FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8410)

Posted by Atari on 21-09-2002 15:19:

glupota admina

wlasnie dostalem bana i jestem w ku****
za co..
..ano za to ze mialem bombe i na starcie jakis idiota wywalil mi z granatnika w plecy zabijajac przy okazji 1/4 teamu ale nie ,nie wywalili kolesia ktory to zrobil tylko mnie, coza po**by
przez caly czas wyrownywalem sklady bo nikt z tych lamusow nie lubi przegrywac statsy tez mialem dobre zabilem TYLKO 2 swoich ,w tym jednego specjalnie..kolo zabral mi prawie cale zycie USASem a statsa mial 0/5 czekalem az przeprosi i sie nie doczekalem wywalilem mu z ak ..puzniej wszystko bylo ok az do feralnego zdazenia z granatnikiem ,mam nadzieje ze tylko na tym serwerze mam bana
ps:
byle idiota mnie wkorzyl grrr

Posted by El_Mariachi on 21-09-2002 15:47:

Re: glupota admina

A przepraszam na jakim serwie?

Posted by Atari on 21-09-2002 15:52:

nie wiem po wyjsciu nie umialem go znalesc jakis swe albo nl

Posted by juzef on 21-09-2002 16:29:

atari jestes pewnien ze to admin ci dal ban na serwerach jest najczasciej ustawione autokickowanie z czasowym banem dostajesz - punkty jak kogos killniesz z wlasnego teamu jak uzbierasz -100 dostajesz kick/ban czasem fajnie wyglada jak ktos wykonuje tk i w pewnym momencie znika )))
te bany sa najczesciej tylko czasowe choc zalezy od ustawien serwera
- punkty znikaja w miare uplywu czasu ale temo jest uzaleznione od ustawien serwera
pozdrawiam i zycze 0 ilosci tk

Posted by Atari on 21-09-2002 17:06:

to byly dwa TK na 30min grania nie sadze ze by procent byl wyzszy niz 38 a tego bana dostalem za nic nikt mnie nie kickal w wocie poprostu disconect blebleble baned i tak mam to gdzies na ten serwer juz nie wejde ban bedzie mi o tym przypominal
chwilowy ban za cos takiego admin chyba z koralikow wybieral kogo zbanowac idiota albo mu sie cos ladnie po****

Posted by El_Mariachi on 21-09-2002 18:14:

Spokojnie, spokojnie, przecie� to tylko jeden serwer a s� ich setki...

Posted by juzef on 21-09-2002 19:04:

atari pamietaj ze admin tez czlowiek i moze cie przypadkowo zbanowac naprawde straczy ze sie nacisnie jeden nie ten klawisz co trzeba i gosciu leci niewiedzac dlaczego zdaza sie to czasem i chyba mozna taki blad wybaczyc poza tym mogles wlasnie tk admina i to inna historia daj sobie luzu trochy sa setki serwerow
z tego co pamietam to niemozna zaglosowac o to zeby ktos zostal zbanowany to jedynie moze sie stac automatycznie lub recznie przez administratora serwera
jesli niewiesz za co i dlaczego najprawdopodobniej poprostu miales pecha i w zlym slocie siedziales jak sie administrator pomylil
pozdrawiam

Posted by Atari on 21-09-2002 19:26:

dobra admin tego serwera moze spac spokojnie nie spale mu chaty:o

Posted by juzef on 21-09-2002 19:47:

mam rozumiec ze miales takie plany ??

Posted by Atari on 21-09-2002 19:49:

eeee..

Posted by KuLLa on 21-09-2002 20:16:

Mo�e oftopikowo ale ...
juzef wspomnia� genialn� akcj� ze znikaj�cymi go��mi - mi te� si� kiedy� tak uda�o
Typ (w ksywce mia� co� "...2000" i by� chyba z UK ) 2 razy z rz�dy wsadzi� mi seri� po plecach i ani s�owa przepraszam, ani nic ... takie to brytyjskie by�o
No to te� mu uwali�em g�owe. On zacz�� mnie tk-owa� specjalnie i ile si� da. No a ja patrzy�em tylko na statystyki
Jak doszed� do 89% i stali�my na przeciw siebie w respawn poincie poprosi�em zeby zrobi� to jeszcze raz .... musia� si� niekiepsko zdziwi�. A ja z ghosta widzia�em jak znika�
Nie ma to jak odrobina satysfakcji

==>Atari, nie denerwuj si�. Jak to by�o nl, czy swe to mogli po prostu nie chcie� miec kogo� zza granicy ... to si� czasem zda�a te� poza Polsk� (jak do tej pory 2 razy poproszono mnie o opuszczenie serva ze wzgl�dy na "this server is only for german ppl". A mo�e tym razem zapomnili poprosi� ?

