FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7929)
Qcon2002
Chyba już każdy kto miał obejrzeć demka z Qcon-u to zrobił to pomyślałem że najwyższy czas założyć na boardzie topic poświęcony Qcon-owi.
Co myślicie o poszczególnych meczach itd.
Proszę poniżej nie pisać tesktów w stylu zajebisty, albo co to jest Qcon tylko sensowne oceny całych rozgrywek i meczy
i tak pewnie lamili i nie ma sensu tracic czasu na ich bez sensowna, a znajac zycie uzyli naszych, polskich taktyk
quote:
Napisane oryginalnie przez Swiety
Chyba już każdy kto miał obejrzeć demka z Qcon-u to zrobił to pomyślałem że najwyższy czas założyć na boardzie topic poświęcony Qcon-owi.
Co myślicie o poszczególnych meczach itd.
Proszę poniżej nie pisać tesktów w stylu zajebisty, albo co to jest Qcon tylko sensowne oceny całych rozgrywek i meczy
LoL
mam nadzieje, ze z takim pingiem uda Ci sie jednak zassac demka
..::: pozdro :::..
Ogldalem sobie kilka demek juz wczesniej i tez musze przyznac ze turniej stal na wysokim poziomie. Najlepsze bylo spotkanie finalowe wlasnie In vs Dr (1:3). F@rtchu juz kilka fajnych akcji opowiedzial jest tez recenzja pik4czu na rtcw.pl. Szczegolnie pierwsza runda SW w wykonaniu Infensusow byla naprawde mega kozacka ale potem obrona Dr byla perfekcyjna wiec nic nie mogli zrobic
. WiseGuy wedlug mnie powinien otrzymac MVP za ten meczyk... ta akcja z respemi w ogle chodzil raz po mapce i naliczylem sie ze zabil conajmniej 4 gosci na 1 lajfie. W jednej rundzie swietnie gral tez Wom!bat
ktory skonczyl ze scorem bodajze 181
. Ogladalem tez 2 inne meczyki : Abuse vs Infensus i Dr. vs Ck . W tym pierwszym meczu abuse w ogole prawie nie istnial (grali na beach) a obrona In byla wspaniala... wynik to chyba 3:0 dla In. a Dr vs cK to demko bylo troche skopane ale Dr wyraznie przewazali min. dlatego ze jakis gosc z Ck mial zwariowany ping i czasami wychodzil nawet na specta.
Ogolnie abuse dalo dupy, Dr. trzymali poziom a In to duza niespodzinka...
zgadzam sie z ze Snoop'em - Abuse sprawilo zawod a co do tego drugiego meczu to oczom nie wierzylem, ze na tak powaznej imprezie kolesie lapia takie lagsy, a gra toczy sie dalej
skad ten nick.... ach
Wiecie pocztkowo byłem CL no ale po przemysleniu sprawy pomyslalem ze wole wrocic do Polski na stare śmieci
A teraz na serio:
Ja od kiedy dowiedziałem sie ze taki klan isitnieje od razu byli moim cichym faworytem (wiadomo skad ) na poczatku Qcona jak pewnie wiekszosć z was liczyłem na Team Abuse pozniej Doktorki
i Clan Capitol
Jednak moje oczekiwania nie sprawidzly sie.
Jestem miel zaskoczony tym klanem ze szwecji (nie pamietam nazwy ) a demek nie wiem czemu ale u siebie nie moge obejrzec
W takiej sytuacji potrzebny jest reinstall
demka mam
zrobie reinstalla i wtedy bede mogl cos wiecej powiedziec
Mi równiez sie spodobal artykuł p1ik4chu na rtcw.pl
i ten jego tekst "j**** Kanade "
Peja- rocznik 1976
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|DOKTOR
...jak pewnie wiekszosć z was liczyłem na Team Abuse pozniej Doktorkii Clan Capitol
Jednak moje oczekiwania nie sprawidzly sie.
Jestem miel zaskoczony tym klanem ze szwecji (nie pamietam nazwy) [/B]
Ogolnie turniej zajebisty super meczyki ale camera man z WTV suuux totalnie. POV z trupa przez 30 sek.
Kaszana totalna.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:59.