FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8433)
w co gramy
pytanko jak wyzej jakie tryby preferujecie gry
ja np uwielbiam ctf i dem
jest jeszcze kilka innych ale te tryby sa przezemnie preferowane
nadmieniam ze nie chodzi mi o tryby w mp demo tylko o fulla i chodzi mi o wszystkie dostepne tryby gry rowniez o takie dostepne poprzez mody typu kmwtb
Jak dla mnie ( o czym wiesz drogi jozephie ) nie ma trybu ponad CTF. C� - jest tu wszysko, pobiega� mo�na , postrzela�, co� pod(hmm)prowadzi�, jest pewien cel, taktyka, i do tego respawn co pewien sensowny czas
Pr�cz tego lubie inf i dem (w tej kolejno�ci) ze wzgl�du na obecno�c pewnego celu.... bo samo ganianie jak w DM czy TDM jest dobre tylko na rozgrzewke.
W egzotyczne tryby jak "kole�ka z kulk�" nie gra�em, ale spr�buj� - mo�e by� ciekawie ... kto wie
A propos CTF - przypomnia�o mi si� �e w lidze powinien by� okre�lony czas respawnu w regulaminie ... ale to tylko tak dygresja
dem..rotacje miedzy moimi ulubionymi planszami air1,hk2,kam3 dwa cele do bronienia i jedna baba ktora nie rzadko wybucha prosto w twarz a jeszcze jak jakas lamka nie umi jej rozbroic to jest juz ubaw
inf...stare dobre czasy mi sie przypominaja (stare tzn z przed wakacji i serwer inetcafe moj poczatek w fps prze multi
[lol])
dm..cwicze skila jak dlugo nie gralam szybko sie nudzi
tdm..nie gram wogole
elim..nie gram wogole
moj ulubiony zestaw sniadaniowy to:
CTF..mp_kam2...ping 30..i z 4 polakow
niebo w gebie :rotfl:
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
[...] i jedna baba ktora nie rzadko wybucha prosto w twarz[...]
Hmmm.... z kobietami (baby to okre�lenie nieeleganckie) bywa r�nie, ale �eby od razu wybucha�y w twarz
Wiesz ...
No nie bardzo wiem jak to powiedzie� ...
hmmm...
R�nice mi�dzy bab� a bomb� s� do�� znacz�ce
Oby� nigdy w �yciu sie nie pomyli�
To grozi kalectwem i urazami psychicznymi (trauma i te sprawy )
ps. To by� d�o�k, znaczy kawa� taki
A co do trybu - inf i elim, ewentualnie dem tudzie� ctf))
Panowie on napisa� baba czyli b�ba ale nez polskich font�w, nie wiem o jakiej babie wy tu m�wicie))
per rectum
ja bym proponowal gumowa lalke (albo bombe) do dwuch ostatnich tematow
Ju� gdzie� pisa�em �e powienien powsta� polski tryb gry - "zbierz kwity na przeciwnika" - w roli g��wnej czarna teczka
Ale tryb gry z gumow� lalk� .... hmmm Atari ty to masz wyobra�ni� !!!
Tylko trzebaby uwa�a� z no�ami i bagnetami coby lalek za wcze�nie nie podziurawi�
Jeste�my tylko ma�ymi pakietami w tym Internecie �ycia...
hmm moje ulubione to dm, tdm, a pozniej ctf
poprostu tam jest najszybsza mlooocka
No, czas w koncu cos napisac no, hmm.. mi sie najbardziej podoba DM, zamiatanie wszystkiego co sie rusza
oyczwiscie z wykorzystaniem Usas'a
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
Pozdrawiam wszystkich !
Jako �e preferuj� g��wnie gr� zespo�ow� to lubi� INF i DEM.
CTF to IMHO wielka pomy�ka (graczom chodzi tylko o punkty).
A je�li chodzi o DM i TDM to wol� zagra� w QUAKE3.
Do zobaczenia w sieci !
o kolejny z gdanska
quote:
Napisane oryginalnie przez AWRO-gdansk-PL
Pozdrawiam wszystkich !
[...]
CTF to IMHO wielka pomy�ka (graczom chodzi tylko o punkty).
[...]
