FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8679)

Posted by MaxiM on 17-10-2002 03:59:

Exclamation Najgorszy z możliwych bug'ów w CS'ie!

Może niektórzy już to widzieli, a może nie. Ja to zauważyłem gdy trafiłem (na pingu 35 bez laga) w głowę przeciwnika z AWM a koleś jak gdyby nigdy nic odwrócił się w moją stronę i mnie zabił. Dlaczego? Zacząłem dociekać i znalazłem fajnego bug'a który wytłumaczy wam dlaczego wy walicie komuś w łeb bez skutku a on ot tak poprostu idzie sobie dalej Specjalnie w celu edukacyjnym nagrałem demo bez czitów, bez kasku i na niskim pingu (50-60) które wspaniale pokazuje jak pakuje kumplowi całą serie z M4 i z DE w głowe, a on nic, dopiero któryś tam przypadkowy strzał go zabija.

A oto owe demo

Chyba to podniesie niektórych na duchu i utwierdzi w przekonaniu, że wcale tak nie lamią

Posted by bizonek on 17-10-2002 07:26:

Ja ostanio dla kogoś przyłożyłem z AWM w łeb i też nie padł. :/

Posted by ultek on 17-10-2002 09:26:

Pamietam ze kiedys chyba o tym pisali na officialnej stronie CS'a - podobno to byla wina zlej budowy modeli i zwiazanych z nimi wykrywaniem kolizji... Jakby ktos znal szczegoly jak to doklandnie bylo - niech da znac....

Posted by c35 on 17-10-2002 19:27:

First Person Perspective

1/2 takich akcji to poprostu ruszenie mysza podczas strzalu.. widzisz, ze koles dostal z awm na 10000% a jednak zyje.. sam tak nie raz mialem..

Posted by MaxiM on 17-10-2002 20:35:

Talking

No ale akcji z demka juz tak nie wytlumaczysz

Posted by mAJKiEL on 17-10-2002 22:31:

hmmm zonk ja zato mam auto wylanczanie seri w broniach typu m4 i ak47 moze to wina myszki (cfg napewno nie...) albo chokeow.... niewiem..... btw czesto mialem akcje ze koles dostawal heda powinnien niezyc krew bryzga a potem patrze na niego a on ma 100 hp ;( no coz taki juz ten cs jest wkoncu to produkcja garazowa ;D

Posted by bizonek on 19-10-2002 22:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
hmmm zonk ja zato mam auto wylanczanie seri w broniach typu m4 i ak47 moze to wina myszki (cfg napewno nie...) albo chokeow.... niewiem..... btw czesto mialem akcje ze koles dostawal heda powinnien niezyc krew bryzga a potem patrze na niego a on ma 100 hp ;( no coz taki juz ten cs jest wkoncu to produkcja garazowa ;D

też ostanio mam takie akcje.

Posted by [SPECNAZ]Ger on 21-10-2002 14:20:

najlepiej to widac jak sie wali do swoich przy friendlyfire 0, z glocka mozna z bliska caly magazynek oddac i zaden pocisk nie trafi

[email protected]
gg: 1006057

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:39.