FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8472)
SOF 2 - z drugiej ręki
Witam wszystkich !
Przepraszam za moje lamerstwo,nie grałem wcześniej w sieci i może cos żle robie ale mam następujący problem.Kupiłem na Allegro Soldier of Fortune 2 - oczywiście oryginał.W menu jest opcja weryfikacji cd keya.Wpisuje go z pudełka a tu mi wyświetla : valid cd key.Mam pytanie : czy to oznacza że osoba która sprzedała mi gre zrobiła sobie jej kopie i używa mojego cd keya ?.Czy może jest jakiś inny powód wyświetlania tego komunikatu ?.Jeżeli mam taki komunikat czy to oznacza że nie moge grać na wszystkich serwerach ?.Jeżeli tak to chyba wywaliłem kase w błoto i pozostaje mi single player .
Re: SOF 2 - z drugiej ręki
quote:
Napisane oryginalnie przez Gemini
Witam wszystkich !
wyświetla : valid cd.
Teuton GG#4805299
Niema prawdziwego szczęścia bez prawdziwych potrzeb
<<< VOLTER >>>
skontaktuj sie z osoba ktora ci to sprzedala
Re: SOF 2 - z drugiej ręki
quote:
a tu mi wyświetla : valid cd key.Mam pytanie : czy to oznacza że osoba która sprzedała mi gre zrobiła sobie jej kopie i używa mojego cd keya
Jeśli wywal Ci komunikat "banned cd key" to też nie panikuj. Poprubuj za jakiś czas (u mnie tak się działo , ale już jest ok)
Powodzenia i miłej gry
Jesteśmy tylko małymi pakietami w tym Internecie życia...
quote:
Napisane oryginalnie przez El_Mariachi
Ciekawe czy kolega Gemini jeszcze będzie tu gościł czy to tylko taki chwilowy wpad?
Mam jeszcze kilka pytań :
- chciałem zainstalować najnowszego patcha 1.02.Po zainstalowaniu patcha 1.01 który instaluje się bez problemu instaluje 1.02 ale w onie konsoli mam dalej wersje 1.01 ale za to w konsoli multiplayera jest 1.02.Dlaczego w konsoli singla nie wyświetla mi 1.02 ?.
- jakiej wartości pingi umożliwiają komfortowe granie ?
- podczas gry w sieci w prawym dolnym rogu pojawia się biały migający kwadrat i wtedy mam disco.Co on oznacza ?
Na razie sobie nie pograłem bo poruszam się w jak zwolnionym tempie przy tej szybkości mojego połączenia z internetem.
tez jestem laik ale..
ad - (1) moze to tylko pacz na multi
ad - (2) ja moge grac nawet na 700 ale popsul bym innym zabawe:o ,mysle ze 200
ad - (3) biale i miga hmm... jesli to lagometr to znaczy ze przerwalo ci polaczenie albo masz za duzy ping ups ale to wsieci to niewiem
co do zlego tepa to w optionsie ustaw FPS na 35 to chyba cos daje ??
Odnośnie tego patcha to spóbuj reinstall SOFa zrobić, ja miałem coś właściwie powiedzmy teosretycznie chwilowo coś podobnego jak instalowałem 1.01 i reinstall pomógł.
A co do juzka to ---- o czym Ty mówisz????????
tez to mialem jak raz reinstalowalem gre puzniej jak weszlem do tego menu wyswietla sie wlasnie invalid cdkay to dlatego ze gra nie usowa jakis plikow musisz odnowa zainstalowac gre ale skasuj wszystko co bylo w sof2 folder mnie pomoglo
quote:
- jakiej wartości pingi umożliwiają komfortowe granie ?
- podczas gry w sieci w prawym dolnym rogu pojawia się biały migający kwadrat i wtedy mam disco.Co on oznacza ?
Na razie sobie nie pograłem bo poruszam się w jak zwolnionym tempie przy tej szybkości mojego połączenia z internetem.
Jesteśmy tylko małymi pakietami w tym Internecie życia...
co to FAQ (serio
)
Frequently Asked Questions - lista rzeczy co i jak zrobić żeby ci którzy dopiero zaczynają nie mieli takie coś żeby wiedzieć co i jak PPP
Panowie chyba padła tu idea FAQaPP Hyhyhy
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:23.