FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8489)

Posted by Totem6 on 27-09-2002 20:43:

Post Inna Gra

kolaga mi powiedzial ze jest taka gra Ghost Recon i jest super, oczywiscie nie uwierzylem mu bo nie istnieje gra leprza od UrT no dobra jakis czas temu pisze mi ze costam jest super i bardzo realistyczna, no to by dal mi spokoj do kazalem mu podac stronke tej gry i co pacz a to sie okazuje serio dobre. sa zolnieze maja jakies krabiny itp. stronka : http://www.ghost.recon.zax.pl
zobacznie w screenach. czy ktos w to gral ??? Tam sa jakies sposoby trzymania broni i r�zne bajery. Fajna musi byc gra

Posted by Sniezek on 27-09-2002 20:50:

dziekujemy, ale po co dokladnie zalozyles taki topic ? :/

Posted by cZAx on 27-09-2002 22:31:

jestes moim idolem naprawde. Przeslij mi zdjecie to powieksze sobie i powiesze nad monitorem...
P.s. skonczylem ta gre juz 2 razy, owszem jest dobra, ale jej nie zalicza sie do gier typu urban terror, counter-strike czy Tactical ops.
P.s.2. robiles sobie kiedys test na IQ?

Posted by FrD on 28-09-2002 00:46:

hmm..

ehh nie musicie przeciez goscia gnoic, kazdy mial kiedys 13 lat, moze on akurat zaczal przygode od urt bo ktos tam mu powiedzial, nie wszyscy wyrastali na doomach i latami siedzili na czatach, moze chlopak jeszcze nawet nie ma okularow i bladej cery od kompa jak wszyscy domorosli komputerowcy... moze by tak czasem pomyslec ehh...

apropo: Ghost Recon to ciekawa gra... jednak jeszcze lepsza jest ksiazka z pierwszej czesci tej gry nazywa sie Rainbow Six , Toma Clancyiego o oddziale specjalnym w 2 tomach bardzo polecam... a pozatym to polecam ci Totemie gre SWAT ktora jest podobna do Ghost Recona i IMHO lepsza

Posted by Avalone on 28-09-2002 07:45:

Re: hmm..

quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
ehh nie musicie przeciez goscia gnoic, kazdy mial kiedys 13 lat, moze on akurat zaczal przygode od urt bo ktos tam mu powiedzial, nie wszyscy wyrastali na doomach i latami siedzili na czatach, moze chlopak jeszcze nawet nie ma okularow i bladej cery od kompa jak wszyscy domorosli komputerowcy... moze by tak czasem pomyslec ehh...

ja mam takie pytanie nie na temat.... FRD czy to jest wizja twojego wygladu ?

Posted by cZAx on 28-09-2002 08:54:

quote:

apropo: Ghost Recon to ciekawa gra... jednak jeszcze lepsza jest ksiazka z pierwszej czesci tej gry nazywa sie Rainbow Six , Toma Clancyiego o oddziale specjalnym w 2 tomach bardzo polecam... a pozatym to polecam ci Totemie gre SWAT ktora jest podobna do Ghost Recona i IMHO lepsza

FrD poogladaj sobie inne posty...przyk�ad :servery

Posted by Sniezek on 28-09-2002 10:16:

heh no coz, FrD sie nabija z komputerowcow, bo on sie robi blady dopiero po winie, wtedy tez zdarza mu sie nosic okulary ,lub tez ine rzeczy =)

Posted by PAPUGa on 28-09-2002 10:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh no coz, FrD sie nabija z komputerowcow, bo on sie robi blady dopiero po winie, wtedy tez zdarza mu sie nosic okulary ,lub tez ine rzeczy =)

to FRD spa� na kibelku 6 godzin?

Posted by FrD on 28-09-2002 12:13:

hmm..

az 6 ? nie no 6 chyba nie....

Posted by p0p4j on 28-09-2002 14:06:

Re: Inna Gra

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
kolaga mi powiedzial ze jest taka gra Ghost Recon i jest super, oczywiscie nie uwierzylem mu bo nie istnieje gra leprza od UrT no dobra jakis czas temu pisze mi ze costam jest super i bardzo realistyczna, no to by dal mi spokoj do kazalem mu podac stronke tej gry i co pacz a to sie okazuje serio dobre. sa zolnieze maja jakies krabiny itp. stronka : http://www.ghost.recon.zax.pl
zobacznie w screenach. czy ktos w to gral ??? Tam sa jakies sposoby trzymania broni i r�zne bajery. Fajna musi byc gra

totem... moze rob nowe tematy w koszu co? albo gdzies indziej...

Posted by Totem6 on 28-09-2002 20:50:

Angry Re: Re: Inna Gra

quote:
Napisane oryginalnie przez p0p4j

totem... moze rob nowe tematy w koszu co? albo gdzies indziej...

NIE CHCESZ ? NIE CZYTAJ !!!

