FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8488)

Posted by KuLLa on 27-09-2002 20:36:

patch 02 - problem :(

No i przyszedł czas kiedy mam poważny problem
Z góry napiszę że sprawdziłem w FAQ-u na ravenowskiej stronie i nawet wszysko sprawdziłem tym ich programem weryfikującym pliki i nadal ....
kiedy odpalam multiplaya to wszysko dochodzi do ekranu Loading (z takim zielonym paseczkiem) i potem już nic sie nie dzieje
No po prostu nic !!! nawet listy servów nie mogie zobaczyć, nic !!!! no po prostu w łeb sobie sieknąć (tylko kobieta mnie jeszcze powstrzymuje od zapicia się pivskiem w ziimnego trupa )
Reinstalowałem SoF-a kilka razy. Kasowałem wszysko (nawet $%^#% sof.ini) i na czysto instalke robiłem. No i do wersji 1.01 wszysko jest ok. Moge grać itd. A potem kiedy instaluje 1.02 to już tylko d********a.
No i to wszysko ... chciałem się podzielić booooolem

Posted by Atari on 27-09-2002 21:25:

jestem lama i sie nieznam

ja przegralem wersje ze zrabanym punkbasterem(przerwalo mi cos przy sciaganiu moze przez to) i niemoglem grac musialem go przegrywac z innej strony(www.sofbunker.com ,dobry transfer jest)
moze wystarczy przegrac z innego zrodla tego pacza

Posted by El_Mariachi on 27-09-2002 21:44:

Re: jestem lama i sie nieznam

No ja nic nie pomogę bo nie wiem ale może rzeczywiśćie to przez jakiegoś dziwnego patcha.... Ja siągałem z gry.wp.pl i spox mam.

Posted by KuLLa on 27-09-2002 22:18:

Ok. dzięki za rade. Spróbuje ściągnąć jeszcze raz...
Pozdrrofki

Posted by tom2525 on 29-09-2002 04:11:

nowy patch powoduje ze gra bardzo zle znosi

zmiany w plikach configuracj ja musialem usunac moj program do celownikow i reinstalowac gre przed tym zabiegiem zakazdym razem kiedy uruchomilem gre po pewnym czasie gra wykszczala sie albo zawieszała pozostaje czekac na patch 1.3

Posted by KuLLa on 29-09-2002 12:27:

To prawda, zresztą jest to opisane w FAQu do nowego patcha. Trzeba usunąć wszyskie mody i dodatki. Ale ja instaluję na czystą, świeżo instalowaną grę oba patche i .... no i dzalej njuż nic
Chyba czas wpisać magiczną linijkę "format c:" i wszysko od nowa robić bo inaczej to kicha

Posted by juzef on 30-09-2002 11:53:

nie rozumiem was piszecie dziwne rzeczy ja poprostu sciagnelem nowego pacha z soffiles (chyba 2 razy to robilem bo byly bledy) i zainstalowalem go na wszystkie mody mapy progamiki nie programiki poprostu sam sie innstalnal bez problemow
poprostu najlepiej jesli masz taka sytuacje zdezinstalowac sof2 skasowac katalog kotry zwykle ta gra zajmuje a zwlaszcza pliki konfiguracyjne zainstalowac wszystko od poczatku i sie cieszyc z gry
kula moze sprobuj scandisca moze pomoze moze to bledy na dysku albo cus
pozdrawiam
ps
format tez fajna rzecz

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.