FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8655)

Posted by MaxiM on 15-10-2002 12:54:

Angry Nieodpowiedzialni Admini

Ostatnio na "Cafee Deptak" dwoch moich kumpli z klanu dostalo bana. Za co? A za dobra gre! Oni graja dobrze, bo poprostu tak graja i nie ma w tym nic dziwnego. Grali na mapce cs_italy w CT i mieli tego pecha, ze jakis szczyl ktory jakims cudem ma admina gral w T. Kiedy zaczal dostawac baty, to najpierw "teleportowal" ich do domku z zakladnikami, gdzie zostawali rozstrzelani. Zapytany "czemu tak robisz i za co?" odpowiedzial "wroccie bez cheatow" po czym dal im bana. Po co to mowie? Bo zauwazylem ze to nie jest odosobniony przypadek i na wielu serwerach wielu adminow robi podobnie, kickuje, banuje, killuje i slapuje bez zadenj przyczyny. Admin lami, znaczy ze "oni" czituja i swoja frustracje rozladowuje wykozystujac swoje stanowisko. I tu nasuwa mi sie pytanie skierowane do "wlasciwych" adminow serwerow: Czy oni wogole sprawdzaja komu daja admina, czy moze go dostac kazdy leszcz ktory wejdzie na serwer i krzyknie "chce admina" lub wierci dziure w brzuchu adminowi na gg?

Posted by AlieneK on 15-10-2002 13:58:

po pierwsze primo*: tacy admini to ciecie
po drugie primo* : pisz (twoi koledzy) do g��wnego admina i wyjasnij sprawe, bez zadnych bluzg itp. full kulturka przede wszystkicm

po czecie: nast�pnym razem nie le� od razu na board tylko patrz punkt 2.

po czwarte: to jest podobno standard, chociarz ja raz sie z czyms takim spotka�em ( a nawet nie z czyms takim, ale admin sie nudz� )

i na koniec:

jest jeszce wiele serwer�w (no chyba, ze to twoj ulubiony)

* - jak to mawia� Ferdek K.

Posted by MaxiM on 15-10-2002 14:53:

Niezupelnie

Nie o to mi chodzi. Kumpel mieszka w poblizu tej kafejki, wiec sam to zalatwi, a ten serwer wogole mnie nie obchodzi. Tak jak napisalem poprzednio: mowie to po to zeby wreszcie ktos zaczal myslec komu daje admina bo to nie jest odosobniony przypadek i nie dotyczy tylko tego serwera. Skoro juz znowu tu cos pisze, to musze powiedziec ze admini ktorych osobiscie uwazalem za godnych swego stanowiska tez maja czasem odchyly ktorych nie powinni sie dopuszczac. Przykladem jest serwer cs.bial.pl i smieszna zdazenie. Pod koniec rundy postrzelilem jednego "szanownego admina" z mojego teamu zabierajac mu 15hp i odrazu po tym runda sie akurat skonczyla, wiec w zaden sposob nie przeszkodzilem mu tym w grze. A co mnie za to spotkalo? Dwie rundy pod rzad (!!) zginalem tak jak za TK. Sam powiedz czy nie idzie sie zdenerwowac na taka "swieta krowe" na ktora spojrzec nawet nie mozna pod kara smierci?

Posted by [FPP]Emzor on 15-10-2002 16:22:

hm... wiesz co, przynajmniej co trzeci admin taki jest... Nic na to sie nie poradzi.. No ale tak jak juz pisal Alienek, dobieraj sobie staranniej serwery, nie pierwszy lepszy czy z dobrym laczem... A jezeli admin ciota, to poprostu sie nie wraca na taki serwer .

Posted by c35 on 15-10-2002 21:28:

First Person Perspective

powtarzam to zdanie juz po raz X

"bo to polska, nie elegancja francja" .. znowu (niestety) pasuje jak ula�

Posted by MaxiM on 15-10-2002 22:33:

Polska to taki piekny kraj...

Posted by mAJKiEL on 19-10-2002 15:47:

Dlatego ja gram tylko na renomowanych serverach gdzie spotykaja sie sami wymiatacze albo tam gdzie moi kumple maja admina... albo tam gdzie ja mam

Posted by bizonek on 19-10-2002 22:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM

Kuryca ni pcica, polsza nie zagranica

Posted by c35 on 19-10-2002 23:01:

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Dlatego ja gram tylko na renomowanych serverach gdzie spotykaja sie sami wymiatacze albo tam gdzie moi kumple maja admina... albo tam gdzie ja mam

renomowane serwy ? jakie tu masz na mysli ?

Posted by CzAsZeK on 21-10-2002 14:15:

A moze twoi koledzy robili rushe?
Za takie cos to bym sam ich banowal.

