FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=795)

Posted by alienzero on 05-08-2001 23:09:

Question brunetki, blondynki - gdzie sa te dziewczynki?!

wiecie, tak sie zastanawialem co o naszych topicach powiedziala by plec przeciwna i qrde uswiadomilem sobie ze jej tu nie ma... wlasciwie to jest kupa ludu zarejestrowana i to jakas lipa ze nie ma tu zadnej dziewy... bo chyba nie ma... a przeciez sa takie ktore graja w quake, dooma (znam jedna), duka i inne... no gdzie one sa??? czy dobija je nasze bezsensowne gadki??? przeciez Raptor ostatnio wymyslil bardzo wznisle tematy... czy odpycha je wulgarnosc??? przeciez jest cenzor... czy odpycha je oglupiajaca dzalalnosc boarda i strata czasu (nie zgdzadzam sie ale zgaduje)??? przeciez graja w fpp, a to dziala tak samo... dlatego...
APELUJE:
Oglosmy kampanie ''Call Girls''... yyy, no nie, nazwa nie trafiona , ale chodzi mi o to aby kazdy przywolal chociaz jedna dziewe na nasz wspanialy board, aby zobaczyla jak tu fajnie i pozostala na jakis czas... a moze nawet polubila...
Zalety:
koniec z meska dominacja... no nie bedziemy juz mieli 100%
kolejna strona w opinii... koniec meskiego punktu widzenia... tylko meskiego
mozliwe ze bedzie to pierwszy board fpp z dziewczynami...

tak wiec...

AKTYWISCI WSZYSTKICH TOPICOW LACZCIE SIE WE WSPOLNEJ AKCJI BMGC - Board Massive Girl Colonisation...

tylko nie wiem czy ten post to zart czy nowa idea
The choice, my friend, is yours...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by giBBeR on 05-08-2001 23:20:

Talking

Jestem za... ale czy to wypali... Dziewoje sobie wol� inne rzeczy porobi� (chyba).
Pami�tam �e kiedy� kto� powiedzia� �e na avatarze wydl�dam jak dziewczyna... Nie by�o to wcale �mieszne, ale �enuj�ce...
C�, s� ludzie i taborety!

Posted by [FPP]RAPTOR on 06-08-2001 21:06:

Moim zdaniem dziewczyny nie powinny miec w ogole dostepu do komputera No moze troszke (dostep jedynie do kalkuratora albo sapera). Imo komputer psuje szmulki (kobity) i to co do czego zostaly tak naprawde stworzone A stworzone sa do milosci (i wykorzystywania hihi ).

Szczerze to nie chcialbym miec takiej babki, ktora siedzialaby dosc dlugo przed komputerem. Nie gniewalbym sie gdyby nigdy nie miala okazji dotknac nawet klawiatury To zupelnie odmienna sprawa i z dziewczynami sie postepuje w inny zupenie sposob. Uwazam ze internet to dla nich zgubna rzecz (zle wplywa na cere, kontakty itp hyhy ).

Trzeba se powiedziec, ze dziewczyny latwiej wpadaja w uzaleznienia, sa bardziej naiwne i gorzej rozrozniaja pojecia prawda/falsz & wirtualnosc/rzeczywistosc. - Ja nie chciec kobita umiec komputer

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by OGO on 06-08-2001 21:15:

Poprostu one s� po to aby nas odci�gn�� od komputera.

A teraz takie spostrze�enie. Jakby sie tu pojawi�y panienki to co by si� sta�o? Napewno cz�� zacz�a by rywalizowa� ze sob� o ich wzgl�du. Burdel by si�zrobi�. No i jeszcze jak ich tu nie ma to ja przynajmniej czuj� si� nieskr�powany i moge w spokoju o m�skich rzeczach ponawija�. =]

Posted by giBBeR on 06-08-2001 21:28:

O m�skich rzeczach???

