FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8631)

Posted by McM on 13-10-2002 09:17:

Smutno Smutno :(

COs mi sie zdaje ze powoli scena UT upada . Sa ws00mie 2 servery na ktorych mozna grac [ wymiatacz i snajepr ]. Atmo strasznie rwie a reszty poprostu nie ma. Nie ma serverow = nie ma klanowek , sparingow , treningow = spada forma. Tuz tuz CB cup a tu sie wszystko sypie. Nie wiem czy polska scena przetrwa dlugo. I w co ja bede biedy gral ? Chyba wroce do warcrafta :/ . Prosilbym o zamieszczenie opini na temat stanu polskiej sceny UT. [ Mozemy zrobic konkurs za ile tygodni padnie ]

GG : 464202
-------------------------------------
L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by ucho-oko-itd on 13-10-2002 11:46:

Re: Smutno Smutno :(

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
COs mi sie zdaje ze powoli scena UT upada . Sa ws00mie 2 servery na ktorych mozna grac [ wymiatacz i snajepr ]. Atmo strasznie rwie a reszty poprostu nie ma. Nie ma serverow = nie ma klanowek , sparingow , treningow = spada forma. Tuz tuz CB cup a tu sie wszystko sypie. Nie wiem czy polska scena przetrwa dlugo. I w co ja bede biedy gral ? Chyba wroce do warcrafta :/ . Prosilbym o zamieszczenie opini na temat stanu polskiej sceny UT. [ Mozemy zrobic konkurs za ile tygodni padnie ]
hmmm ja osobiscie uwazam ze scena jest ale ze duzo graczy umiejetnia utrudnia gre innym graczom poprzez kicki wyzywanie itp bo w sumie jak bedzie kulturka to scena sie rozwinie wszyscy bedom razem w przyjazni grac itp itda ja zadko grywam ostatnio i sg tez chyba

Posted by cZAx on 13-10-2002 12:05:

ja pierd..., scena upada; heh moze dlatego ze w ZADNEJ POLSKIEJ GAZECIE NIGDY NIE WIDZIALEM WZMIANKI O NASZYM PIEKNYM MODZIE. Mod jest za malo zareklamowany. Owszem duzo osob odeszlo od uRt ale mysle ze zmieni sie to z beta 2.6.
p.s MOJ setny post )))))))

Posted by FrD on 13-10-2002 12:20:

hmm..

McM lol... co tobie znowu upada upada ? kto nie gra ten jest traba.. :/ ja widze ze bardzo duzo klanowek i sparrow gra polska scena tzn nie wiem jak scena ale np Av minumum raz w tygodniu gra jakiegos sparra.. minimum a czesto gra np z 4 w tygodniu, mysle ze podobnie jest z paroma innymi klanami polskimi.. a pozatym polacy graja tez na zagranicznych serverach nie dziwota ze wola grac z lepszymi graczami z zagranicy i tak szlifowac swoje umiejetnosci niz na polskich servach w meczach 10na10 gdzie zwykle trafiaja sie tk'erzy albo inni durnie wyzywajacy od czitow, ty wez sie opamietaj.. chyba sam padniesz idz se w warcrafta grac... nic nie upada mysle raczej ze nowi gracze przybywaja.. a jak bedzie 2.6 mam nadzieje ze urt jeszcze bardziej sie zpopularyzuje.
A kulturka sie raczej nie rozwinie, w koncu kazdy to tylko czlowiek jesli bedziemy sie czepiac szczegolow ze ktos powiedzial k albo wyzwal kogos od czitow bo jeszcze sam nie rozumie, to nie sadze zeby to wyszlo na dobre, szczegolnie ze sa to sprawy bardzo blache... ja juz bylem kopany pare razy za np kampowanie, za bycie obcokrajowcem i pare innych i nic sie nie zmienilo, nie pisze o tym jak niektorzy POSTOW na ut.pl zeby sie wyplakac ze mnie zwyzywali i nie domagam sie kary dla tych gosci troche pograja zrozumia trudno domagac sie znania wszystkich zasad rzadzacych sie w scenie tak samo jak trudno w podstawowce zrozumiec calki macierze i inne badziewie.
Pozatym ja widzialem juz w 2 pismach o urt jednym jakims polskim a jednym szwedzkim pozatym dobrze ze nie slychac o nas jestesmy bardziej ANDERGRANDOWI

Posted by kood on 13-10-2002 12:39:

jak FrD mowi, wole grac u niemca z kultura niz w polsce 10v10 z banda pipipipipi... scena nie upada.

Posted by ucho-oko-itd on 13-10-2002 17:04:

hehe

ja czesto klne a z checiom bym se pogral zagranicom ale nie moge bo juz nawet u glupich szwabow mam 400 ping wiec moj zasieg sie konczy na polsce wiec macie grac tu a nie tam a jak nie to w*******!!

Posted by forever on 13-10-2002 18:30:

Aaaa tam od razu upada... ma�y przest�j bo ju� wszyscy z niecierpliwo�ci� czekaj� na nastepna bete i maja juz dosc... czekania of course wiec daja se spok�j... moim zdaniem do czasu...
OBY...

Posted by NeverDie on 31-10-2002 09:53:

Red face ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Aaaa tam od razu upada... ma�y przest�j bo ju� wszyscy z niecierpliwo�ci� czekaj� na nastepna bete i maja juz dosc... czekania of course wiec daja se spok�j... moim zdaniem do czasu...
OBY...

Posted by GrEaTEyE on 31-10-2002 11:33:

pfff

ej no
scena PL nieupada, a mniej graczy jest z powodu pingu...np cora z mniej graj� odemnie z Wasilkowa...tylko dobre pingi w nocy mamy, albo z samego rana, TPSA dzisiaj powiedzia�a �e do konca listopada looz bedzie czyli maj� do ****a naprawi� optical, m.g, jagged, fragilis, mister co raz mniej graj�. Oka ale z nadej�ciem bety 2.6 bedzie dobrze, bo to nowe, �wie�e...Bleble sam niewiem co napisa�em, kto zrozumie to gratuluje PP

GrEaTEyE

Posted by DARK_ANGEL on 31-10-2002 11:57:

ble

Glupoty wypisujesz scena niepada .....zobacz sobie np. na Francuskich serwerach gra moze 10 kolesi w jednym czasie a u nas raczej chyba niemozna narzekac na brak graczy, poza tym serwow jest w sam raz (tu akurat jesetesmy troche ponad srednia Europejska)........Mysle ze z 3.0 bedzie jescze wiecej graczy , no ale to dopiero za kilka lat :-DDDD

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:50.