FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8489)
Inna Gra
kolaga mi powiedzial ze jest taka gra Ghost Recon i jest super, oczywiscie nie uwierzylem mu bo nie istnieje gra leprza od UrT no dobra jakis czas temu pisze mi ze costam jest super i bardzo realistyczna, no to by dal mi spokoj do kazalem mu podac stronke tej gry i co pacz a to sie okazuje serio dobre. sa zolnieze maja jakies krabiny itp. stronka : http://www.ghost.recon.zax.pl
zobacznie w screenach. czy ktos w to gral ??? Tam sa jakies sposoby trzymania broni i r�zne bajery. Fajna musi byc gra
dziekujemy, ale po co dokladnie zalozyles taki topic ? :/
P.s.2. robiles sobie kiedys test na IQ?
ehh nie musicie przeciez goscia gnoic, kazdy mial kiedys 13 lat, moze on akurat zaczal przygode od urt bo ktos tam mu powiedzial, nie wszyscy wyrastali na doomach i latami siedzili na czatach, moze chlopak jeszcze nawet nie ma okularow i bladej cery od kompa jak wszyscy domorosli komputerowcy... moze by tak czasem pomyslec ehh...
apropo: Ghost Recon to ciekawa gra... jednak jeszcze lepsza jest ksiazka z pierwszej czesci tej gry nazywa sie Rainbow Six , Toma Clancyiego o oddziale specjalnym w 2 tomach bardzo polecam... a pozatym to polecam ci Totemie gre SWAT ktora jest podobna do Ghost Recona i IMHO lepsza
Napisane oryginalnie przez FrD
ehh nie musicie przeciez goscia gnoic, kazdy mial kiedys 13 lat, moze on akurat zaczal przygode od urt bo ktos tam mu powiedzial, nie wszyscy wyrastali na doomach i latami siedzili na czatach, moze chlopak jeszcze nawet nie ma okularow i bladej cery od kompa jak wszyscy domorosli komputerowcy... moze by tak czasem pomyslec ehh...
apropo: Ghost Recon to ciekawa gra... jednak jeszcze lepsza jest ksiazka z pierwszej czesci tej gry nazywa sie Rainbow Six , Toma Clancyiego o oddziale specjalnym w 2 tomach bardzo polecam... a pozatym to polecam ci Totemiegre SWAT ktora jest podobna do Ghost Recona i IMHO lepsza
![]()
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh no coz, FrD sie nabija z komputerowcow, bo on sie robi blady dopiero po winie, wtedy tez zdarza mu sie nosic okulary ,lub tez ine rzeczy =)
Napisane oryginalnie przez Totem6
kolaga mi powiedzial ze jest taka gra Ghost Recon i jest super, oczywiscie nie uwierzylem mu bo nie istnieje gra leprza od UrT no dobra jakis czas temu pisze mi ze costam jest super i bardzo realistyczna, no to by dal mi spokoj do kazalem mu podac stronke tej gry i co pacz a to sie okazuje serio dobre. sa zolnieze maja jakies krabiny itp. stronka : http://www.ghost.recon.zax.pl
zobacznie w screenach. czy ktos w to gral ??? Tam sa jakies sposoby trzymania broni i r�zne bajery. Fajna musi byc gra
Napisane oryginalnie przez p0p4j
totem... moze rob nowe tematy w koszu co? albo gdzies indziej...
Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
az 6 ? nie no 6 chyba nie....
NIE CHCESZ ? NIE CZYTAJ !!!
Napisane oryginalnie przez p0p4j
nie wqrwiaj sie totem! po prostu to jest forum Urt a nie jakiej� "innej gry"![]()
wyloozooj stary
zartowalem sobie tylko
![]()
Re: Inna Gra
Niewiem co napisaliscie powyzej ... niechcialo mi sie czytac . Gralem w Ghost ... juz dosyc dawno i gra mnie wciagnela itp., jest naprawde dobra ... po formacie niechcialo mi sie przechodzic odnowa ( skonczylem na 7 misji ) co do rozgrywki po necie niemialem okazji pograc ... ( juz w sklepach nowe misje itp do Ghosta ..
) ehh pewnie nawet nie na temat odpowiedzialem
ale osobiscie polecam t� gre. UrT rulez !
Re: Re: Re: Re: Re: Inna Gra
quote:
chodzi o to ze ut moglo tez cos zwalic z tej gry ( np. noktowizor, albo cosi inny )
Napisane oryginalnie przez maggot21
Ejjjj.... faktycznie, w Ghost Recon tez jest noktowizor... ale jakby tego bylo malo tam jest tez mp5... no i m4!!! Qrde, zawsze wiedzialem ze ci z SID to PLAGIATORZY...
P.S. Wlasnie sobie przypomnialem - w GR podobnie jak w UrT sie zabija wrogow! No tego juz nie wybacze! Podam Oswalda i spolke do sadu za plagiat!!!
A tak na powaznie to Ghost Recon niewiele ma z UrT wspolnego jesli chodzi o rozgrywke. To ze mozna tam kucac czy strzelac nie oznacza ze te gry sa podobne, ale warto sprobowac choc nie gwarantuje ze sie spodoba tak jak mi ;p. No i multi - w Polsce mieszkam wiec sie nie wypowiem ;p.
<- Add some hair and it will be me
quote:
Napisane oryginalnie przez maggot21
Chyba sie po prostu zgrywalem no ale... (nie do wszystkich dotarlo)
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Ches+3r [ 8lo0d ]
Death is close ... closer than you think ...
cze blood:d
Luzny.......
...na avatzrze, czy jak sie oprasek naywa, masz jakas spientom mine ;-)))) wyluoooozuj ;-)
Y. i pozdro
niezly dowcip Yar , ale powialo groza przez chwile
szykowal sie ban dla luznego :>>>>>>>
cze blood:d
hehe
ja se przeczyta�em pomy�la�em i poszed�em zje��
P.S. Dajcie linka do tej gry....do da�nlo�du
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:10.