamika i na enginie q3 cos dla mnie pozniej jakies kilka tyg temu odkrylem ze po necie da sie grac i tak sie zaczelo teraz gram juz w to 7 m-cy i nadal nie moge przestac

Posted by Totem6 on 25-08-2002 12:15:

Talking Re: HEH

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
JA pamietam jak raz szukajac skinow do q3 natknalem sie na stronke z modami. Hehe, zainstalowalem i zagralem single player sobie, tz postawilem server i z botami ffa mialem porownanie gdyz wczesniej w TO2 gralem troszke, ale jak ujzalem UrT...szok, realistyczna gierka z zajebista dynamika i na enginie q3 cos dla mnie pozniej jakies kilka tyg temu odkrylem ze po necie da sie grac i tak sie zaczelo teraz gram juz w to 7 m-cy i nadal nie moge przestac

Js szukalem modow i sciagalem western, pait ball, q3ball i sie natknolem na filmik legomastera na uptown no i zobaczyle walka w miescie ludziami i sciagam ze ślinką...

Posted by Totem6 on 25-08-2002 12:16:

Talking Re: HEH

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

Js szukalem modow i sciagalem western, pait ball, q3ball i sie natknolem na filmik legomastera na uptown no i zobaczyle walka w miescie ludziami i sciagalem ze ślinką...

Posted by panNA on 25-08-2002 18:14:

Ale co tam ...

Taki temat już był, ale co tam ...
Ja szukałem rzeczy do Counter-Strikea, hmm no wiecie keye i takie różne ;), wjechałem na fpp.pl chyba i tam przypadkiem kliknąłem odnośnik do urbanterror.pl, zobaczyłem jakiegoś screena i potem już download betkę 2.4 ....
Teraz coś do śmiechu ...pierwsza walka, na serwerze jakimś niemieckim, mapka chyba paradiso, wygrałem, teraz sobie przypominam że przeciwnicy mieli ksywy Puma i Penguin :)))
Myślę że to były boty, nie zorientowałem się :D

Posted by Totem6 on 25-08-2002 20:42:

Talking Re: Ale co tam ...

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Taki temat już był, ale co tam ...
Ja szukałem rzeczy do Counter-Strikea, hmm no wiecie keye i takie różne , wjechałem na fpp.pl chyba i tam przypadkiem kliknąłem odnośnik do urbanterror.pl, zobaczyłem jakiegoś screena i potem już download betkę 2.4 ....
Teraz coś do śmiechu ...pierwsza walka, na serwerze jakimś niemieckim, mapka chyba paradiso, wygrałem, teraz sobie przypominam że przeciwnicy mieli ksywy Puma i Penguin ))
Myślę że to były boty, nie zorientowałem się

Ja tez mialem cos podobnego gram w q3 i tam byla lucy no i pacze ma znak q3 kolo twarzy modelu se mysle pewnie przeszla q3 na takim poziomie i gram cos pisze ona nieodpowiada i gram se z tym botem a potem sie dowiedzialem ze to bot. Achhh lepiej bym se pogral w sieci z tym botem [ leprzy ping ( 0 )]

Posted by roberf on 25-08-2002 22:31:

amoj

a moj poczatek byl oki Jagged przyniusl mi UT zrobil config pokazal co i jak i odrazu bylem wymiatacz :p

Posted by Psycho on 26-08-2002 23:26:

Re: amoj

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
a moj poczatek byl oki Jagged przyniusl mi UT zrobil config pokazal co i jak i odrazu bylem wymiatacz :p

Może kiedyś byłeś. hyhyhyhyhy

Posted by fragi on 27-08-2002 10:13:

Arrow hah

Moja przygoda dziwnie sie zaczela, najpierw pracowalem na www.q3arena.gry.wp.pl, gdzie pisalem niusy itp. , (to bylo w zeszle wakacje (poczatek), no i tamtejszy sklad: silencer, duke, rudy101 grali wlasnie w tego Urbana, no i mieli klan SoT :-), ja sobie siedze na IRCU #q3org, wszyscy zachwalaja tego moda, podniecaja sie , wtedy na ircu siedzial jeszcze ottar i asik, teku , no i zaczeli gadac jak to jest , ja sie napalilem na maxa sciagnalem moda no i zaczalem gre , najpierw zmniejszenie grafy bo na default mialem zlajdy, potem gra botami , na pierwszy rzut dzial controls patrze a tu jakies dziwadla jak opcje broni , bandage, ut_radio, mowie se: heh zbinduje, ale po co tyle tego no i gram gram no i kurde stwierdzilem ze ta gra zostala stworzona dla mnie )), no i wiec wracam na irca i mowie zapodawac mi servery, ale polskie , jak sie okazalo byl tylko jeden teku.ptc.pl, na ktorym nie moglismy grac spasami bo algis ie robily, nastepnie wchodzili na servery niemieckie, an ktorych kopalismy dupy niemcom ) , no i tak zaczela sie zabawa

Posted by voytas on 27-08-2002 10:35:

Cool UrT spadlo z nieba :)

ja juz mialem dosc skikania w baseq3 - mialem zrobic out ale kolega BulletKiss (pozdro dla niego) dla sprawdzenia sciagnal cos (urnan Teron , terrom czy jakos tak... ) no i sie zaczelo. Jednak przyznam, ze sama gra nie spodobala mi sie od poczatku - moze dlatego, ze moja pierwsza mapa byla ut_dock (nie przepadam za nia) i kolesie byli strsznie mocni. ale jednak gram w nia i mi sie podoba. uznaję ja za Najlepszy mod Q3.

Posted by kood on 29-08-2002 09:42:

Hyhyhyhy

Przyszedl Ottar, powiedzial "wlaz TU i sciagaj TO i wlaz TAM reszte Ci powiem co i jak w grze" i o to jestem

Posted by forever on 29-08-2002 13:00:

Talking

A ja znudzony łaziłem po serverach europejskich szukając jakiegoś fajnego pinga i nagle: jakis mod mi sie zaczyna zciągać..
No to ja do lodówki po piwo, televisor [on] (bo przy SDI to może potrwać) ale tu nagle jeb... że sie nieda coś sie tam wypier......
No to pacze a tu nowy katalog q3ut2... No to ja start netscape i wpisuje googla "q3ut2", cos mi tam pokazalo - wlazlem na jakąś strone i zciagnolem co trzeba... no i tak jakos wlazlem... na jakis polski server... no i tak sie zaczelo...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.