FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8616)
turnieje
news Kopka, ktory nadaje sie raczej tutaj - tutaj tez zapraszam do dyskusji:
Ostatni turniej, który pamiętam w moim mieście, odbył się kilka dobrych miesięcy temu i był nieporozumieniem - owszem zjawiło się sporo drużyn, bo ponad 30 klanów ze Szczecina i okolic, w tym te najbardziej znane (eVenement z czołówki CB), ale cała organizajca była po prostu do de. Maxrounds 5, zakaz przynoszenia swoich konfigów, głośniki (!), brak siedzeń, do tego ogólne zamieszanie.
Turniej ten poprzedzał jeszcze jeden, w mojej kafe, który zresztą sam organizowałem :-) Ale niech to pozostanie bez komentarza heh
Jak by nie było, takie wydarzenia to po prostu fajna sprawa, na takim turnieju spotykają się wszyscy cs'owcy z regionu, nawiązuję się sporo ciekawych znajomości, często dochodzi do różnego rodzaju "transferów", no i oczywiście można sobie pogirzyć
W ogóle nawiązując do tytułu, 12 października odbędzie się kolejny turniej w Szczecinie, organizowany przez kafejkę 'Marek i Darek'. Wpisowe 10 zl, maxrounds 10 (to juz postep, dobre kompy ... jaki będzie zobaczymy.
A tak w zasadzie, to publikując tego newsa, chciałem Was zachęcić do rozmowy, opiszcie jak to wygląda w Waszym mieście, jak się sprawa ma w stolicy, Pomorzu, na Śląsku, czy w Krakowie. Jaka jest organizacja, poziom i oczywiście nagrody
Piszcie, czekam na odzew
W stolicy wyglada to tak.... Jest duzo turnieji ktore sobie organizuja kafejki chcace pozyskac nowych klientow .... nagrody sa male trzeba bulic wpisowe itp... ale niewazne... 2gi rodzaj turnieji to te wieksze robione przez cafeje ktore oprocz tego ze chca zrobic sobie reklame to jeszcze pokazan namiastke profesionalizmu.... 3ci rodzaj turnieji to juz prawie profesionalizm czyli wszystkie ligi CGL'e itp ze sponsorami z calymi tabunami ludzi z calej Polski i nietylko swietnymi nagrodami wysokim poziomem itp. ale rzeczywiscie przydal by sie jakis turniej teraz bo cos nie ma na takowy perspektyw...
PS
sorry za gubienie liter itp ale sie spiesze i w rece mi zimno
hehe.. ja jak do tej pory bylem na 2 warszawskich turniejach : WCG i CGL 3
to moje jedyne turnieje..
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
hehe.. ja jak do tej pory bylem na 2 warszawskich turniejach : WCG i CGL 3
to moje jedyne turnieje..
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
a w niedziele w wawie jest jakis turniej do wygrania 100wka wiec chyba ide zabrac nagrode na vodke![]()
jakis taki maaaly w wawie organizuja.... wygrana tyle ile ze wpisowego sie uzbiera
quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
jakis taki maaalyw wawie organizuja.... wygrana tyle ile ze wpisowego sie uzbiera
![]()
NIewiecie czy szykuje się jakiś turniej w wawie ...
Jak się szykuje to kiedy ?..
Turniej kiedy ???
Mam pytanko będzie jakiś turniej w wawie ???
jakis taki maaalyw wawie organizuja.... wygrana tyle ile ze wpisowego sie uzbiera
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
No coż wygralismy ten turniej ale jakas hala była no configs no mouse no game... ale cóz.
Moze i moje miasto to taka dziura w podkarpaciu ale sa 3 cafee z tego jedna z 4 zlomskimi kompami druga z 5 zgrzytami
a trzecia jest chyba najlepsza w moim miescie IP Net Club.Tam maja 9 kompów po 1ghz NV GForce mx300/400 sluchaweczki panasonica za bagatela 40 zl
gdyby nie cs to ta cafe by zbankrutowala
Turnieje cs'a odbywaja sie co jakies pól roku
i za wstep 20 zl
ale odrazu oplacony jest czas grania na tym turnieju of korz
ale jakby turnieje byly czesciej np.miesiac to by byl looz
ale moje miasto to brzozów takie zadupie w polsce nie posiadajace 9 tysiecy populacji...heh ale cafe nawet spox za godzine biora 2.50
karnety sa tez ale mi siem pisac nie kce
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:14.