Posted by [FPP]Shooler on 07-08-2001 00:05:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
O m�skich rzeczach???

hehe jeszcze tylko grania zapomniales wymienic

Posted by Xkill on 07-08-2001 00:24:

Swoja droga to nie znam dziewczyn, ktore maja staly dosep do netu. A jak juz to siedza na tych czatach typu onet-towarzyski.

Posted by oxygen on 07-08-2001 01:20:

a co innego maja robic?
grac w q3?

Posted by SweepeR on 07-08-2001 11:25:

No co wy, panowie? Ja znam kilka fajnych dziewczyn, ktore troche czasu pod kompem spedzaja (nie sa uzaleznione i nie tyle czasu co ja, ale gdzies powiedzmy 2-3h dziennie maxi0r), maja tez staly dostep do sieci i nadal pozostaja fajnymi dziewczynami. Niezauwazylem, zeby im sie cera psula . Ponadto lubia sobie w rozne gierki przyciac, jak kilka razy u jednej z nich bylem, to akurat w Unreala grala. I co? I super, bo zaszla dalej niz ja :O (mi sie znudzilo, a jej widac nie).

Macie jakies durne pomysly, ze komputer jest only for men. LOL. Co to wogole za pomysly mowic, ze kobieta jest do czegos stworzona, a do czegos nie??? Jak jej sie podoba cos robic, to niech se robi, nikt jej tego nie moze zabronic. Zyjemy w wolnym swiecie!

Posted by alienzero on 07-08-2001 11:53:

Thumbs up

chcziaz jeden sweeper sie ze mna zgadza

jak by to one powiedzialy po tej lekturze... meskie szowinistyczne swinie...

no jedyne niebezpieczenstwo dziewy na boardzie to to ze by sie burdel zrobil gdybysmy rzucali jakies dowcipy o dziewach albo mowili ze cos jest only 4 men... no albo zaczeli by sie podwalac, ale ****, wy tacy niewyzyci? jak cholera cialek virtua kobiet brak wam to na *********** spadac... ale generalnie pomysl jest ideowy ale niezly burdlem moglby sie zrobic... a moze nie?

Posted by OGO on 07-08-2001 11:58:

No w�a�nie trzeba by si� troch� poogranicza� =]

Posted by S4i1or on 07-08-2001 14:44:

No to ko�ujcie dziewczyniki na board'a Bo ja nie znam takich, kt�re by tutaj co� napisa�y. Tak samo jak SweepeR, nam dziewczyny, kt�re maj� kompa, stalk�, a kompa wykorzystuj� do pogaw�dek na czacie lub IRC'u...

Posted by [FPP]xen0m on 07-08-2001 18:01:

e tam , o czym one by tu mogly rozmawiac?

Posted by alienzero on 07-08-2001 18:05:

Talking

o tym samym co my...

... czyli o niczym

Posted by [FPP]Shooler on 07-08-2001 18:06:

Talking

No w soomie to u mnie w bloku mieszka dziewczyna, kotra przeszla pierwsza czesci Blooda , a kiedys znalem taka maniaczke Keepera jedynki - siostra mojego kumpla. Modelka grala w ta gre po 2-3h dziennie. Najsmieszniejsze jest to, ze miala wtedy 11 lat

Posted by OGO on 08-08-2001 14:23:

Eciepecie

Eciepecie kurde bele majstry poza topic`ami powa�niejszymi [fpp]Raptor`a to ci�ko b�dzie co� dla nich znale��.

A tak to popatrzcie sobie na linki =]

http://pajaczek.fotka.pl
http://kama1.fotka.pl
http://justysia2000.fotka.pl

=]

Posted by giBBeR on 08-08-2001 14:28:

Talking

Och Ty...

Posted by OGO on 08-08-2001 14:42:

Bajery.

Ciho, bo ca�y bajer przez okno wyleci. =]

A wy jakie bajery na panienki znacie?

