FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8813)
Atmo - klanoofffki...........
............Mamy mauo serwuf, ale.......
1.W zwiazku z klanooffkami, trzeba je gdzies grac.
2.Zeby grac, trzeba zauatfic serwa.
3.Zeby zauatfic trza dostac hasuo i wyrypac tych, co tam giercujom.
...........i mamy problem. Moze trza ustalic jakies reguly, bo siem dowiedziauem, ze po 21 na atmo nie powinno byc klanoofek (rzeby tłuszcza mogla byc wyrzynana pszes mastahooff, i rzeby tluszcza myslaua, ze to po to , zeby ona wyrzynala reszte... czyli ........"pro publico bono" jak mawiali staro-żytni sarmaci....).
z wyrazami....................
Y.
a wogole to kto to zarzadzil zeby grac klanowki na atmo? z tego co wiem to niewolno bylo grac tam klanowek :////
ehh, atmo to server publiczny. Jego adminem nie jest zadna znana osoba spolecznosci wiec nie mona sobie od tak zrobic hasla i grac tam klanowek:/ mamy od tego papuge i jego coolnet oraz killa, Cafe sniper ze swoim server no i Wymiatacza [pozdro bobek lamo!]. jak wszedzie beda grane klanowki to nie bedzie gdzie grac :/
+SG+SkUbAnY
quote:
Napisane oryginalnie przez capone
nigdy nie jest tak zeby bylo cale 5 czy 6 serwerow zajetych o tej samej godzinie bo jest klanowka
wiec pomysl o nowym serwie pusty stac nie bedzie napewno tylko trzeba pozcekac az wszyscy go zauwaza
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
klanowki zazwyczaj sa grane midzy 20-22 bo to najlepsze godziny do grania meczy z zagranicznymi klanami\
lol, Papuga sam twierdziles ze lepiej grac np o 18 bo latwiej dostac wtedy server (kilka postow wczesniej) ja ci tylko powiedzialem ze wcale nie bo ze wzgledu na roznice czasu pomiedzy krajami najlepiej umawiac klanowki miedzy 20-22..sam sobie zaprzeczasz
hehe
ej jak to atmo niema swojego "pana" admina? heh jest nim w sumie Yar. on ma rcona, a że niebyło można grać na atmo to inna sprawa. Dlatego Y. chce tutaj i uwdzie ustawić zasady atmosfery
Napisane oryginalnie przez capone
a to niby czemu ?
to serwer jak kazdy inny jak nie ma mozliwosci zagrac gdzie indziej to sie gra tam gdzie sie da klanowki sa wazniejsze od jakiegos tam grania jest kilka serwerow to mozna grac gdzie indziej
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
klanówka jest bardziej ważna, bo tam sie gra bardziej poważnie, a takie se granie, tesh jest ważne, ale już w mniejszym stopniu![]()
zauwazcie ze pozyczanie servera na treningi sluzy lepszemu zgraniu klanu co pozniej owocuje wysokim miejscem w CB a co za tym idzie rozlawienie naszego skromnego kraju na scenie miedzynarodowej
Tu <--- wielka prosba do adminow. Pozyczajcie servery na klanowki i treningi. najczesciej zapelnione sa Atmo, Sniper i coolnet.pl ale reszta stoi pusta pewnie nikt nie chce zajmowac servera bez wiedzy admina wiec badzcie bardziej skorzy do pozyczania.
Wysowam propozycje zeby jeden jeden server byl na passelko.
PP
Napisane oryginalnie przez B0rG
10 print("PAPUGa ma zawsze racje!");
20 if(PAPUGa != ma(racje)) goto 10;
Napisane oryginalnie przez scalator
wy wszyscy chcecie serwery na treningi i klanowki w piatek, sobote, niedziele na godz 20 lub 21 .. wtedy kiedy jest najwieksze zapotrzebowanie na wolne serwery.
Tak wiec stanowczo mowimy nie kalnowkom, terningo i sparingom w piatek, sobote, niedziele w godz 20 - 22.
Ale ciachnalem posta![]()
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jako wyraz protestu, od teraz (oficjalnie, bo nieoficjalnie to już od paru dni) nie daję rcona na grę. zakładam jedynie hasło i sam ustawiam parametry gry. resztę możecie sobie przegłosować.
rcon WCALE nie jest potrzebny do przeprowadzenia treningu/meczu, etc.
........cd
taaaaaaaaaa.....................
1. Moze rzeczywiscie jest to najlepszy pomysl ---> (.....Wyjatkiem sa mecze CB te maja pierszenstwo nawet jesli serw. jest juz zarezerwowany.).
2.No i uprasza sie uprzejmie o czytanie komunikatooff - ostatnio nagminnie zdarzaja sie sytuacje, gdzie zbierea sie opierd** za chamskie wywalenie z gry bez uprzedzenia, a tak naprawde komunikat wysylany jest wielokrotnie, az do obrzygania.....
Y.
bezsens ....
Dzis godzina 22;00 kurna coolnet pelno wiary, sieka TDM (fun!) a tu nagle okazuje sie zaraz ma byc sparing :/ i w ten sposob serwer zostaje zamkniety i konczy sie dobra zabawa ://///// To jest jakis nieporozumienie , jestem poirytowany :///// faktycznie czy niemozna organizowac klanowek ok 18 ? a nie w porach gdy jest full ludzi ..... JA ROZUMIEM klanowki trzeba grac i sie je bedzie gralo ale trzeba to jakos sensownie ,niewiem, zorganizowac ://////
;(
Dzisiaj godzina 5 z rana a tutaj qrde nikogo niema na servach;( paranoja
W sumie to mnie ponioslo i sie wkurzylem ale juz mi przeszlo :>
Tak czy inaczej wczoraj to niebylo takie fajne :////
ekhm
da sie bez rcona grac? eh moje pierwsze klanowki w malo doswiadczonym klanie tak gralismy, ale juz odliczajac te zbieranie ludzi etc to samo zagranie mapy wyzerowanie wynikow oraz zrobienie tak by zaden dead nie byl mija sie z celem :/ z rcon jakos sprawniej jednak to idzie
ps. moj pierwszy post ;p wczesniej nie moglem nic wpisywac ;p
Pewnie ze da sie bez rcona ....Admin zaklada haslo i ci je podaje, a zeby zaczac mecz to doslownie 2 glosowania i po sprawie. Jesli natomiast w klanie jest zadyma i chaos to i nawet rcon ci niepomorze ;pppp
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:46.