FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7938)
..::: RTCW Speed Contest :::..
komentujac final Qcon2002 z udzialem Infensus, w zalozonym przez Swietego topicu, przypomnialo mi sie o takze ciekawej sprawie dla wszystkich fanow wolfa, ktora raczej nie byla tu poruszana (jesli sie myle to sorki za spam) chodzi mi mianowicie o RTCW Speed Contest, ktorego zwyciezca zostal wlasnie Keen z wyzej wymienionego klanu skandynawuff
dla mniej kumatych dodam, ze chodzilo w tym cyrku o to by jak najszybciej wykonac zadanie na danej mapie(doniesc doki, zloto, wysadzic obiekt)... Keen osiagnal niesamowity czas 8:07 wykonujac te zadania na 7 kolejnych mapach !!! naprawde milo popatrzec na to jak ten koles tego dokonal (przyczajcie te kocie ruchy)
no dobra koniec bazgrania, bo i tak pewnie wszyscy czekacie na linka do tego cacka, a wiec here we go:
ftp://ftp.esreality.com/demos/4613-...wspeed_0807.zip
milego ogladania
..::: pozdro :::..
Bicz spoko da sie zrobic ale ten asfalt.WOW
przemyslcie ile koles musial to razy powtarzac.
nalocik,flaga kill,lot
mistrzostwo swiata.
dodam jeszcze ze mi nigdy nie udalo sie poleciec z bramy do wiezy a na biczu wykrecilem taki sam czas
Nom starsznie fajne te akcje... probowalem robic tak samo na servie swoim ale cos mi nie szlo . Szczegolnie asfalt...za 1 razem to w ogle sie pogubilem z klasami, potem ze 3 razy nie trafilem dobrze na strike'a i lecialem w inna strone wiec dalem sobie spokoj. Pomyslcie jak fajnie byloby tak np na finale jakiejs ligi (dajmy na to cal bo tam byl final na asfalcie) wskoczyc tak od razu na pod communication tower i podlozyc deta.. mega hardkorek bylby
tak jak czytam sobie ten temat to przypomina mi sie jedna akcja z meczy POISON. moze troche nie na temat, ale mozna cos skrobnac
jakis czas temu gralismy z rewind i jedna z map (beach) gralismy na ich servie. niestety roznica pingow byla zbyt duza. my 100 oni 15-40 (z tego co pamietam to jest estonia) i chlopaki z POISON postanowili jakos obejsc ich obrone (my alieny oni axis) w momencie kiedy nas zamkneli w respie akurat nie gralem, ale jak nasi zaczeli probowac air jumpa to tamci tylko lolowali, co ciekawe w koncu sie udalo i jeden polecial na FWD, a drugi na upper base. i na ich terenie udalo sie zdobyc jeden pkt
fajnie jest cos takiego zrobic w meczu o pkt (czyt. CB INT). nawet ostatnio gralem z kolesiem na jakims angielskim serverq (jak sie okazalo brat jednego z kolesi z rewind) pamieta POISON tylko i wylacznie z tego zdazenia
troche namieszalem, ale skumacie o co biega
Je�li chodzi o beach to mo�na wykr�ci� czas o jakie� 2 albo nawet 3 sekundy lepszy - tylko trzeba troch� cierpliow�ci. Na innych mapach nie ma zbyt du�ego pola manewru. Pozostaje jeszcze Assault - mo�e akcja z jednoczesnym nalotem i granatem tak �eby wyl�dowa� od razu na wie�y ? Czyli szansa na zrobienie tego w moim przypadku jak trafienie sz�stki w Totka.
tak jak czytam sobie ten temat to przypomina mi sie jedna akcja z meczy POISON. moze troche nie na temat, ale mozna cos skrobnac
jakis czas temu gralismy z rewind i jedna z map (beach) gralismy na ich servie. niestety roznica pingow byla zbyt duza. my 100 oni 15-40 (z tego co pamietam to jest estonia) i chlopaki z POISON postanowili jakos obejsc ich obrone (my alieny oni axis) w momencie kiedy nas zamkneli w respieakurat nie gralem, ale jak nasi zaczeli probowac air jumpa to tamci tylko lolowali, co ciekawe w koncu sie udalo i jeden polecial na FWD, a drugi na upper base. i na ich terenie udalo sie zdobyc jeden pkt
fajnie jest cos takiego zrobic w meczu o pkt (czyt. CB INT). nawet ostatnio gralem z kolesiem na jakims angielskim serverq (jak sie okazalo brat jednego z kolesi z rewind) pamieta POISON tylko i wylacznie z tego zdazenia
troche namieszalem, ale skumacie o co biega![]()
Uzywali armaty cyrkowej do wystrzeliwywania zolnierzy
To sie da zrobic
Napisane oryginalnie przez Berti =||=
Staram sie znalezc jakas analogie do czas�w WWII, ale jakos nie przypominam sobie SS manow z motorkami w dupie....![]()
Wojna to Wojna!
Winston Churchill
mozna to robic for fun, ale w meczach to jest uznawane za cheat
quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
moim zdaniem takie zagrywki powinny byc dozwolone w meczach ligowych.
Wojna to Wojna!
Trickjumpy na cenzurowanym ? Ar ju kidyn mi ? ...a teraz id�cie do s�siad�w z forum Q3 i napiszcie im topik , �e wszystkie trickjumpy s� zakazane . Zabij� Was �miechem
...Keen ma strasznie dziwaczn� technik� zwyk�ych bunny hop'�w - chyba po�amie sobie kiedy� nadgarstek bidulek
Trik z assa faktycznie daje popali� Ten kole� to diabe�
Wsz�dzie tak latanie "na tarczy" jest zakazane.
...spadam czyta� btw. oni sie nie znaj� wcale
nied�ugo b�d� zakazaywa� strzelania celnymi seriami ... jakby latanie by�o bugiem to powinno by� denied a tak to ... dziwne .
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:05.