FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7935)
UT w Krakowie
No wiec:
1. potrzebna knajpka, ja jestrem 158 km za Krakiem i nie wiem gdzie jest jakas dobra knajpka. Trzeba znalezc
2. trzeba pare osob do zrealizowania zjazdu
To tyle, potrzebni ludzie z Krakowa, ktorzy zajma sie punktem 1
Reszta zajmie sie drugim punktem.
Aha, jeszcze trzeba ustalic mott przewodnie spotkania, bo nie wiem czy ma to byc sparring jak ten w wawie z painem i br czy taki bardziej UTowy. Ja jestem za tym drugim. Zobaczymy jak gracie bez walli
Pozdrawiam.
Re: UT w Krakowie
quote:
Napisane oryginalnie przez AnImAtE
No wiec:
1. potrzebna knajpka, ja jestrem 158 km za Krakiem i nie wiem gdzie jest jakas dobra knajpka. Trzeba znalezc
Aha, jeszcze trzeba ustalic mott przewodnie spotkania, bo nie wiem czy ma to byc sparring jak ten w wawie z painem i br czy taki bardziej UTowy. Ja jestem za tym drugim. Zobaczymy jak gracie bez walli
Pozdrawiam.
No wiec:
Pozdrawiam.
Gurias ty jestes z Krakowa, przejdz sie i popytaj. Zapytaj o koszta. Z gory dziekuje.
Pozostaje jeszcze do ustalenia termin, ale jak juz bedzie knajpka to szybko wybiore jakis..
Animate
Re: a punkt pierwszy?
quote:
Trzeba sie przejsc po knajpkach i zapytac czy nam udostepnia lokal i UT
Gurias ty jestes z Krakowa, przejdz sie i popytaj. Zapytaj o koszta. Z gory dziekuje.
Pozostaje jeszcze do ustalenia termin, ale jak juz bedzie knajpka to szybko wybiore jakis..
Animate
Nie wa�ne czy na noc czy na dzie� czy na tydzie�.
Dowiedz si� ilu na 100% wpadnie to wybior� tak� �eby wszyscy si� wepchali,ale mo�e by� du�o ludzi,bo w samym kraku jest w ch. a napewno duke of conn wpadnie i reszta uosi ze �l�ska i s�siednich osad
Mo�e wpadnie kto� komu bym ryja obi� to fajnie by by�o,ale pewnie sumienia bym nie mia� spraska� ma�olat�w z rumie�cami na twarzy
Psicho nie szalej
tak to bedzie sparing chyba z piwem thc i czyms tam jeszcze
hehee
Jak sie dogadamy to ja tez wpadne
........a kiedy to ma by�?????
...
Re: ........a kiedy to ma by�?????
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
...
A wiec:
Mysle o nocce. Jedna nocka z UT
THC i inne sprzety: jesli chcecie to prosze bardzo, ale ja sie nie pisze, bo chce sie zobaczyc z innymi UTowcami i potem to pamietac etc. etc.
Termin? CO wy na przyszla srode? 4 wrzesnia. Konczymy w czwartek. Mysle ze to dobry termin.
Prosze wszystkich potencjalnie chetnych o info, czy tutaj czy na gg 887985
Czas na zgloszenia do konca tygodnia. Pozniej nie reczymy za wolne miejsce w kafei.
Popytajcie znajomych UTowcow. Powiedzcie o tej nocce.
Psycho: jak tylko bede wiedzial ile osob to ci dam znac tutaj.
To chyba wszystko co chcialem powiedziec.
Animate
rehhh
mysle �e z�a data animate szko�a wita
Niestety ja wczesniej nie moge, a pozniej na to wyglada ze nie bede mial jak.
Wypowiedzcie sie kto by mogl w tym terminie. Jesli bedzie za malo ludzi to zmieniamy termin.
Animate
moim skromnym zdaniem ta data jest do dupy bo wtedy jest buda i nie ma zadnych szans... ten tydzien albo ktorys weekend :>
Przychodzi go�c do lekarza i m�wi :
-Panie doktorze mam tasiemca
-Prosz� przez tydzien pi� mleko i je�� ciastka!
Za tydzie� go�c przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomog�o.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzie� tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>
Re: UT w Krakowie
quote:
No wiec:
W ten piatek.
Ja teraz widze dwie mozliwosci:
1. Jedziemy w piatek do Sosnowca i nie robimy nocki w Krakowie
2. Jedziemy w piatek do Sosnowca a potem na przyklad na sobote do Krakowa. Ale to wariant dla twardzieli
Jest jeszcze trzeci wariant, czyli nie jedziemy do Sosnowca tylko do Krakowa, ale ten wariant jest do niczego bo po co mamy robic oddzielna impreze.
