FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7982)
co to ?
Sorry za nowy temat ale czym sie rozni w granacie "instant arm" od "arm on release" ???
Re: co to ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Sorry za nowy temat ale czym sie rozni w granacie "instant arm" od "arm on release" ???
Napisane oryginalnie przez GuriaS
omg...
nie mam pytan...
po pierwsze: jest do tego '4beginners'
po drugie: takie pytanie mozna chyba zadac komus na gg a nie odrazu na forum pisac...
ehh
quote:
no ale juz odpowiem
nie wiem ktore jest ktore, ale jedno ze jak sie trzyma granat w rece to po 3 sekundach wybucha a drugie ze 3 sekundy PO rzuceniu granata =]
Napisane oryginalnie przez forever
No i po co ten �adunek z�o�liwej ironii ???![]()
Wystarczylo kolege poinformowac o 4begginers..
Instant arm - po nacisnieciu "fire" (ale jeszcze nie puszczeniu granata) zaczyna sie odliczac czas, a "arm on release" jak sama nazwa wskazuje - uzbraja (zaczyna odlicza� czas) po wypuszczeniu granata...
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: Re: Re: co to ?
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Gur1 powiedzial to samo co tywiec po co pisales hehe
quote:
Nie wiem ktore jest ktore,[...]
[B]
Bo napisal:
To po co pisal
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
hmm..
posluchaj... widziales kiedys chinskie zupki... albo zupki knorra, pisze na nich INSTANT ( przy napisie Grzybowa ), zapewne jadles kiedys taka... i wiesz co oznacza instant - blyskawiczna lub natychmiastowa wiec idacy dalej tym tropem dochodzimy do zaskakujacych wnioskow - Instant Arm - Uzbrojenie Natychmiastowe ( Arm - ramie, lub bron, lub czasownik uzbrojenie czegos lub kogos), arm on release... a wiec tutaj mamy wiekszy orzech do zgryzienia - arm znaczy dokladnie to samo co we wczesniejszym przykladzie, jednak wyrazow jest wiecej co moze nierozwaznego gracza zmylic lub tez totalnie zbic z tropu - release znaczy wypuscic ( np. maly kamien na chodnik, drozdzowke z balkonu), oznacza to wypuscic nie upuscic (wazne) wiec nie bojcie sie przypadkowego upuszczenia granatu - bezposrednie tlumaczenie : uzbroic granat po wypuszczeniu go z reki... w pierwszym wariancie granat wybucha 3 sekundy po wyciagnieciu zawleczki a wyciagamy zawleczke wraz z nacisnieciem przycisku zas w drugim wariancie dopiero po wypuszczeniu go zreki - a wiec dziala sztabka naciskowa po ktorej wypuszczeniu granat sie uzbraja i po wypuszczeniu granatu sa 3 sekundy i po nich granat wybucha... w pierwszym wariancie granat wybucha po 3 sekundach to jest w 3 sekundzie z 3 sekundowego szeregu... nie po 4 w zadnym wypadku nie wypuszczamy go po sekundach 5... ale tez nie po 2... wybuch nastepuje dokladnie gdy uplynie czas 3 sekund.
Napisane oryginalnie przez FrD
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
posluchaj [...]
Re: Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez B0rG
Brawo JasiuZaczales proces rehabilitacji
--
a tak troszke off-topicznie, to az przykre, ze ludzie nie potrafia wykorzystywac skarbnicy wiedzy, jaka jest internet, z ktorej (o zgrozo) nieswiadomie korzystaja. widac, ze latwiej kogos zapytac, niz samemu sie wysilic. mamy przeciez google.com.pl, wp.pl, onet.pl, wiem.onet.pl, slownik.onet.pl. wystarczy odrobine poglowkowac i mozna wszystko znalezc.
Re: Re: Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
P.S. dodalem nowy temat w kategori 4beginners czy jakos tam, ale wazne ze macie mi odpowiedziec !!!!
qrde odpowiadajcie mi !
P.S. pytanie pod strona http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=8315
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:13.