Ulubione kumpla
-znasz Micha�a, nie a jak masz na imie ... =]
-jestes fajna, jak masz na imie ... =]
-lubisz cukierki, jak masz na imie .... =]

To jak masz na imie mo�na zamieni� z jaki masz numer telefonu =]

Posted by giBBeR on 08-08-2001 14:51:

Jak masz na imie, lubisz cukierki... =]
Jak masz na imie, fajna jestes... =]
Jak masz na imie, znasz Micha�a =]

Posted by S4i1or on 08-08-2001 14:57:

OGO - sk�d Ty masz t� stron�?!?! Klikn��em sobie wojew�dztwo dolno�l�ski, o tak, dla bajeru. Zajebiste zdj�cie si� otworzy�o:

Zajebista ta strona!!!

Posted by OGO on 08-08-2001 15:14:

S4i1or: ta o woj dolno�laskim czy te co poda�em? =]

Posted by S4i1or on 08-08-2001 15:19:

Obydwie! Zajebiste niekt�re zdj�cia s�. Przynajmniej 6 os�b, kt�rych fotki tam s�, znam osobi�cie. Ale Ciebie, OGO, doszuka� si� nie mog�em

Posted by OGO on 08-08-2001 15:23:

Powiedz mi a po co Ci moje zdj�cie? =]

Posted by S4i1or on 08-08-2001 17:59:

Mi nie potrzebne, kole�anka chcia�a A tak serio, to poda�e� t� stron� ni st�d, ni z ow�d i jeszcze m�wi�e�, �eby giBBeR by� cicho, bo zepsuje bajer, to pomy�la�em sobie, �e mo�e tam Twoje zdj�cie jest czy co...

Posted by SweepeR on 08-08-2001 19:33:

Co do dziewczyn na boardzie, to jest jedna (przynajmniej) zarejestrowana. I tu wlasnie sie okazalismy szowinistycznymi swiniami, bo o niej zapomnielismy, a w sumie to nie powinnismy. Wrecz przeciwnie. Wczoraj z wieczora sie przypaletala ta bidula (no offence) na #fppzone. Kto taki? Ano [SPECNAZ]martwa

PS. Wlasnie przegladajac sobie liste czlonkow (czyz to nie szowinistyczna nazwa? ) natknalem sie na kolejna dame, a jest nia [STER]Ania.

Posted by weirdo on 21-08-2001 18:03:

to chyba sa klany counterstrike`owe... dobrze mowie?

wiec nie bedziemy mieli wspolnych tematow

Posted by Yazoo on 21-08-2001 18:20:

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Co do dziewczyn na boardzie, to jest jedna (przynajmniej) zarejestrowana. I tu wlasnie sie okazalismy szowinistycznymi swiniami, bo o niej zapomnielismy, a w sumie to nie powinnismy. Wrecz przeciwnie. Wczoraj z wieczora sie przypaletala ta bidula (no offence) na #fppzone. Kto taki? Ano [SPECNAZ]martwa

PS. Wlasnie przegladajac sobie liste czlonkow (czyz to nie szowinistyczna nazwa? ) natknalem sie na kolejna dame, a jest nia [STER]Ania.

no to moze by je na to forum zaprosic?

Posted by KACOREK on 10-09-2001 15:49:

Unhappy

JAK POZNAM JAK�� FAJN� LASK� (�ADNA, ZGRABNA itd....) OKAZUJE SI� �E JEST ZAJ�TA. BUUUUUUUUUUUUUUUU

Posted by weirdo on 10-09-2001 16:49:

uprzejmie prosimy o: (przynajmiej ja)

1. wylaczenie caps-locka

2. wyzszy poziom intelektualny, merytoryczny czy jak tam wolisz tekstow...

Posted by CE3RDE on 10-09-2001 16:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
JAK POZNAM JAK�� FAJN� LASK� (�ADNA, ZGRABNA itd....) OKAZUJE SI� �E JEST ZAJ�TA. BUUUUUUUUUUUUUUUU

No dokladnie tak jak powiedzial Stahoo tu obowiazuja zasady a nie jak u nas na angielskim soo przystosuj sie Kacor a o laski sie nie martw zawsze jest dla ciebie pewna Ania T.

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:49.