FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7972)

Posted by [FPP]glan on 30-08-2002 12:02:

Co chcecie zobaczyc na sof.fpp?

Ostatnio, przez wakacje jest przestoj (jak to zwykle bywa), ale juz niedlugo zaczyna sie roczek szkolny i trzeba wziasc sie do roboty. Oznacza to powrot ekipy, i co tych kilku kolesi ma ciagle robic? dodawac newsy? nie... wiec pytam sie was.. co chcielibyscie zobaczyc u nas na serwisie?
dostalem takze wiadomosc od teutona ze chcialby zobaczyc porady jak tworzyc dodatki do sofa takie jak mapy, mody itd.. niestety z tego co pamietam to nikt z nas nie ma o tym wiekszego pojecia.. moze ktos chetny do prowadzenia takiego dzialu?

czekam na odzew z waszej strony

Posted by El_Mariachi on 30-08-2002 19:06:

Hmmm WhiteLION co� chyba tam na programowaniu si� zna chyba, mo�e on co�by pom�g�...

A jeszcze odno�nie dzia��w to mo�eby tak zrobi� jaki� dzia� teksty w kt�rym ludzie by pisali o grze czy o innych takich rzeczach zwi�zanych z SOFem?

Posted by [FPP]glan on 31-08-2002 09:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
A jeszcze odno�nie dzia��w to mo�eby tak zrobi� jaki� dzia� teksty w kt�rym ludzie by pisali o grze czy o innych takich rzeczach zwi�zanych z SOFem?

z mila checia czekamy na wasze teksty

Posted by El_Mariachi on 31-08-2002 21:05:

To mo�e ja z mi�� ch�ci� co� napisz� P

Posted by [FPP]Gazdzik on 31-08-2002 21:21:

quote:
To mo�e ja z mi�� ch�ci� co� napisz� P

jak mowisz ze cos z mila checia napiszesz to pisz PP

Posted by El_Mariachi on 31-08-2002 21:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik

jak mowisz ze cos z mila checia napiszesz to pisz PP

Pracuj� nad tym )

Posted by juzef on 03-09-2002 13:05:

ja bym chcial zobaczyc wiecej ludzi na forum zamieszaczajacych posty bo tych mozna policzyc na palcach
z wygladu tego forum mozna sie domyslic ze gra w sof2 i jest zainteresowanych gra w calej polsce z 7 os
podrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 03-09-2002 13:11:

juzef tez bym to chcial . ale ludzi jednak troche w tego sof'a 2 gra. zobacz na sof.fpp.pl w godzinach 17.00-19.30 to gosci jest tam do 250.

Posted by Atari on 03-09-2002 16:41:

250 gosci z czego 10% zaglada na nasz board?? duzo osob gra w cs'a rtcw mohaa i inne przeciez tam jet multum osob i tylko parowe widzialem z rtcw a reszta gra dalej w te gry przeciez jakby przynajmniej 20% znich przyszlo walnac jakiegos posta do sof'a to by sie tego nazbieralo ,chyba ze sof' jest dlanich za slaby??

Posted by juzef on 04-09-2002 12:52:

taak masz racje atari hmm wlasnie mi to uswiadomiles sof jest za slaby od dzis gram tylko w simcity )
poprostu kazdy woli pograc i sie nie zastanawiac gdzie gra podejrzewam ze wiele osob nawet nie wie o tym ze moga byc strony polskie o sof wiec wali na te producentow gry
posa tym administrator tego forum moze powiedziec chyba ile osob to forum nawiedza
pozdrawiam

Posted by Atari on 04-09-2002 16:33:

to polacy sa az tak leniwi ze nie chce im sie strony poszukac a jak juz znajda to szkoda im czasu na wypowiedzenie wlasnego zdania :| :E

Posted by [FPP]Gazdzik on 04-09-2002 19:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
to polacy sa az tak leniwi ze nie chce im sie strony poszukac a jak juz znajda to szkoda im czasu na wypowiedzenie wlasnego zdania :| :E

Tym sie roznimy od innych )).

