FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7972)
Co chcecie zobaczyc na sof.fpp?
Ostatnio, przez wakacje jest przestoj (jak to zwykle bywa), ale juz niedlugo zaczyna sie roczek szkolny i trzeba wziasc sie do roboty. Oznacza to powrot ekipy, i co tych kilku kolesi ma ciagle robic? dodawac newsy? nie... wiec pytam sie was.. co chcielibyscie zobaczyc u nas na serwisie?
dostalem takze wiadomosc od teutona ze chcialby zobaczyc porady jak tworzyc dodatki do sofa takie jak mapy, mody itd.. niestety z tego co pamietam to nikt z nas nie ma o tym wiekszego pojecia.. moze ktos chetny do prowadzenia takiego dzialu?
czekam na odzew z waszej strony
Hmmm WhiteLION co� chyba tam na programowaniu si� zna chyba, mo�e on co�by pom�g�...
A jeszcze odno�nie dzia��w to mo�eby tak zrobi� jaki� dzia� teksty w kt�rym ludzie by pisali o grze czy o innych takich rzeczach zwi�zanych z SOFem?
A jeszcze odno�nie dzia��w to mo�eby tak zrobi� jaki� dzia� teksty w kt�rym ludzie by pisali o grze czy o innych takich rzeczach zwi�zanych z SOFem?
To mo�e ja z mi�� ch�ci� co� napisz� P
To mo�e ja z mi�� ch�ci� co� napisz�P
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
jak mowisz ze cos z mila checia napiszesz to piszPP
podrawiam
250 gosci z czego 10% zaglada na nasz board?? duzo osob gra w cs'a rtcw mohaa i inne przeciez tam jet multum osob i tylko parowe widzialem z rtcw a reszta gra dalej w te gry przeciez jakby przynajmniej 20% znich przyszlo walnac jakiegos posta do sof'a to by sie tego nazbieralo ,chyba ze sof' jest dlanich za slaby??
taak masz racje atari hmm wlasnie mi to uswiadomiles sof jest za slaby od dzis gram tylko w simcity )
poprostu kazdy woli pograc i sie nie zastanawiac gdzie gra podejrzewam ze wiele osob nawet nie wie o tym ze moga byc strony polskie o sof wiec wali na te producentow gry
posa tym administrator tego forum moze powiedziec chyba ile osob to forum nawiedza
pozdrawiam
Napisane oryginalnie przez Atari
to polacy sa az tak leniwi ze nie chce im sie strony poszukac a jak juz znajda to szkoda im czasu na wypowiedzenie wlasnego zdania :| :E
A moim zdaniem to nie tylko kwestia lenistwa. My o fpp.pl wiemy, a inni mo�e nie. Co prawda wyszukiwarki s� ale jednak ca�y czas wchodz� nowi u�tkownicy Internetu i akurat chc� sobie pogra�, nie wiedz� o fpp.pl, s� zieloni w kwestii Internetu. Tak te� mo�e by�. Jakby w SOFie gdzie� banner by� fpp.pl to mo�e by tu wi�cej ludzi by�o P
To wida� po ilo�ci ludzi w serwisach fpp.pl (dzi� na sof.org jak wlaz�em by�y 23 osoby) i ich permanentnym braku na tym forum.
St�d moja pro�ba do redaktor�w - mo�e da�oby si� jako� podnie�� ten link do boarda? Mo�e tak jako� obok kolumienek?
A mo�e zrobi� jeszcze bardziej perfidnie i napisa� �e to forum?
Forum to takie modne ostatnio s�owo ... a board ... hmmm ... tablica? Ma�o kto pami�ta �e tak si� nazywa�y fora
choc nie powiem zeby nie bylo smiesznie teraz starczy spojrzec po ksywkach widac kto siedi i pisze a nie gra ) pewnie prawdziwi gracze siedza i graja a tu tylko przychodza typy ktore grac nie potrafia wiec klepia w klawe
pozdrawiam
Napisane oryginalnie przez juzef
tak kula masz racje to zbyt perfidne zeby napisac ze to forumnapewno masz racje ze nazwa board nie kazdemu musi sie kojarzyc z forum
Hmmm przez pisanie tutaj i wolne klikanie myszk� w przyciski spada mi efektywno�� gry)
Jeste�my tylko ma�ymi pakietami w tym Internecie �ycia...
Ok, Ok ...
To by� tylko �art ...
I przy okazji ma�e nawi�zanie do do�� starej dyskusji o statystykach
A na pewno zgadzam si� - skuteczno�� to nie zawsze dobre statystyki a szkoda
tak z tego wynika ze prawdziwi gracze to graj a nie pisza podejrzewam ze jedyne miejsce w ktorym prawdziwy gracz powinien pisac to chat w grze a pownien sie poslugiwac tylko binadami widze ze wszyscy tu uslyszeli g6 i siedza tu
pozdrawiam
Wr�c� do og�lnego tematu "Co chcecie zobaczy� na sof.fpp"
Wpad� mi do g�owy pomys� stworzenia, swego rodzaju pokoju trofeuw my�liwskich
O co chodzi? Tak jak my�liwi maj� swoje czaszki, czy ine wypchane paskudztwa do wieszania na �cianach, tak i my mogliby�my sie pochwali� wynikami. Co prawa trudno by�oby ustrzelone przez nas g�owy wypreparowa� , ale ... od czego jest inwencja
Na pewno w takim dziale mog�yby si� znale�� skriny ze spektakularnymi wynikami, dema z najlepszych akcji, nagrania najlepszych spotka� klanowych itp. A wszystko zagrane, zapisane i ogl�dane przez polskich graczy
Co Wy na to?
per rectum
quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Wr�c� do og�lnego tematu "Co chcecie zobaczy� na sof.fpp"
Wpad� mi do g�owy pomys� stworzenia, swego rodzaju pokoju trofeuw my�liwskich
O co chodzi? Tak jak my�liwi maj� swoje czaszki, czy ine wypchane paskudztwa do wieszania na �cianach, tak i my mogliby�my sie pochwali� wynikami. Co prawa trudno by�oby ustrzelone przez nas g�owy wypreparowa� , ale ... od czego jest inwencja
Na pewno w takim dziale mog�yby si� znale�� skriny ze spektakularnymi wynikami, dema z najlepszych akcji, nagrania najlepszych spotka� klanowych itp. A wszystko zagrane, zapisane i ogl�dane przez polskich graczy
Co Wy na to?
Eeeee to znawu do DM..
Eeeee to znawu do DM..
W faq-u na temat demek do kt�rego adres by� w niusach sof.org.pl jaki� czas temu by�y linki do program�w pozwalaj�cych edytowa� demka i robi� z nich filmy (avi, mov itd) - mo�esz wi�c spokojnie wyci�� najlepszy kawa�ek i si� pochwali� ....
poza tym szukasz dziury w ca�ym
tak kula masz racje czytalem faq i jedyne co sie dowiedzialem to to ze najpierw trzeba przekonwertowac do jpg a potem mozna poskladac wiec prosze jak masz linka do innego faq traktujacego na ten temat to prosze cie o zamieszczenie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:37.