Posted by PAPUGa on 28-09-2002 21:02:

quote:
az 6 ? nie no 6 chyba nie....

a, czyli jednak FRD
a ile spa�, to ju� niewa�ne

Posted by p0p4j on 28-09-2002 21:30:

Re: Re: Re: Inna Gra

quote:

NIE CHCESZ ? NIE CZYTAJ !!!

nie wqrwiaj sie totem! po prostu to jest forum Urt a nie jakiej� "innej gry"
wyloozooj stary
zartowalem sobie tylko

Posted by Totem6 on 01-10-2002 12:46:

Unhappy Re: Re: Re: Re: Inna Gra

quote:
Napisane oryginalnie przez p0p4j

nie wqrwiaj sie totem! po prostu to jest forum Urt a nie jakiej� "innej gry"
wyloozooj stary
zartowalem sobie tylko

chodzi o to ze ut moglo tez cos zwalic z tej gry ( np. noktowizor, albo cosi inny )

Posted by on 01-10-2002 12:56:

Re: Inna Gra

Niewiem co napisaliscie powyzej ... niechcialo mi sie czytac . Gralem w Ghost ... juz dosyc dawno i gra mnie wciagnela itp., jest naprawde dobra ... po formacie niechcialo mi sie przechodzic odnowa ( skonczylem na 7 misji ) co do rozgrywki po necie niemialem okazji pograc ... ( juz w sklepach nowe misje itp do Ghosta .. ) ehh pewnie nawet nie na temat odpowiedzialem ale osobiscie polecam t� gre. UrT rulez !

Posted by maggot21 on 01-10-2002 16:42:

Re: Re: Re: Re: Re: Inna Gra

quote:
chodzi o to ze ut moglo tez cos zwalic z tej gry ( np. noktowizor, albo cosi inny )

Ejjjj.... faktycznie, w Ghost Recon tez jest noktowizor... ale jakby tego bylo malo tam jest tez mp5... no i m4!!! Qrde, zawsze wiedzialem ze ci z SID to PLAGIATORZY...

P.S. Wlasnie sobie przypomnialem - w GR podobnie jak w UrT sie zabija wrogow! No tego juz nie wybacze! Podam Oswalda i spolke do sadu za plagiat!!!

A tak na powaznie to Ghost Recon niewiele ma z UrT wspolnego jesli chodzi o rozgrywke. To ze mozna tam kucac czy strzelac nie oznacza ze te gry sa podobne, ale warto sprobowac choc nie gwarantuje ze sie spodoba tak jak mi ;p. No i multi - w Polsce mieszkam wiec sie nie wypowiem ;p.

Posted by p0p4j on 01-10-2002 17:06:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inna Gra

quote:
Napisane oryginalnie przez maggot21
Ejjjj.... faktycznie, w Ghost Recon tez jest noktowizor... ale jakby tego bylo malo tam jest tez mp5... no i m4!!! Qrde, zawsze wiedzialem ze ci z SID to PLAGIATORZY...

P.S. Wlasnie sobie przypomnialem - w GR podobnie jak w UrT sie zabija wrogow! No tego juz nie wybacze! Podam Oswalda i spolke do sadu za plagiat!!!

A tak na powaznie to Ghost Recon niewiele ma z UrT wspolnego jesli chodzi o rozgrywke. To ze mozna tam kucac czy strzelac nie oznacza ze te gry sa podobne, ale warto sprobowac choc nie gwarantuje ze sie spodoba tak jak mi ;p. No i multi - w Polsce mieszkam wiec sie nie wypowiem ;p.

Chyba UrT bylo wczesniej niz gost recon no ale....

Posted by maggot21 on 01-10-2002 20:55:

Chyba sie po prostu zgrywalem no ale... (nie do wszystkich dotarlo :D )

Posted by p0p4j on 01-10-2002 21:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez maggot21
Chyba sie po prostu zgrywalem no ale... (nie do wszystkich dotarlo )

aha...

Posted by 8lo0d on 03-10-2002 22:33:

Powiem jedno "UrT r0x" - i wszystko jasne

Posted by LuZnY on 04-10-2002 00:51:

cze blood:d

Posted by -v3-Yarecki on 04-10-2002 08:38:

Luzny.......

...na avatzrze, czy jak sie oprasek naywa, masz jakas spientom mine ;-)))) wyluoooozuj ;-)

Y. i pozdro

Posted by Sniezek on 04-10-2002 14:38:

niezly dowcip Yar , ale powialo groza przez chwile szykowal sie ban dla luznego :>>>>>>>

Posted by LuZnY on 04-10-2002 15:33:

bo to jest mroczna zabka ;P

Posted by Sniezek on 04-10-2002 15:37:

widze ze ostatnio ostro pogrywasz cpma , juz tego slangu uzywasz to sie robi "mroczne"

Posted by 8lo0d on 04-10-2002 15:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
cze blood:d

Siema luzny,sk�d doej�d�asz ?

Posted by GrEaTEyE on 05-10-2002 22:17:

hehe

ja se przeczyta�em pomy�la�em i poszed�em zje��
P.S. Dajcie linka do tej gry....do da�nlo�du

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:10.