FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8602)

Posted by capone on 09-10-2002 20:10:

Post nie ma no co czekac

pisze to do adminow w szczegolnosci ale tez dla graczy ze nie macie na co czekac juz z instalowaniem pr 1.32 bo na zachodzie sie przyjelo jest duzo pozytywnych opini i nigdzie nie ma slowa ze bedzie cos poprawiane w najblizszym czasie a wiec admini zmiencie wszystkie swoje serwery na 1.32 i wlaczcie punkbustera bo inaczej to bez sensu to tyle chcialem napisac bo z tego co widze to wszyscy dalej graja na 1.31 mimo ze stoja juz serwery na 1.32 moze rzeczywiscie czesc ie ma cd keya ale reszta pewnie trzyma sie kurczowo mozliwosci czitowania bo inaczej nie potrafi grac . nara

Posted by PAPUGa on 09-10-2002 22:44:

Re: nie ma no co czekac

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
pisze to do adminow w szczegolnosci ale tez dla graczy ze nie macie na co czekac juz z instalowaniem pr 1.32 bo na zachodzie sie przyjelo jest duzo pozytywnych opini i nigdzie nie ma slowa ze bedzie cos poprawiane w najblizszym

ehh...
szkoda a� gada� :/

o pewnych sprawach si� nie m�wi, ale co mi tam:
wiesz co to konto root'a?
no to mi wyt�umacz - po jasn� **** punkbusterowi potrzebne ono do pracy jego has�o?

KA�DY serwis daje si� uruchomi� z prawami zwyk�ego u�ytkownika - tylko ten zafajdany PR 1.32 si� pluje o has�o roota.

pozatym - jest WIELE negatywnych opinii o nowym PR i o samym PB - tylko prawdopodobnie nie w tych samych forumach czytamy

Posted by LuZnY on 09-10-2002 23:35:

no ale kiedys i tak trzeba bedzie przejsc na 1.32 wiec po co zwlekac? ;P

Posted by panNA on 09-10-2002 23:45:

Re: nie ma no co czekac

...no nie ma na co,tyle tylko �e ... ty masz tego orygina�a Q3. A pewnie wiele os�b maj�c do wyboru kupno kwaka sprzed paru ju� lat albo wchodz�ce tytu�y jak SoF2 albo Unreal2003 wybierze te ostatnie ... sam jad�/jecha�em na nielegalu i zastanawiam si� teraz czy kupi� Q3 dla Urbana i gry na tych pi�ciu w k�ko mapach, czy da� se spok�j.

Panowie z id i SIDa mieli taki pomys� na sprzedanie paru jeszcze egzemplarzy dziadka Kwaka, zobaczymy jak to b�dzie dalej.
I pomy�le� �e Q1 szed� do ludzi jako shareware, a mo�e nawet wolny kod, ju� nie pami�tam ...

Posted by LuZnY on 09-10-2002 23:48:

wlasnie ze ja tez nie mam oryginala ;DDD ale juz jest w drodze;P
aha narazie mam 3 sidikije z kafe, wiec jak dostane juz swojego to moge sie nimi podzielic za paczke fajek or smth ;D

Posted by panNA on 10-10-2002 00:26:

Wchodz�, jakie palisz ?

Ten tw�j link do dealera jest niez�y, thx. Lepsze to ni� kupowanie u�ywki na Allegro, zum Beispiel, diabli wiedz� ilu ju� b�dzie na takim u�ywanym sidikeju gra�o <cfaniak>

Posted by B0rG on 10-10-2002 10:40:

Re: Re: nie ma no co czekac

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[...]KA�DY serwis daje si� uruchomi� z prawami zwyk�ego u�ytkownika - tylko ten zafajdany PR 1.32 si� pluje o has�o roota.

OMFG.
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
[...] forumach [...]

'forach' (?)

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:58.