FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8845)
Firearms Rox
Czy ktokolwiek widział najnowszego Firearmsa? Jest całkiem nie podobny do swoich wcześniejszych wersji! I tak smutno patrzec na brak polskich serwerów! Możeby ktoś uruchomił kontkaty i zmobilizował zmianę serwa np Borg 1/2/3/4 na FA? Naprawde warto! sami sie przekonajcie jak świetny jest ten mod! www.firearmsmod.com !!!
A więc, ktoś pomoże?
Tak prawde powiedziawszy to po co nam drugi CS?
Lepiej sie nie rozdrabniac bo potem w obydwu grach sie lami
no dokladnie... jakbys jeszcze opisal to cos i jakies screeny zapodal, ale i tak bardzo nikle szanse :/... Tak wiec i tak rozmowa sie nie kleji... Zainteresowania rzadnego...
Davidek von Kalashnikov aka DvK
GG: 1128713
Mail: [email protected]
www.pajacyk.pl <--- pomoz dzieciom i kliknij w bannery
obejrzalem screeny... wyglada to dokladnie tak samo jak cs a jedyna roznice jaka zauwazam to ze w firearms sa jakies litry krwi na scianach. moge sie oczywiscie mylic... ale i tak watpie by jakis gracz csa sie przerzucil na mod ktorego nikt nie zna... po prostu po co? mniej graczy/serwerow/klanow... ja nie widze w tym sensu.
ps- moze mi pliz ktos przeslac prywatna wiadomosc albo maila z odpowiedzia na to jak sie wlacza radar... na niektorych serwerach po prostu go nie ma. ten topiq na pewno gdies tam jest ale mi sie nie chce szukac (tzn po jakims czasie nie znalazlem)... thnx
GG 1090334
taa.. nie ma bata zeby cs'owicze przeszli na firearms (czy jak to sie zwalo)..
cs jest najzajebistrza gra fpp..
nie no to prawda Cs jest tak kultowa gra i nieprzewidywalna gram juz w cs prawie 2 roki a nadal odkrywam nowe "metody" na gre. Po 2 jak gram w jakas gre to zazwyczaj po 2 tygoniach sie nudzi ale z cs jest inaczej ;p ja napewno nie zamienie cs na fire....
boze ludzie czy ja sugeruje zeby przniesc sie na firearms? chce tylko aby ktos utworzyl/zmienil chociaz 1 serwer przystosowany dof irearms... i mowiac ze nikt nie zna fire to sie gurbo mylicie. znalazlem ponad 3000 serwerow z czego 400 dedykowanych dla firearms w niemczech... jak widac polacy tylko sa zacofani
a poza tym jednak na ankiecie ktos glosowal ze warto...i czemu nie? chociaz sprobujcie...
polacy to leniwi ludzie.. wiec nie łudź sie, ze ktos to dla Ciebie zrobi..
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
polacy to leniwi ludzie.. wiec nie łudź sie, ze ktos to dla Ciebie zrobi..
hehe.. skoro znasz polskie realia, to po co zakladales topic ?
BRONIE :D
no mimo wszystko sa polskie serwery do modow...dobra tak czy inaczej widze ze nic nie zdzialam...
ALE i tak zapraszam do ogladniecia screenow ciekawe bronie i swietnej jakosci tekstury...tutaj naprawde cs siada...
Famas
Flashbang
M79
Poszczegolne fazy zakladania tlumika (mp5 w tym znakomite animacje)
Rosyjski PKM (dostepny takze M60)
Shotgun
Sterling
Uzi SD
Anaconda
Anaconda Zoom
Beretta/SD
Spis wszystkich broni
taki famas bedzie tez w CS
ale taki famas byl juz wczesniej w fa
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:29.