No i jeszcze czwart wariant. Dla mieczakow. Nie jechac nigdzie, ale ten wariant potepiamy.
Ktos jedze ze mna do Sosnowca? Bede jechal przez Krak�w.
Jesli bede jechal, a zapowiada sie ze bede.
Animate
Sosnowiec
Jade do sosnowca, wiec ten temat uwazam za zakonczony.
Z powazaniem
Animate
ehhhhhh
A to jedz sobie
My z Psycho i Angusem sami sobie impre zrobimy
I nie bedziemy za wami tesknic nic a nic
Poczekacie na mnie!
Jak tylko wroce od tych lamek z Dabrowy (w koncu tam a nie w Sosnowcu bedize ta nocka) to zrobimy cos w Krakowie. W koncu blizej Rzeszowa Chce tez poznac Krakowskich UTowcow skoro mieszkalem w Krakowie przez 4 lata
Mysle o przyszlym tygodniu albo jaos tak. GB Doomel tes cos przebakiwal ze dobrze by bylo zrobic cos w Kraku.
Wiec szykujcie tylki na ostra jazde (mam na mysli UT, na nic innego nie liczcie ), za tydzien strzelamy do Krakusow!
Pozdrowienia z pola walki od
Animate
Re: Poczekacie na mnie!
quote:
Jak tylko wroce od tych lamek z Dabrowy (w koncu tam a nie w Sosnowcu bedize ta nocka) to zrobimy cos w Krakowie. W koncu blizej RzeszowaChce tez poznac Krakowskich UTowcow skoro mieszkalem w Krakowie przez 4 lata
Mysle o przyszlym tygodniu albo jaos tak. GB Doomel tes cos przebakiwal ze dobrze by bylo zrobic cos w Kraku.
Wiec szykujcie tylki na ostra jazde (mam na mysli UT, na nic innego nie liczcie), za tydzien strzelamy do Krakusow!
Pozdrowienia z pola walki od
Animate
Ale numer, wlasnie dowiedzialem sie ze w Sosnowcu tez ma byc zjazd.
W ten piatek.
Ja teraz widze dwie mozliwosci:
1. Jedziemy w piatek do Sosnowca i nie robimy nocki w Krakowie
2. Jedziemy w piatek do Sosnowca a potem na przyklad na sobote do Krakowa. Ale to wariant dla twardzieli
Jest jeszcze trzeci wariant, czyli nie jedziemy do Sosnowca tylko do Krakowa, ale ten wariant jest do niczego bo po co mamy robic oddzielna impreze.
No i jeszcze czwart wariant. Dla mieczakow. Nie jechac nigdzie, ale ten wariant potepiamy.
Ktos jedze ze mna do Sosnowca? Bede jechal przez Krak�w.
Jesli bede jechal, a zapowiada sie ze bede.
Animate
mnie to sie ju� wszystkiego odniechcia�o zrypa�em se grafe bo chcia�em wyczy�ci� pier.wiatrak i co� uwali�em tak �e og�lnie lipa,tyle chocia� �e dzia�em teraz na GF2 Ti jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma(((((za�amka.
ja wprawdzie mam tera cala sesja na glowie i ****** mi sie fire w myszy ale skoro blagacie to moge Wam skopac pupcie w Kraku; byle w weekend:>>>>>
To ja proponuje przyszly tydzien. Weekend. Moze piatek? Mi najbardziej wlasnie piatek pasuje. A wam?
Animate
Re: termin?
quote:
To ja proponuje przyszly tydzien. Weekend. Moze piatek? Mi najbardziej wlasnie piatek pasuje. A wam?
Animate
...
Nikt nie mowi o przymuleniu umyslu Czyste UT wsparte czym kto tylko sobie chce, nikt nikogo do niczego zmuszal nie bedzie
Tylko trzeba by zaltwic ta kafejke z DOBRYMI kompami. Zjazd w Sosnowcu pomimo ze byl swietny mial jedna wade - slabe byly kompy w tej kafei i mialem przecietnie 20-30 fps (jak nie bylo walki na ekranie). Dobrze by bylo uniknac takiej sytuacji w Kraku.
pozdrawiam
Animate
:>
ooo
piatek moze byc
niech ktos zalatwi kafeje, powie o ktorej sie zaczyna i jadymy :>
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ooo
piatek moze byc
niech ktos zalatwi kafeje, powie o ktorej sie zaczyna i jadymy :>
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
kafejka
Psycho, daj mi jesli mozesz namiary na siebie (np gg) to sie dogadamy na temat kafejki. Pamietam ze mowiles ze mozesz zalatwic pare Albo po prostu daj mi znac na gg 887985...
Animate
PS Deklarujcie sie kto chce byc, bo musimy wiedziec ile osob bedzie orientacyjnie.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:05.