FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8783)
Pomysł!
Moze by tak stawic serwer na 2-3 dni w quake 3 i gracze z UrT by sie mogli zmierzyc w q3 ?
Co o tym sądzicie ???
uh...
Hmmm ja wiem? pustych serwow do q3 jest w Polsce chyba z milion i tam mozna by sie spotkac .Mysle ze nietrzeba stawiac jakiegos specjalnego serwa .... o ile pamietam na Astorii zawsze byly ladne pingi i malo ludzi (przynajmniej ostatnio cos pustawo bo kiedys to zeby tam zagrac to trzeba bylo rok czekac :/ ) ....Ale tak czy inaczej fajny pomysl
"Jak nie mozesz z kims wygrac w jego gre, to dokop mu grajac w swoja."
Bez sensu.
Re: Pomysł!
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Moze by tak stawic serwer na 2-3 dni w quake 3 i gracze z UrT by sie mogli zmierzyc w q3?
Co o tym sądzicie ???
tutututut
the papi's puff servz
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
tesh mi sie zdaje że to głupi pomysł...grajmy w to co najlepiej umiemy, a nie bedziemy się zmierzać ktow co lepszy..BorG zgadzam sie z zupełności
Re: Pomysł!
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
Moze by tak stawic serwer na 2-3 dni w quake 3 i gracze z UrT by sie mogli zmierzyc w q3?
Co o tym sądzicie ???
quote:
papuga a CTF??![]()
heh
niechciałem totem6 Ciebie urazić sora
quote:
papuga a CTF??![]()
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
a znasz jakąś mapę Q3, na której CTF urbanoterrorowy działa? to znaczy - na której pojawi się flaga, którą Twój ludzik będzie mógł podnieść/przenieść/zostawić?
![]()
no tak
w q3 flagi itp. pojawiaja sie wlasnie na tych mapkach tylko (ew. na jakis bonusowych), tak czy inaczej mapki z q3 sie nienadaja do ut w ogole (mozna tylko od czasu do czasu popykac z 5 min.), co wiecej mapki z ctf`a sie juz nienadaja maxymalnie :> Pomijam ze jest tam full skokow ale sa cholernie wielkie i zeby przebiec z poczatku na koniec trzeba wiecznosci :>
Re: no tak
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
w q3 flagi itp. pojawiaja sie wlasnie na tych mapkach tylko (ew. na jakis bonusowych), tak czy inaczej mapki z q3 sie nienadaja do ut w ogole (mozna tylko od czasu do czasu popykac z 5 min.), co wiecej mapki z ctf`a sie juz nienadaja maxymalnie :> Pomijam ze jest tam full skokow ale sa cholernie wielkie i zeby przebiec z poczatku na koniec trzeba wiecznosci :>
ZDECYDOWANIE TDM bo TS to odpada :-> Ale faktycznie gra sie zeby sie wyrzyc :->>>>>> MOwie szczegolnie fajna zabawa byla na dm17 :>
hehe
luźny mówi że jest taka mapka i sie zgadzam bo dzisiaj grałem na niej w urbana heh, jakis urt server jest ustawiony ze tylko na mapkach q3 sie gra
hehe jak znajde te IP to wam dam
P.S. Ej a co wy na taki serverek w PL??
quote:
luźny mówi że jest taka mapka i sie zgadzam bo dzisiaj grałem na niej w urbanaheh, jakis urt server jest ustawiony ze tylko na mapkach q3 sie gra
P.S. Ej a co wy na taki serverek w PL??![]()
Re: hehe
quote:
luźny mówi że jest taka mapka i sie zgadzam bo dzisiaj grałem na niej w urbanaheh, jakis urt server jest ustawiony ze tylko na mapkach q3 sie gra
P.S. Ej a co wy na taki serverek w PL??![]()
To sie mija z celem ....tak samo mija sie z celem stawianie serwa tylko dla graczy ut , skoro na oku w Polsce jest ze 20 serwerow z ktorych POLOWA stoi pusta ...UWAZAM topic za zamkniety niema tu juz wiecej nic do powiedzenia ;ppppp
hmm
ej no qrde nikt mi racji nieprzyzna??
heh a kto mi przyzna racje że Angelina Jolie jest jedna z 10 najpiekniejszych dziewczyn? odrazu po mojej?
quote:
ej no qrde nikt mi racji nieprzyzna??
heh a kto mi przyzna racje że Angelina Jolie jest jedna z 10 najpiekniejszych dziewczyn? odrazu po mojej?
![]()
hehehe
ej każdy ma swój gust wiec sie nieobwiniajmy moja panna 1.
...o gustach sie niedyskutuje :>
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.