Posted by Atari on 22-09-2002 10:13:

dobra ale po co odrazu ban

Posted by El_Mariachi on 22-09-2002 15:26:

Sheeesh jeden serwer a tyle ha�asu PP

Posted by juzef on 22-09-2002 16:37:

dobra skasowalo mi posta
wiec jeszcze 1 w skrocie napisze serwer moze byc ustawiony na kick/ban w jakim celu zeby osoby ktore wykonaly za duzo tk nie wchodzily na serwer ponownie w tym samym celu

Posted by Atari on 22-09-2002 16:45:

zrobilem dwa 2 w ciagu 30minto duzo chyba nie jest normalnie wylatuje sie chyba po 4 ale to tez zalezy chyba od ustawien serwera a bana dostalem chyba z 10 min po ostatnim tk

Posted by juzef on 22-09-2002 21:53:

hmm
szybkosc zchodznia ujemnych punktow za tk zalezy od ustawien serwera poza tym musisz pamietac o tym ze dostajesz ujemne punkty nie tylko za zabicie kogos z druzyny lecz rowniez za zranienie

Posted by Atari on 22-09-2002 22:36:

o dzisiaj na comtice zrobilem ladna jazde az mi bana(chwilowego)dali i z serwera wywalili okorz
na comtice sa wlaczone RPG(bazooka) i powiedzialem tym lamusa ze bede zabijal kazdego z RPG nie wazne czy wrog czy przyjaciel
poczekalem chwile powtorzylem to parerazy i zaczolem jazde az dostalem bana

Posted by juzef on 23-09-2002 11:06:

atari drobne uzupelnienie bede powtarzal to do znudzenia to nie tobie dali a sam sobie wstawiles bo serwer dziala automatycznie irozdaje bany za 100 pkt tk a to ze rpg na planszy jest to tylko proponuje do administratora napisac jesli maja z tym klopoty prosze bardzo mozna im pomoc to przestawic (nie takie rzeczy sie ze szwagrem po pijaku robilo)
pozdrawiam

Posted by Atari on 23-09-2002 17:45:

tak tego bana dostalem specjalnie bo ping mi nie pozwalal grac heh
a do admina juz napisalem

Posted by juzef on 23-09-2002 18:58:

atari
wyjasnie ci jeszcze 1 serwer ci automatycznie wstawia ban
ban jest czasowy zwykle z tego co pamietam to jest to 30 min i nie warto administratorowi zawracac gitary bo ban sam zniknie to jest czasowe zabezpieczenie przed typami ktorzy wchodza na serwer i wykonuja uparcie tk nie zwazajac na nic
pozdrawiam

Posted by Atari on 23-09-2002 20:45:

uhh bana rozumiem i akceptuje
a list wyslalem o te RPGy

Posted by El_Mariachi on 23-09-2002 21:05:

I dobrze - tak czy siak RPG wie�niackie jest jak si� tego p� dziesi�cioosobowego teamu zbierze to odstawiaj� borut�.

Posted by juzef on 24-09-2002 10:14:

mariachi jak mozesz mowic ze rpg jest wiesniackie powiem ci tak ze z tego co wiem to rpg jest rosyjskie tak samo jak ak74 i wiele innych broni
chcial bym uslyszec w realu taki twoj tekst do typa ktory wlasnie trzyma ww. bron wycelowana w ciebie
pozdrawiam

Posted by Atari on 24-09-2002 17:30:

juzef lol ubaw

Posted by El_Mariachi on 24-09-2002 18:04:

juziu nio i cio, �e RPG jest rosyjskie? AK jest dobre a RPG jest wie�niackie takie jak jest teraz, jakby by�y jakie� minuty u�ywania tej broni to jeszcze mo�e by� ale jak gostek sobie bie�y z RPG na plecach i nawala jakby by� ma�ym czo�giem to co� tu jest nie tak. Gramy w Q3A czy SOFa?

A co do reala to widzia�e� mo�e taki jeden filmik z Worms? Wyci�gn��bym m�j przeno�ny czo�g i po sprawie ))

Posted by Atari on 24-09-2002 20:44:

ciekawe dlaczego nie ma tam granatnika
dodali by to i nazwe contica-doom i by bylo wszystko jasne

Posted by El_Mariachi on 25-09-2002 20:54:

Huehuehue

Posted by juzef on 25-09-2002 23:06:

wybaczcie ja was nie rozumiem osoby ktore siedzialy nad ta gra dosc dlugo podczas produkcji zadecydowaly ze wstawi sie rpg a nie dmuchawke indianska wszedzie powtarzacie ze ta bron lamerska tamta lamerska ludzi nikt wam nie zaze grac z rpg poza tym pamietajcie ze w wiekszosci trybow gry zablokowane standardowo sa rpg i granatnikto ze na comtica mozna miec rpg niewiem jak teraz jest bo zainstalowalem pacha i niegram to jest poprostu blad administratora serwera ktory sie sieknal o chyba jedna 2 jak wpisywal albo uzyl kiepasnego programu do stawiania serwerow
wracajac do tematu nie rozmumiem czemu okreslacie bron ktora jes skuteczna mianem lamerska czy ten przymiotnik ma oznaczac rowniez to ze wszyscy ktorzy sa skutecznymi graczami sa lamerami niewiem
osbiscie uzywam zwykle lamerskiego m4 i lamerskiego ak74 wiec ze mnie straszny lamer to ze nie ma w zwyczaju latac z rpg oznacza jedynie to ze nie lubie za bardzo tej broni tak samo jak mm1 ale jesli ktos lubi a ma w danym momecie pod reka to nie widze powodu dla ktorego niemal by tego uzuwac jak mi sie nie bedzie podobalo poprostu wyjde z serwera a nie bede narzekal ze nOOb gra albo ze lamer
pozdrawiam

Posted by Atari on 26-09-2002 09:23:

quote:
Juzef napisal
...ze mnie straszny lamer...

:o

Posted by juzef on 26-09-2002 10:00:

zapytaj sie kogo chcesz kazdy ci to powie
lata z m4 i sprzedaje heady z grantnika
hehehhehehehheheheeheeh

pozdrowka

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:46.