FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8275)
Chamstwo na serwach made dy Poland
Witam wszystkich UrT maniakow i maniaczki (chociaz tych drugich to mniejszosc).
Grywam sobie dla zabawy, ot tak, chociaz i adrenalinki w CB tez nie odmawiam, ale jedno od razu rzuca sie w oczy. Kultura grania. Niestety - u nas kultury takowej nie doswiadczysz. Czy to na serwie gdzie gra sie dla zabawy, czy tez niedajborze w CB miedzy poslikimi klanami. Boze, normalnie oczy puchna od natloku bluzgow, wyzwisk kierowanych pod kazdym adresem.
Zauwazylem jedno - czym wiekszy lamer, albo czym swiezszy gracz, tym poziom wulgow na cm2 monitora jest wiekszy. Niedlugo beda mieli pretensje, ze mama im kasze przypalila, wiec trzeba powyzywac wszystkich obecnych na serwerze. Skonczcie z tym, bo sie robi przykro jak zagranica wchodzi i czyta to, pytajac co znaczy np"Kur..." albo "Spier...". Wystawiamy sobie niezle swiadectwo. Coz, komu nie pasuje trzymanie palcow na klawiaturze w pozycji w miare spokojnej, to niech sobie wlaczy boty, albo pokrzykuje w zaciszu domowych pieleszy.
Moja propozycja jest taka: CHAMSTWU NA SERWERACH MOWIMY NIE!! Dlatego jak bede mogl, bede sie staral votowac chamow, a wykiaknie goscia pozostawiam pod decyzje pozostalych graczy obecnych na serwie.
Pozdrawiam
Franc
PS. Pozdrawiam wszystkich starych wyjadaczy, ktorzy nie obrzucaja blotem kazdego, naet tego, kto walnal 2 tk z rzedu.
nei czytalem tekstu..odpowiadam na temat...
bylo walkowane sto razy...twoje mowimy nie na nic sie eni zda
Za tydzie� go�c przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomog�o.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzie� tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>
ja tylko powiem ze roznie jest.... zopelnie inna sytacja jest kiedy klniesz do kogos (kur** co ty robisz) lub kiedy na nikogo nie najezdzasz tylko sobie powiesz ja pierd*** jak ja sie dalem durnie zabic... sa to rozne dwa kontexty i ten drugi nie powinien nikogo obrazac.
ja tylko powiem ze roznie jest.... zopelnie inna sytacja jest kiedy klniesz do kogos (kur** co ty robisz) lub kiedy na nikogo nie najezdzasz tylko sobie powiesz ja pierd*** jak ja sie dalem durnie zabic... sa to rozne dwa kontexty i ten drugi nie powinien nikogo obrazac.
- kur_a
- spi_dalaj
- ja pie_ol�
Kick, kick a dla recywidyst�w ban tak ze dwa dni.
I nie ma, �e boli (jestem pijany) czy co� w tym stylu.
Papug dobrze m�wi wy�yj sie na wlasnym kompie.
>koniec<
ojezu :D
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Za ka�de:
- kur_a
- spi_dalaj
- ja pie_ol�
Kick, kick a dla recywidyst�w ban tak ze dwa dni.
I nie ma, �e boli (jestem pijany) czy co� w tym stylu.
>koniec<
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
!
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
eee... i tak i nie.
po co puszczasz przekle�stwa w server otwartym textem?
nie mo�esz sobie mruczec pod nosem? plu� w monitor i kopa� kompa? musisz nara�a� cudz� wra�liwo�� na wys�uchiwanie tego typu wypowiedzi?
przekle�stwo to przekle�stwo - oboj�tne w czyim kierunku skierowane.
Re: zero tolerancji
quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
Za ka�de:
By� jush poruszany takic topic przez Yareckiego (:
odnosnie tematu dyskusji przypomnia� mi sie skecz Kabaretu Dudek - Ucz si�, Jasiu:
....
Chamstwu w �yciu ... nale�y si� przciwstawia� SI�OM i GODNO�CIOM osobist�.
....
quote:
Napisane oryginalnie przez voytas
odnosnie tematu dyskusji przypomnia� mi sie skecz Kabaretu Dudek - Ucz si�, Jasiu:
....
Chamstwu w �yciu ... nale�y si� przciwstawia� SI�OM i GODNO�CIOM osobist�.
....
Re: Re: Chamstwu....
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Zamiast kur** bede muwil OJEZU!![]()
hyhy
a ja powiem: "papuga i du�a rura lol"
Dzisiaj na servie jaki� cz�onek klanu BW powiedzia� tak jak zrobi� tk "mam dzisiaj faze i robie co chce"---co z takim Uosiem robic?
Z buta ma kur... i wyjeb... z serva, niech sie zje.... opamieta. Ale zem wiazanke puscil, az mi wstyd. Niestety na servach caly czas czegos takiego slucham i wkurza mnie to troche. Niestety z debilami nic sie nie da zrobic. Mozemy se tu gadac i narzekac na nich ale co to da?
eee
Niech ka�dy zacznie patrzec na siebie i my�le �e sie uspokimy...niech go�� m�wi ***** ***** a my nieodpowiadajmy tylk osie smiejmy z niego ok?
mam pomysl,
odpowiedz znajdziesz tutaj http://www.mis.canpol.pl/sounds/krawat.wav
Bravo Voytas! Niezly pomysl. HEHEHEH!
ZA MALO TEGO KU_RWA
pseprasam bardzo o co kur_wa chodzi
moje bluchy to mmoja kultura moj charakter itd - jestem niepowtarzalny itd nawet stara mnie z tym goni ale h_uj tam
cytuje "kubus co niewejde do pokoju to wszedzie kur_wa widze
codziennie widac jak niektorzy maja 'wysoki' poziom kulturwy . ale co tam. nie zmieni sie tego zadna ustaw� ani rezolucj� (nawet ONZ). jedyne to miec nadzieje (tak jak ktos napisal wyzej), ze kazdy musi zaczac od siebie i ze rozne elementy sie opamietaja bo czasami to wlos na glowie sie jezy.
przyk�ad:
przez pomylke trafilem kolesia
a on : ty ***u!
ciekawe jakby zareagowal gdybym siedzial obok w kafejce?
moznaby bylo podac przykladow hoho.....
i mowie wam: wpuszczac tylko w krawatach : http://www.mis.canpol.pl/sounds/krawat.wav
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:40.