Posted by j@rzabek on 25-10-2002 14:29:

Nie macie sie co martwic . To nie tylko w csa admini daja dupy. W q2 nie raz sie spotkalem z nieuzasadnionym kickiem poniewaz byla nie parzysta ilosc osob w teamie

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 25-10-2002 17:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
A moze twoi koledzy robili rushe?
Za takie cos to bym sam ich banowal.

heh, ja te� bym banowal ka�dego CT za rusha na italy... oj czaszek... czytaj dok�adniej.

a sporo admin�w to g�wniarstwo, przyk�ad�w jest sporo i to wcale nie na serwerach mniej popularnych.

Posted by bizonek on 26-10-2002 01:06:

dlatego trzeba ostro�nie dobiera� serwery na kt�rych si� gra

Posted by =34= on 26-10-2002 14:35:

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
dlatego trzeba ostro�nie dobiera� serwery na kt�rych si� gra

Play on LAN ---> Create

Lepiej ostro�nie dobiera� admin�w ni� serwery....

Posted by bizonek on 27-10-2002 02:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Play on LAN ---> Create

Lepiej ostro�nie dobiera� admin�w ni� serwery....

Nara�asz mi si� ^_^

Posted by c35 on 27-10-2002 10:22:

First Person Perspective

ja gram na serwach, na ktorych sam mam admina

Posted by bubik on 27-10-2002 20:09:

a ja gram tylko po lanie, bo mam CS 1.3 a servery wymagaja 1.5 ( a sciagac 1.5 mi sie nie chce gra po LAN-ie z qplem tez jest cool

Posted by Cali on 30-10-2002 20:52:

Ja jak mia�em admina to rozda�em 187 ban�w i kto� mi go zabra� ciekawe czemu ? wywala�em kolesi co nawalali do swoich tylko bo takim to sie nalezy

Posted by c35 on 01-11-2002 15:45:

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Ja jak mia�em admina to rozda�em 187 ban�w i kto� mi go zabra� ciekawe czemu ? wywala�em kolesi co nawalali do swoich tylko bo takim to sie nalezy

pewnie dlatego, ze w odpowiednim czasie nie dociagnales do 200 banow

Posted by MaxiM on 02-11-2002 02:46:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
ja gram na serwach, na ktorych sam mam admina

A gdzie masz? Wpadlbym czasem

Posted by Discopololive on 02-11-2002 08:45:

quote:

Tia mlekiem i miodem plynacy

Co do admina buraka ... tez kiedys taki bylem, moze niektorzy pamietaja moje wybryki ale ... coz wszyscy sie zmieniaja, moze warto dac im troche czasu ... btw ja daje bana za cheaty tylko wtedy kiedy hlguard nie dziala ... a jak mam jakies podejrzenia to sprawdzam kolesia pare razy ... i ze smutkiem przyznaje ze jest lepszy ode mnie

BTW serwer Invisibility Area zmienil nazwe na:
MANIACY.net [ iNv!sible & r1p ]
ip: maniacy.net:27016

sory za reklame

Aha ... przypomnialo mi sie popatrzcie sobie za co banuje Saddam Husei(j)n z CGL.blue

Posted by c35 on 05-11-2002 09:47:

First Person Perspective

quote:
A gdzie masz? Wpadlbym czasem

z tych najczesciej odwiedzanych to tylko IDK i TWIERDZA.. mialem tez na UW, ale tego serwa ju zchyba nie ma..

Posted by on 04-12-2002 18:42:

MaxiM tamat adminow lamek byl juz walkowany po 1000 razy na kazdym forum o CS...
Takie sa polish realia i nie zmienimy tego...
Przypomnial mi sie podpis jednego gracza(bez nazwisk):

"Play with the best and fuck the rest..."

Pasuje

Posted by Squall on 14-12-2002 19:40:

By� wa�kowany, ale zawsze ostrzec mo�na . Tymczasem taka historyjka...

Gra�em sobie ostatnio przypadkiem na fragworks, tam admina ma oko�o 50 os�b, lameriada totalna. C�, jest ma�o slot�w i pingi zno�ne, wi�c czasem wpadn�, mo�e akurat �adnego kretyna nie b�dzie... Ostatnio taka sytuacja: wchodzi admin, daje resta mimo, i� jest �rodek rundy i wszyscy sobie normalnie graj�. C�, jak zwykle nie ukrywam swojej opinii na ten temat, zatem po zwr�ceniu uwagi lec� wyzwiska w moj� stron�. Nast�pnie po pierwszej rundzie admina zabijaj�, wi�c res . Zwracam uwag�, slay... WONID zosta� udokumentowany na screenie:

Naturalnie znam tamtejszego headadmina, zatem sytuacj� stara�em si� jak najszybciej wyja�ni�. Niestety, dowiedzia�em si� jedynie, �e tym kretynem by� nook z fragworks i �adne konsekwencje nie zostan� wyci�gni�te. Oczywi�cie wi�cej ju� na tym serwerze go�ci� nie b�d�, a je�eli kto� ma mo�liwo��, to niech doda bana na ten WON wsz�dzie, gdzie si� da, nic wi�cej zrobi� nie mo�emy...

Kole� gra� pod nickiem gsd, WONID (jak wida� na screenie):

630307

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:39.