Posted by El_Mariachi on 04-09-2002 20:45:

A moim zdaniem to nie tylko kwestia lenistwa. My o fpp.pl wiemy, a inni mo�e nie. Co prawda wyszukiwarki s� ale jednak ca�y czas wchodz� nowi u�tkownicy Internetu i akurat chc� sobie pogra�, nie wiedz� o fpp.pl, s� zieloni w kwestii Internetu. Tak te� mo�e by�. Jakby w SOFie gdzie� banner by� fpp.pl to mo�e by tu wi�cej ludzi by�o P

Posted by KuLLa on 04-09-2002 21:09:

Prawda, prawda ...
Ale mimo tego - ka�dy szukaj�c informacji o SoFie trafi w ko�cu do sof.org.pl . Ale ma�o kto zada sobie trud spojrzenia na napisany malutkimi literkami w ciemnym miejscu na dole link 'board'
To wida� po ilo�ci ludzi w serwisach fpp.pl (dzi� na sof.org jak wlaz�em by�y 23 osoby) i ich permanentnym braku na tym forum.
St�d moja pro�ba do redaktor�w - mo�e da�oby si� jako� podnie�� ten link do boarda? Mo�e tak jako� obok kolumienek?
A mo�e zrobi� jeszcze bardziej perfidnie i napisa� �e to forum?
Forum to takie modne ostatnio s�owo ... a board ... hmmm ... tablica? Ma�o kto pami�ta �e tak si� nazywa�y fora

Posted by juzef on 05-09-2002 02:27:

tak kula masz racje to zbyt perfidne zeby napisac ze to forum napewno masz racje ze nazwa board nie kazdemu musi sie kojarzyc z forum
choc nie powiem zeby nie bylo smiesznie teraz starczy spojrzec po ksywkach widac kto siedi i pisze a nie gra ) pewnie prawdziwi gracze siedza i graja a tu tylko przychodza typy ktore grac nie potrafia wiec klepia w klawe
pozdrawiam

Posted by Atari on 05-09-2002 08:06:

no ja mam slaby ping ale nawet jak mam dobry pisze

Posted by El_Mariachi on 05-09-2002 19:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
tak kula masz racje to zbyt perfidne zeby napisac ze to forum napewno masz racje ze nazwa board nie kazdemu musi sie kojarzyc z forum

Hmmm przez pisanie tutaj i wolne klikanie myszk� w przyciski spada mi efektywno�� gry )

Posted by KuLLa on 05-09-2002 19:38:

quote:

Hmmm przez pisanie tutaj i wolne klikanie myszk� w przyciski spada mi efektywno�� gry )

Zapomnia�em co si� liczy najbardziej - efektywno�� czyli statystyki !!!

Posted by El_Mariachi on 05-09-2002 23:06:

Efektywno�� nie koniecznie oznacza statystyki.

Posted by KuLLa on 05-09-2002 23:30:

Ok, Ok ...
To by� tylko �art ...
I przy okazji ma�e nawi�zanie do do�� starej dyskusji o statystykach

A na pewno zgadzam si� - skuteczno�� to nie zawsze dobre statystyki a szkoda

Posted by juzef on 06-09-2002 01:59:

tak z tego wynika ze prawdziwi gracze to graj a nie pisza podejrzewam ze jedyne miejsce w ktorym prawdziwy gracz powinien pisac to chat w grze a pownien sie poslugiwac tylko binadami widze ze wszyscy tu uslyszeli g6 i siedza tu
pozdrawiam

Posted by El_Mariachi on 06-09-2002 19:23:

Optymalizacja efektywno�ci )

Posted by KuLLa on 07-09-2002 22:09:

Wr�c� do og�lnego tematu "Co chcecie zobaczy� na sof.fpp"
Wpad� mi do g�owy pomys� stworzenia, swego rodzaju pokoju trofeuw my�liwskich
O co chodzi? Tak jak my�liwi maj� swoje czaszki, czy ine wypchane paskudztwa do wieszania na �cianach, tak i my mogliby�my sie pochwali� wynikami. Co prawa trudno by�oby ustrzelone przez nas g�owy wypreparowa� , ale ... od czego jest inwencja
Na pewno w takim dziale mog�yby si� znale�� skriny ze spektakularnymi wynikami, dema z najlepszych akcji, nagrania najlepszych spotka� klanowych itp. A wszystko zagrane, zapisane i ogl�dane przez polskich graczy
Co Wy na to?

Posted by juzef on 08-09-2002 00:41:

powiedz mi gdzie jestes a zrobie z ciebie trofeum

Posted by [FPP]glan on 08-09-2002 09:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Wr�c� do og�lnego tematu "Co chcecie zobaczy� na sof.fpp"
Wpad� mi do g�owy pomys� stworzenia, swego rodzaju pokoju trofeuw my�liwskich
O co chodzi? Tak jak my�liwi maj� swoje czaszki, czy ine wypchane paskudztwa do wieszania na �cianach, tak i my mogliby�my sie pochwali� wynikami. Co prawa trudno by�oby ustrzelone przez nas g�owy wypreparowa� , ale ... od czego jest inwencja
Na pewno w takim dziale mog�yby si� znale�� skriny ze spektakularnymi wynikami, dema z najlepszych akcji, nagrania najlepszych spotka� klanowych itp. A wszystko zagrane, zapisane i ogl�dane przez polskich graczy
Co Wy na to?

git pomysl. tylko musimy miec chociaz jeden jakis material by odpalic taki dzial. wiec jak cos macie to slijcie do mnie a zrobim co trzeba

Posted by El_Mariachi on 08-09-2002 12:11:

Eeeee to znawu do DM..

Posted by KuLLa on 08-09-2002 13:30:

quote:
Eeeee to znawu do DM..

Hmmm.... niekoniecznie. Mia�em na my�li spektakularne osi�gi we wszystkich wersjach. Ja akurat od pewnego czasu preferuje CTF (bo jest jaki� cel, a i respawnuje si� do�� szybko i nie czeka - jak kto� ginie tyle co ja to wa�na sprawa )
Ale w inf te� mo�na si� pochwali�. Np. demko w kt�rym 4 osobowym sk�adem podprowadzasz walize spod nosa 12 przeciwnik�w - to by�oby co�, nieprawda� ?
Inny przyk�ad - Zdemolowanie baniak�w na lotnisku bez strat w�asnych ... Mo�naby takie przyk�ady mno�y�. Wiem, �e takie akcje si� zda�aj�, wi�c czemu si� nimi nie pochwali�.

Posted by El_Mariachi on 08-09-2002 17:13:

No tak ale to w gruncie rzeczy jest jedna akcja a demo jak nagrywam to od wej��ai na serwer wi�c trzeba b�dzie czeka� kilka (kilkana�cie) minut �eby jedn� fajn� akcj� zobaczy�...

Posted by KuLLa on 08-09-2002 17:30:

W faq-u na temat demek do kt�rego adres by� w niusach sof.org.pl jaki� czas temu by�y linki do program�w pozwalaj�cych edytowa� demka i robi� z nich filmy (avi, mov itd) - mo�esz wi�c spokojnie wyci�� najlepszy kawa�ek i si� pochwali� ....
poza tym szukasz dziury w ca�ym

Posted by juzef on 08-09-2002 17:51:

tak kula masz racje czytalem faq i jedyne co sie dowiedzialem to to ze najpierw trzeba przekonwertowac do jpg a potem mozna poskladac wiec prosze jak masz linka do innego faq traktujacego na ten temat to prosze cie o zamieszczenie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:37.