FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7931)
Nowy portal dla SOF2
Heh nie dałem rady, nie wytrzymałem i dzisiaj rano usiadłem. Po tym jak przekonałem się że sof.FPP.pl jest nic nie warte postanowiłem zrobić własny portal SOF-a 2 -> Fan Site. Hehe pewnie się już stuff FPP gotuje - spoko chłopaki spoko - konkurencja to zdrowa rzecz (chyba się o tym przekonaliście z Red Faction)
Nowy portal poświęcony grze SOF2 znajduje się pod tym adresem (adres pozostanie - ale host się niedługo zmieni):
www.portal-sof2.prv.pl
ZAPRASZAM !!!
psi.. spoko.. bedzie guciek na zachodzie wszystkie stronki to nie konkurencja.. poprostu wymiana informacji miedzy soba
hehe
racja panie ARES, tak sie tu gotujemy ze az rozwazamy mozliwosc zamkniecia FPP.pl
rzeczywiscie sof.fpp nie dorasta do piet twojemu nowemu "portalowi"
wrzucisz chociaz nasz maly banner'ek? to zwiekszylo by nam z pewnoscia ogladalnosc...
Panowie spokojnie , spokojnie )
Majes powiem ci jedno - jak nie masz pojecia o czym mowisz to poprostu nie otwieraj ust - bo za maly jestes. Najpierw pomysl potem gadaj - i naucz sie czytac chociaz - albo idz na kurs rozumienia tresci. Wasz system/skrypt (FPP.PL) RULEZ i nic do niego nie mam - sam bylem kiedys w waszej ekipie - to jakbys nie wiedzial. Faktem jest ze daliscie straszliwie ciala jezeli chodzi o strony SOF2 - ale mam ogromna nadzieje, że to poprawicie czy na prosbe fanow ( jak ja) czy na prośbe/polecenie LEM-u ( bo troszke olaliscie tą gre).
Po drugie fpp.pl dla sof2 nie dorasta - bo go nie ma. Nie pisz portalowi w cudzyslowiu bo jest to miniportal - zajrzyj do słownika pojęc komputerowych. A baner by ją zwiekszyl bo narazie wiekszosc graczy wiesza na was psy za olewke . Portal jest za agoda wydawcy gry LEM - domyslcie sie dlaczego powstał.
A tak na marginesie - odgryzlem sie i czuje sie usatysfakcjonowany - mam nadzieje, że ty również i damy spokój tej lamerskiej przepychance słownej.
Jeżeli chodzi o współprace to bardzo chętnie - nalezy razem budować coś - bo inaczej to nic z tego nie bedzie - a wrogie klimaty nie sa nam potrzebne.
Licze na wasza pomoc szczególnie w przedsięwzięciu stworzenia ligi dla sof2, która wraz z LEMem staramy się stworzyć. Z góry dzięki.
musiu za bardzo sie wozisz... gdyby nie sof.fpp.pl polscy gracze sof'a nie mieli by co czytac jesli chodzi o te scene wlasnie
a jesli mowimy o tym kto komu nie dorasta do piet to otworz sobie w jednym oknie swoj PORTAL a w drugim nasze sof.fpp.pl
bosh spokojnie. panowie nie bic sie
Majes musiu ( chyba ci chodziło o misiu - dzieki )jestes łoś jakich mało - robiłeś go ? jak tak to gratulacje - nadal mówisz nasz portal ? - dzieciuch jesteś straszliwy - znowu nie przeczytałeś treści - sorki nie dotyczy to innych ludzi z SOf.fpp.pl - których szanuje za wkład i wysiłek - ale ty to juz dno.
Aha MAjes jak sie nie myle to wysadziłem was z siodła w scenie gry Red Faction - to ja mam oficjala i to zamkneliście strony o tej grze .... bo wszyscy narzekali
Aha no i jeszcze jedno : kilka osób czytało na moją prośbę ten topic i wiesz co powiedzieli ??? Ze przynosisz wstyd ekipie tak profesjonalnego portalu jak FPP.PL - nie bede przytaczał słów jakimi cie nazwano
Sorki glan za słowa i takie zasyfianie wam forum ale ten Musiu ( czytaj misiu) mnie wnerwia - nie umie gumiś odstapić. Ale w jednym ma racje - gdyby nie wy to gracze SOF nie mieli by co czytać - ale gracze sof2 nadal maja mało....
Tak na koniec chciałbym przeprosić skład FPP.pl (oprócz Majes-a który nie umie wypauzować) za ewentualne obraźliwe lub zbyt mocne słowa pod adresem waszego sof.fpp.pl - jest naprawde fajny - ale troszke brakuje w nim SOF2. ZDaje sobie sprawe ze mój portalik jest kiczowy i narazie nie moze sie równać z wami - ale w przyszłości mam nadzieje na jakoś pomoc - bo samemu jest dość trudno robić kilkanaście rzeczy na różnych scenach gier polskich.
ares ja sie nie gniewam ale musze stanac w obronie kolegi, i to nie z powodu ze ot ma ten sam poczatek nicka jakim jest [fpp] ale dlatego ze majes jest jedna z kilku postaci bez ktorych by nie istnialo cale fpp.pl a i na sof.fpp na samym poczatku sporo pomogl przy tworzeniu przy zaznajomianiu sie z consola wiec prosze troszke zwolnij tempo dopra?
Ok glan sorki - jush stopuje - ja nie szukam zwady tylko jakiegoś porozumienia we wspólnym celu. ( spoko ochłonołem i wyedytowałem ten wcześnieszy post na bardziej na poziomie) !!!
Jeżeli chodzi o wkład Majws-a w budowe - to gratuluje mu zaangażowania - ale nie powinien aż tak ostro reagować na krytyke - bo to nie zdrowe - ktytyke sie przyjmuje ( tak jak ty) profesjonalnie ...
Nie ma sie co kłucic !! najlepiej zyc w zgodzie !! i w szcześciu !!
quote:
Napisane oryginalnie przez ARES
Ok glan sorki - jush stopuje - ja nie szukam zwady tylko jakiegoś porozumienia we wspólnym celu. ( spoko ochłonołem i wyedytowałem ten wcześnieszy post na bardziej na poziomie) !!!
ok ok PAUSE
Zamknijcie te dwa topicki :|
sie robi
/topic close
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:51.