FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7953)
do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania
Co do bluzgania w ostatnim moim temacie staralem sie powstrzymywac ale to ludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze to mi przykro sluchac i czytac to samo sie tyczy poprzedniego tematu na temat Rebela ktory to rozpisywal sie na temat jak to gra ctf a wstatykach wychodzi ze gra tylko w info i to kiepsko jak to nazwac bo jawiem klamstwo to sie tyczy tematow a teraz pare zdan do admina przy zamykaniu czegos podaje sie przyczyne i uzasadnienie to tyle zegnam niemam zamiaru tu wiecej zaglodac niezalezy mi czy mi dacje bana bo to smieszne ....a jeszcze do moich wielbicieli to kilka screanshotow z gier w ktore gralem
jeszce jeden
no i co myslisz ze cie ktos polubi ????
bo 1 miales tylko jeden zgon na 7 ????
nie gram w elim bo twierdze ze to nuda no i co zabronisz mi????
wlasnego zdania ????
widze ze nikt cie tu nie lubi i probujesz sie dowartosciowac
niestety dla mnie te screny nic nie znacza widzalem lepsze a nie bylo tam ciebie
byle dzieciak potrafi cos takiego zrobic starczy mu trochy szczescia
wybacz ja nie przedstawie ci moich screnow z prostej przyczyny ze nie musze nieczego udawadniac nie twierdze ze jestem najlepszy szczeze to lama jestem ale zdazylo mi sie miec lepsze wyniki niz te twoje screany
Napisane oryginalnie przez tom2525
Co do bluzgania w ostatnim moim temacie staralem sie powstrzymywac ale to ludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety
quote:
jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze to mi przykro sluchac i czytac to samo sie tyczy poprzedniego tematu na temat Rebela ktory to rozpisywal sie na temat jak to gra ctf a wstatykach wychodzi ze gra tylko w info i to kiepsko jak to nazwac bo jawiem klamstwo to sie tyczy tematow
quote:
a teraz pare zdan do admina przy zamykaniu czegos podaje sie przyczyne i uzasadnienie to tyle zegnam niemam zamiaru tu wiecej zaglodac niezalezy mi czy mi dacje bana bo to smieszne ....a jeszcze do moich wielbicieli to kilka screanshotow z gier w ktore gralem
Re: do admina tej parodi ( ban mam jak w banku haha) na temat bluzgania
quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
[Bludzie którzy albo niechca sie przyznac ze nic niewiedza na temat sof2 i pisza mi z np eliminacja to nuda albo wyzywaja mnie powini byc banowani lub zamykani niestety jak ktos uwaza ze jak gra 1 dzien i wie wszystko o grze[/B]
moje to Jason Bourne [PL]
jego <<tom>>
Chyba rzeczywiście gra tylko w eksterminacje ....
>IN BEER WE TRUST<
ROFTL
kula nie rob mi tego wiesz jak ciezko wydostac sie spod stolu dobrze ze browar mi sie akurat skonczyl bo bym zalal klawiature
z tego co widze to ci kiepsko szlo pokazywales mi lepsze ale widze ze nie chciales sie chwalic na forum
pozdrawiam
Jesteśmy tylko małymi pakietami w tym Internecie życia...
i poco to komu
Może po to żeby Tom nie uważał się za takiego mega mastaha a innych za lamerów? P
Jesteśmy tylko małymi pakietami w tym Internecie życia...
czy ktos tu powiedzial ze to mnie umie grac poprostu sa lepsi gracze od niego a jemu trudno sie z tym faktem pogodzic
wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster bo nawet najlepszy ma czasem slabszy dzien a zdaza sie ze konkretna lama laduje na pierwszym miejscu
pozdrawiam
toma widzialem kiedys ze 2 razy na serwerze jakims chyba jeszcze na inecie jak tam grywalem i z tego co pamietam nie byl zawsze na 1 miejscu co nie oznacza ze jest lama
mi sie zdarza byc na ostatnim poniewaz jestem lama i mam 7 fps na mapie oczywiscie zalezy to od mapy i stanu mojego kompa bo cos ostatnio zaczyna mi sie psuc
Napisane oryginalnie przez Atari
cos mi sie popapralo nie widze postow z ostatnich dni nie moge tez zadnego dodac!!!widzi mnie ktos??
ano widze siebie czyli moge juz pisac tylko nie widze zadnych nowych postow ,taki sam blad jak na forum inetcafe ,wyskakuje mi taki blad: There seems to have been a slight problem with the FPP BOARD database
czy admin albo ktokolwiek moze mi pomoc bo zaczynam sie martwic;(
quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
gitarzysto mozesz dokladniej przeczytac
""wcale sie nie uwazam za lepszego gracza od niego ale nie uwazam tego zeby bylo rozsadne mowienie ze wszyscy to lamy a ja to mataster""
toma widzialem kiedys ze 2 razy na serwerze jakims chyba jeszcze na inecie jak tam grywalem i z tego co pamietam nie byl zawsze na 1 miejscu co nie oznacza ze jest lama
mi sie zdarza byc na ostatnim poniewaz jestem lama i mam 7 fps na mapieoczywiscie zalezy to od mapy i stanu mojego kompa bo cos ostatnio zaczyna mi sie psuc
a co do forum to faktycznie sypie sie od kilku dni po napisaniu posta musze oswiezyc strone a i licznik postow na forum jakos sie zaciol i kazdy ma tyle ile mial ustawione ja np 51 wiem bo akurat zwrocilem uwage na 50 posta i przy 51 postawilem znaczek 51 gdzies lezy na forum od tej chwili padlo
quote:==> nie ilośc się liczy a jakość
"bo akurat zwrocilem uwage na 50 posta i przy 51 postawilem znaczek 51 gdzies lezy na forum od tej chwili padlo"
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:10.