Do zobaczenia w sieci !
quote:
cze!
o to wlasnie chodziCTF respawny rzadza
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
A o co w CtF'ie chodzi!? Wlasnie o punkty! [...]Atari jak jestes takim milosnikiem gry taktycznej w CtF'a [...]
CTF to pomy�ka.
Pytanko !
Czy strza� w plecy od swojego by tylko zdoby� flag� i zanie�� do bazy dla kilku punkt�w to wg. Was granie taktyczne ?
A spotyka si� to bardzo cz�sto. ((
Dodatkowo bardzo rzadk� rzecz� jest jakakolwiek wsp�praca
w dru�ynie (typu os�ona gracza z flag�), wi�kszo�� graczy poczeka na �mier� nios�cego by tylko samemu dorwa� si� do flagi
ni� mu pomo�e.
hmm awro jakie punkty za strzal do swojego -10 za flage +10 zakladajac ze gosciu ma 100% zycia to policzy 33pkt TK powinien policzyc wiecej okolo 66 pkt widziesz gdzies jakis bonus ??
pozdrawiam
CTF rz�dzi najlepszy jest Respawn Zawsze jak chc em �ie wy�yc to w�anczam CTF i latam z Ka�aszem po planszy bez czajenia �ie i grania z mysl� ze b�de musia� czeka� az wszyscy skoncz� tak jak w INF czy Dem.A jesli ci kto� poci�gnie ze swoich to mu noza w plecki i kolo zapami�ta zwby nie zaczynac z Macho
chyba ze zrobi to nieumyslnie
.Kompletnie w SoF2 niepodoba mi �ie DT fujj jest daremny
hmm awro jakie punkty za strzal do swojego -10 za flage +10 zakladajac ze gosciu ma 100% zycia to policzy 33pkt TK powinien policzyc wiecej okolo 66 pkt widziesz gdzies jakis bonus ??
pozdrawiam [/QUOT
Odno�nie punktacji to za zabicie swojego masz standardowo -1,
(-10 to na serwerze ligowym) wi�c taki numer daje +9 punkt�w.
A jak sam wiesz zdobycie 9 frag�w nie jest rzecz� �atw�.
Re: TK w trybie CTF
quote:
Napisane oryginalnie przez AWRO-gdansk-PL
[QUOTE]
Odno�nie punktacji to za zabicie swojego masz standardowo -1,
(-10 to na serwerze ligowym) wi�c taki numer daje +9 punkt�w.
A jak sam wiesz zdobycie 9 frag�w nie jest rzecz� �atw�.
Napisane oryginalnie przez juzef
slusznie podkresliles na ligowym serverze na ktorym sie dzijea dziwne rzeczy[...]
pozdrawiam
Re: Re: Re: TK w trybie CTF
quote:
ee to zwyczajny serwer juzef chce tylkoz ebysmy sie go bali
nie dajcie sie
co to za "turniej WIC" tak byl nazwany dzisiaj drugi ligowy serwer swiecil pustkami i byl na haslo??
Witam wszytskich wymiataczy...chyle czola wam ja NooB
Oki dla mnie najwarzniejsze sa trzy rozgrywki INF. DEM. CTF...i moze od czasu do czasu Elimination... reszta jakos dretfa.
Pomiedzy tymi trzema pierwszymi trybami co wymienilem wyrzej jest tylko jedna roznica w INF masz waliske w DEM. masz bomb� a w CTF masz flage ale chodzi o to samo wytluc wszytkich z przeciwnej drozyny, oczywiscie w CTF'ie tego nie mozna zrobic bo respawn masz co 15 sek. ale jak gracz albo gracze sa dobzi to potrafia przeciwny tim zamknac w respie i go smasakrowac.
A tak pozatym to tylko chodzi o punkty czyli np; ja chce jak najwiecej punktuf wiec lece do przodu i zabijam co popadnie, jesli kolo potrafi myslec to zrobi gre zespolowa ale to sie rzadko zdarza a jak juz jest to mowa potem jest taka ze sa campami i takie tam. W INF i w DEM sa dwie drozyny jedna atakuje druga broni...jedna sie rusza do przadu a druga czeka juz w okreslaonych punktach mapy.Czasem role sie odwracaja i to mnie denerwuje.Koniec wykladu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:43.