FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8853)
consola
pisałem juz podobny post i wtedy sie udała
ale znow mam problem i to z tym samym
miałem pad systemu
format, nowa instalka win i cs
i znowu mam to samo czyli:
wchodze na serwer w internecie wszystko dobrze ping fps itp.
z tym ze po paru minutach gry wyskakuje mi konsola na całym ekranie i nie mozna jej wyłaczyc, a plik z poprzedniego postu tym razem nie pomaga!
łacze sie przez wspołdzielone sdi 2 kompy i moj jest tym drugim
nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale napisałem!
reinstalka nie pomaga, config zmieniałem na wszystkie sposoby i tez nic nie daje, probowalem z wersja internetowa i retail, na dwoch roznych cd-key i tez nie pomaga
a w konsoli nic nie pisze, nie dostaje kick ani bana, zadnej wiadomosci dlaczego wyskoczyła ani inf. o bledzie
w czaie gry przez lan nic niedobrego sie niedzieje tylko w czasie internetowej rozgrywki no rece opadaja
bardzo prosze o pomoc!!!
kurcze nikt nie odpowiada !!! szkoda bo chetnie bym sobie zagrała a tak niemoge
cd-key za pomoc w rozwiazaniu tego problemu!!!
a jakiego masz wina?
pousuwaj half-life'a, cs'a, zainstaluj jeszcze raz od nowa, wszystkie najswiezsze wersje (cs 1.5 i HL 1.1.1.0), nie wgrywaj tego pliku co ci podawalem i zobacz czy pojdzie. Jak nie pojdzie i wsykoczy komunikat to wgraj ten plik i sprobuj jeszcze raz... jak to nie pomoze, to sprobuj wejsc na jakis inny serwer...
Moze nie masz jakiejs mapki, ktora jest aktualnie grana na serwerze? Sprawdz to...
instalowałem:
wersje retail z płyty i update 1,5
hl z płyty update 1,11 i mod internetowy 1,5
i sciagałem updaty z roznych stron kazdy od nowa instalujac i tez nic
zadnen komunikat nie wyskakuje i to jest najgorsze!
zmiana serwera nie pomaga na wszystkich to samo
co do mapki to w 1000% nie to przeciez przykładowo moge grac na serwie dust aztek only (duze pingi ale fajne towazystwo)
mapa dust 2 no i gram gram mija z 5 rund i bez zadnego ostrzezenia wyskakuje konsola na cały ekran!! wyłaczam ja tylda i wyskakuje menu o resume nie ma mowy bo go niema
a gdybym nie miał mapki to bym niezagrał!! zreszta mam wiekszosc mapek granych na polskich serkach
załaczam moj config (zmieniłem na txt)
w załaczniku jest to kur.. e to co wyskakuje
jak widać pograłem troche rzuciłem granat no i wyskoczyło
sluchaj, to ja juz wysiadam... nie wiem co to moze byc...
moze cos ci w windowsie w tle pracuje i podczas gry sie niespodziewanie wlacza... jakis antyvirus, firewall...
a czytajac 'forumplanet" natrafiłem na podobny problem niestety takze bez rozwiazania
czy nie moge miec problemow z pingiem czy fps tylko taki nietypowy (pytanie retoryczne )
a za tydzien mam klanówke i jak sie problem nierozwiaze to dostane palpitacji konwulsji anoreksji i czegos jeszcze (zart )
a tak na marginesie to słyszał ktos o:
counter-strike 1.6 killer edition ??? bo u mnie w miescie taka i tylko taka jest w cafejce (o grze w necie mowy nie ma) myslałem ze 1.6 dopiero ma wyjsc a tam juz maja ...
mimowszystko thx emzor!!!
Nie chce byc zlosliwy, ale.....
Moj koompel tak mial... I co sie okazalo??? - Uzywal cheatow
Napisane oryginalnie przez szinbeth
a tak na marginesie to słyszał ktos o:
counter-strike 1.6 killer edition ???
thx wszystkim juz sobie poradziłem
wina była po stronie karty sieciowej, wymieniłem i jest ok
a co do cafejkowego cs 1.6 to kompletne dno zwłaszcza granatnik
i skin farmera az grac sie nie chce ale jakos niemozna ich namowic na zmiane na cs 1.5 bez zadnych podmianek :p
smieje sie z lamerow, ktorzy podniecaja sie takimi rzeczami jak podmianki.. tzn jak ktos zmieni celownik w aug czy cos innego - "malego" podmieni, to jeszcze jeszcze.. a jak ktos zmienia wszystko po kolei .. to juz trzeba to chyba leczyc
standardowy CS r0x !! i tak juz zostanie
popieram !!!!
albo podmieniała bejzbol albo łopate na miejsce noza bezsens i jeszcze pare rzeczy rownie bezsensownych i z CS robi sie kosmiczna strzelanka
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:53.