FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8480)
Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
Urban Terror to najwiekszy syf jaki swiat widzial BLAH ! SXL mi nie dawno uswiadomil (THX!!) ze w tej grze nie ma co liczyc na umiejetnosci (moze troche) tylko :FUX-FUX-FUX:... nie dosc ze jest nie wiadomo ile punktow na ciele (Spine,Lungs itp.) to jeszcze takie fuxiarskie heady leca, ze bol zeba to przy tym nic. Wystarczy, ze ktos cie trafi w "Lungs,Spine,Head,Neck,Groin..." i CH** tam wie jeszce w co mozna trafic zabijajac jednym strzalem !
---------
MI JUZ NERWY WYSIADAJA PRZY TEJ GRZE !!!
Накопленный за годы работы в крупнейших российских и международных фирмах опыт создания информационных систем позволяет решать задачи практически любой сложности Ориентируясь в своей. маркетинговой политике на корпоративного Заказчика, мы накопили достаточный опыт решения задач системной интеграции, как для российских, так и для зарубежных наших партнеров.
Kto to rozumie ?
Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
quote:
Napisane oryginalnie przez Blind
Urban Terror to najwiekszy syf jaki swiat widzial BLAH ! SXL mi nie dawno uswiadomil (THX!!) ze w tej grze nie ma co liczyc na umiejetnosci (moze troche) tylko :FUX-FUX-FUX:... nie dosc ze jest nie wiadomo ile punktow na ciele (Spine,Lungs itp.) to jeszcze takie fuxiarskie heady leca, ze bol zeba to przy tym nic. Wystarczy, ze ktos cie trafi w "Lungs,Spine,Head,Neck,Groin..." i CH** tam wie jeszce w co mozna trafic zabijajac jednym strzalem !
---------
3) celuj tylko w glowe
2) z czasem nabierzesz doswiadczenia w poruszaniu sie
called to duty
quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
albo........czekaj na bete 2.6 = no more lucky headshots :)
zadna, ale czax w to wierzy wiec nie przekonujmy go do zmiany zdania...niech pozostanie tym marzycielem
M�g�by� to rozwin�� Cz4x? Jaka zmiana w 2,6 zlikwiduje przypadkowe heady?
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
lol jasne ze tak , chedy tak ciezko wchodza ze szok!! a do tego jak wlozysz helm to jak walniesz w niego to 2 kresko schodza:D ql nie:?? hehe
bo ci swoi to zawsze jakies zdechlaki, raz lekko kopniesz czy postrzelisz w noge, a on juz od razu umiera...ehh
--
*zief*
no fakt lepiej zamienic urt w normalnego quake'a tylko z innymi mapami i modelami postaci
P.S czekam na rocket launcher ;D
Peace!
Napisane oryginalnie przez B0rG
Blind: musze Ci powiedziec, ze bardzo Cie polubilem, musisz kiedys do nas wpasc! konjecznje!
Накопленный за годы работы в крупнейших российских и международных фирмах опыт создания информационных систем позволяет решать задачи практически любой сложности Ориентируясь в своей. маркетинговой политике на корпоративного Заказчика, мы накопили достаточный опыт решения задач системной интеграции, как для российских, так и для зарубежных наших партнеров.
Kto to rozumie ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
zadna, ale czax w to wierzy wiec nie przekonujmy go do zmiany zdania...niech pozostanie tym marzycielem![]()
Panie, daj mi sile...
;D
quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
pograj sobie w ta testowa verszon 2.6 i soaczysz o czym mofie ;p
Re: Re: BLIND TO SW�J CH�OP!!!
quote:
Blah, B0rK Jak sfykle barco smieszny Buahahahah... te tfoje rzarty to �i kjedys bokiem wyjdom... (buah nie to jak ortografia).
hmm..
ooo Borg sie wpienil, masz babo placek
no co, ze jak neck dostanie to jeszcze zyje? nie mow ze to wyeliminuje przypadkowe heady...chopie no co ty)
Napisane oryginalnie przez B0rG
#include zyczliwosc.h
---------
nie no wedlug ciebie leprzy jest camper strike w ktorym pakujesz do goscia a on idzie dalej zadowolony? inaczej... pakujesz mu np w nogi a on zadowoly biega jak gdyby nigdy nic tylko mu troszke zycia odjelo? inaczej... pakujesz mu w klevlara a on dostaje tyle obrazen ile w reke? inaczej... wchodzac po drabinach masz dalej bron w rece robisz zwrot o 180 stopni i mozesz w tym czasie strzelac? inaczej... zucasz granat i mimo to ze przeciwnik na nim stoi to zabiera mu najwyzej 90% zycia? inaczej... pakuje w ciebie gosciu a ty strefowac nie mozesz bo tak jush se panofie wymyslili? no lol to jest najbardziej realistyczniejsza gra na swiecie no jak babcie kocham... ( i nie mowcie ze nie na temat bo wlasnie dostalem w tynk ze blind porzycza instaluje i prosi o cdkeya do cs'a qmpli czyli mnie :> )
Ps. jush ci to mowilem ze jesli nie chcesz zeby ci heda walili ciagle to uzywaj strafe :}
nic dodac nic ujac!
Re: Re: Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
TTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYCZKA TO JA WYMYSLILEM I CI O NIM NAPISALEM W UrT !!! NIELADNIE ODGAPIAC ( pamietasz dzis na serwie ci to powiedzialem ) OJ NIEGRZECZNY JESTES !!!
heheheh ja se czytam pacze ooo to ten ktory mial binda z krokodylkiem, pacze dalej a tu co ??? MOJ BYCZEK HAHAAHAH
Panie, daj mi sile...
Re: Re: Re: Beznadziejny temat o beznadziejnej GRZE
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
TTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYCZKA TO JA WYMYSLILEM I CI O NIM NAPISALEM W UrT !!! NIELADNIE ODGAPIAC ( pamietasz dzis na serwie ci to powiedzialem ) OJ NIEGRZECZNY JESTES !!!
heheheh ja se czytam pacze ooo to ten ktory mial binda z krokodylkiem, pacze dalej a tu co ??? MOJ BYCZEK HAHAAHAH
m�j sikaj�cy i trz�s�cy si� ze smiechu z byczk�w i kr�wek meksykanin:
(o)~~~
a ni�ej juz powa�ny:
(o)----
(o)~~~~
a to dwoch meksykancow smiejacych sie z trzeciego z najmniejszym.....sombrero ?
(o)~~~~
(o)-
(o)~~~~
a to dwoch meksykancow smiejacych sie z trzeciego z najmniejszym.....sombrero ?![]()
(o)-|-|}:>
... czyli znudzony meksykaniec posuwa byczka ;)
(o)'
z mala pala
(o)~ impotent
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:30.