FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7920)
Jak to było ???
Jak to bylo jak 1 raz graliscie w UT ??? Jakie byly wasze poczatki ???
Ja po pierwsze mialem spieprzonego UT...
Jak 1 raz gralem w necie to 1 pytanie jakie zadalem komus ( KTO TO BYL ??? ) jak sie uzywa NVG jak sie dowiedzialem to szalałem nim na streets i ten "Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandage
wczesniej sie wykrwiawialem na smierc...
opowiedzcie jak to bylo z wami ???
ech...
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Jak to bylo jak 1 raz graliscie w UT ??? Jakie byly wasze poczatki ???
Ja po pierwsze mialem spieprzonego UT...
Jak 1 raz gralem w necie to 1 pytanie jakie zadalem komus ( KTO TO BYL ??? ) jak sie uzywa NVG jak sie dowiedzialem to szalałem nim na streetsi ten "Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandage
wczesniej sie wykrwiawialem na smierc...
opowiedzcie jak to bylo z wami ???
Re: Jak to było ???
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
"Ktoś" mi powiedzial ze jest cos takiego jak bandagewczesniej sie wykrwiawialem na smierc...
HEH
JA pamietam jak raz szukajac skinow do q3 natknalem sie na stronke z modami. Hehe, zainstalowalem i zagralem single player sobie, tz postawilem server i z botami ffa mialem porownanie gdyz wczesniej w TO2 gralem troszke, ale jak ujzalem UrT...szok, realistyczna gierka z zajebista dynamika i na enginie q3 cos dla mnie
pozniej jakies kilka tyg temu odkrylem ze po necie da sie grac i tak sie zaczelo
teraz gram juz w to 7 m-cy i nadal nie moge przestac
Napisane oryginalnie przez Cz4X
JA pamietam jak raz szukajac skinow do q3 natknalem sie na stronke z modami. Hehe, zainstalowalem i zagralem single player sobie, tz postawilem server i z botami ffamialem porownanie gdyz wczesniej w TO2 gralem troszke, ale jak ujzalem UrT...szok, realistyczna gierka z zajebista dynamika i na enginie q3 cos dla mnie
pozniej jakies kilka tyg temu odkrylem ze po necie da sie grac i tak sie zaczelo
![]()
Re: HEH
quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
JA pamietam jak raz szukajac skinow do q3 natknalem sie na stronke z modami. Hehe, zainstalowalem i zagralem single player sobie, tz postawilem server i z botami ffamialem porownanie gdyz wczesniej w TO2 gralem troszke, ale jak ujzalem UrT...szok, realistyczna gierka z zajebista dynamika i na enginie q3 cos dla mnie
![]()
Ale co tam ...
Taki temat już był, ale co tam ...
Ja szukałem rzeczy do Counter-Strikea, hmm no wiecie keye i takie różne ;), wjechałem na fpp.pl chyba i tam przypadkiem kliknąłem odnośnik do urbanterror.pl, zobaczyłem jakiegoś screena i potem już download betkę 2.4 ....
Teraz coś do śmiechu ...pierwsza walka, na serwerze jakimś niemieckim, mapka chyba paradiso, wygrałem, teraz sobie przypominam że przeciwnicy mieli ksywy Puma i Penguin :)))
Myślę że to były boty, nie zorientowałem się :D
Re: Ale co tam ...
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Taki temat już był, ale co tam ...
Ja szukałem rzeczy do Counter-Strikea, hmm no wiecie keye i takie różne, wjechałem na fpp.pl chyba i tam przypadkiem kliknąłem odnośnik do urbanterror.pl, zobaczyłem jakiegoś screena i potem już download betkę 2.4 ....
Teraz coś do śmiechu ...pierwsza walka, na serwerze jakimś niemieckim, mapka chyba paradiso, wygrałem, teraz sobie przypominam że przeciwnicy mieli ksywy Puma i Penguin))
Myślę że to były boty, nie zorientowałem się![]()
amoj
a moj poczatek byl oki Jagged przyniusl mi UT zrobil config pokazal co i jak i odrazu bylem wymiatacz :p
quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
a moj poczatek byl oki Jagged przyniusl mi UT zrobil config pokazal co i jak i odrazu bylem wymiatacz :p
hah
Moja przygoda dziwnie sie zaczela, najpierw pracowalem na www.q3arena.gry.wp.pl, gdzie pisalem niusy itp. , (to bylo w zeszle wakacje (poczatek), no i tamtejszy sklad: silencer, duke, rudy101 grali wlasnie w tego Urbana, no i mieli klan SoT :-), ja sobie siedze na IRCU #q3org, wszyscy zachwalaja tego moda, podniecaja sie
, wtedy na ircu siedzial jeszcze ottar i asik, teku
, no i zaczeli gadac jak to jest
, ja sie napalilem na maxa sciagnalem moda no i zaczalem gre
, najpierw zmniejszenie grafy bo na default mialem zlajdy, potem gra botami
, na pierwszy rzut dzial controls
patrze a tu jakies dziwadla jak opcje broni , bandage, ut_radio, mowie se: heh zbinduje, ale po co tyle tego
no i gram gram no i kurde stwierdzilem ze ta gra zostala stworzona dla mnie
)), no i wiec wracam na irca i mowie zapodawac mi servery, ale polskie
, jak sie okazalo byl tylko jeden teku.ptc.pl, na ktorym nie moglismy grac spasami bo algis ie robily, nastepnie wchodzili na servery niemieckie, an ktorych kopalismy dupy niemcom
) , no i tak zaczela sie zabawa
ja juz mialem dosc skikania w baseq3 - mialem zrobic out ale kolega BulletKiss (pozdro dla niego) dla sprawdzenia sciagnal cos (urnan Teron , terrom czy jakos tak... ) no i sie zaczelo. Jednak przyznam, ze sama gra nie spodobala mi sie od poczatku - moze dlatego, ze moja pierwsza mapa byla ut_dock (nie przepadam za nia) i kolesie byli strsznie mocni. ale jednak gram w nia i mi sie podoba. uznaję ja za Najlepszy mod Q3.
Przyszedl Ottar, powiedzial "wlaz TU i sciagaj TO i wlaz TAM reszte Ci powiem co i jak w grze" i o to jestem
No to pacze a tu nowy katalog q3ut2... No to ja start netscape i wpisuje googla "q3ut2", cos mi tam pokazalo - wlazlem na jakąś strone i zciagnolem co trzeba... no i tak jakos wlazlem... na jakis polski server... no i tak sie zaczelo...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.