FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8861)
Poziom na ligowym serwerze
Zakladam ten topic poniewaz chcialbym wiedziec co wy sadzicie o poziomie gry na ligowym serwerze a konkretnie o poziomie gry polskich graczy. Ja uwazam ze jest on nienajlepszy i denerwuje mnie kilka spraw. Po pierwsze: Granaty. Wiekszosc graczy 'odrzuca' od siebie granaty jakby nie wiedzieli do czego sluza. Mialem dzis taka sytuacje grajac na ligowym serwie. Rzucam granat wybuchowy, w tym czasie z za mnie wybiega gracz z druzyny i widzi ze ja go rzucam. Nie przystanol i nie poczekal az wybuchnie tylko sobie wbiegl a pozniej gadal ze nie umiem grac i wyzwal mnie od lamy (nie bede nicka wymieniac). Po drugie: M4 & M203. Nie rozumiem tego czemu gracze, ktorzy tego uzywaja sa wyzywani od lam. Przeciez bron jest po to zeby jej uzywac. Kiedy staram im sie to powiedziec po raz kolejny wyzywaja mnie od lamy i mowia ze jak jestem taki dobry to niech pogram czyms innym (znowu nie wymienie nicka ). Po trzecie: komendy przez radio. Kolejna rzecz, ktorej nie rozumiem. Bezsensowne uzywanie 'Yes Sir' i czasem tylko w ctf'ie 'Hold Positon' (w ctf'ie hold position - smieszne
, wg. mnie dobre do inf'a i dem'a). Komendy sa bardzo przydatne ale chyba niektorzy nie potrafia z nich korzystac. Znowu podam sytuacje z ligowego serwera. Grajac w inf ukradlem walizke. Gralismy 2v1. Mialem 20% hp i 0% armoru. Mowie do goscia 'Cover me!' a on odpowiada 'Negative' i po wszystkim: poszedl szukac przeciwnika z ktorym wedlug mnie nie mial szans (znowu nie wymienie nicka
). Zdazyl go zabic [przeciwnik] oraz mnie niestety a byla szansa na wygranie meczu bo bylo po 9. Gram od czasu do czasu na serwerach jolt.co.uk i GameServers.nl oraz rowniez na naszym www.liga-sof2.prv.pl i sobie porownoje poziom. Roznica jest niestety ogromna a niektorym z grajacych tylko na naszym serwie (po raz kolejny nie powiem ksywek
) wydaje sie, ze polacy rulez. A wcale tak nie jest :/. Tak jak juz pisalem na wstepie, teraz ja sie was pytam co wy sadzicie o poziomie gry na ligowym serwerze i co was drazni w grze innych.
poziom gry hmm zalezy gazdzik z kim grasz akurat jest pare osob (nickow nie wymienie) ktorym nie warto wchodzic w droge a zwlaszcza lepiej zeby cie pierwsi nie zauwazyli jest naprawde pare osob na swiatowym poziomie wedlug mnie przynajmiej
co do rzucanych granatow to hmm pare osob nie patrzy co druzyna robi tak samo sa wypadki ze ktos za plecow ci pod nogi rzuci
co do m4 jedyne co mi przychodzi do powiedzenia to tylko to ze ta bron jest lamerska twierdza lamerzy ktorzy nie potrafia wykozystac przewagi innych broni nad m4 albo nie potrafia sie poprostu poslugiwac m4
no gazdzik hold position w ctf tu to sie z toba nie zgodze ta przydatna binda sluzy mi do zatrzymywania oszolomow ktorzy wala przed siebie na oslep i wlaza wlasnie na granaty ktore akurat rzucam
co do kolejnej cover to coz zalezy od sytuacji ale raczej sie nie mowi yes sir albo affirmative w momecie w ktorym gonisz za gosciem w ktorego wpakowales polowe posuiadanej amunicji bo zawroci i ci w plecki strzeli
co do yes_sir hmm wybacz ja tak robie czesto nie bede odpisywal calym zdaniem zeby potwierdzic czyjas wypowiedz tylko mam klawisz do tego
co mnie drazni to kultura a tak wlasciwie jej brak
kolejna rzecz to nie zwracanie uwagi przez graczy co do nich admin mowi (GAZDZIK) poprostu ludzie nie stosuja sie do tego co powinni zrobic i co im sie mowi zeby zrobili dla ich wlasnego dobra
pozdrawiam
Sprawa trudna do obiektywnej oceny. Podobnie jak juzef uwa�am , �e na lidze gra kilku graczy na �wiatowym poziomie. Z drugiej strony gdyby tylko tacy grali to by�oby nudno. Og�lnie je�li chodzi o poziom gry w sensie celno�ci, taktyki i skuteczno�ci to wygl�damy marnie lub �rednio. Oczywi�cie zupe�nie inaczej ma si� sprawa z klanami - tu oczywi�cie gracze s� bardziej zgrani i "otrzaskani" z mapami.
2. Granaty
Do czago s�u�y granat najlepiej si� przekonasz wyci�gaj�c zawleczk� i trzymaj�c go w r�ku troch� d�uuuu�ej Og�lnie granat s�u�y do robienia buuuum !!!! . To �e wielu graczy nie wie �e buuum mo�e by� be jesli si� na nie wbiegnie .... przekonuj� si� o tym bole�nie
Z drugiej strony (poniewa� jestem z natury wredny i podst�py
) podpowiem �e wbiegaj�c na czyje� granaty mo�na go zbanowa� z serwera ... niez�e, nie
Bardziej od wbiegania na granaty, denerwuj� mnie go�cie z zapalaj�cymi .... grrrr. Ostatnio bieg�em z flag�, na plecach czu�em ju� celowniki wrog�w (gonili mnie dranie! ) , a jaki� ****** z mojej dru�yny �uci� zapalaj�cy blokuj�c mi jedyn� drog� do bazy ... koniec by� smutny... a ten ****** dosta� no�em w kark
3. Komendy g�osowe
To jest temat rzeka. Po pierwsze: komendy s� nadu�ywane. W szczeg�lno�ci te o go�ciu kt�ry zmoczy� majtki, Zamknij si�! , i kilka innych nic nie wnosz�cych do gry poza cha�asem (przoduj� w tym gracze kt�rych nik�w nie b�d� wymienia� ale ich wiek jest mocno przedpoborowy
).
Komendy s� cz�sto �le rozumiane. Juzef np. u�ywa Hold position jako komendy "stop". ja o tym wiem, niekt�rzy inni o tym wiedz�, a wi�kszo�� leje na te komende ostrym �ukiem gotyckim. Ja tam wiem �e jak s�ysz� Hold i na radarku widz� �e to ktos obok powiedzia� ... lepiej si� zatrzyma�
yes sir jest u�ywane zamiennie z affirmative ... i jak dla mnie dobrze.
4. m203
to te� temat rzeka. Jedno jest pewne - ani jednych anie drugich nie da si� przekona�. A poniewa� w lidze b�d� dost�pne wszystkie bronie to lepiej zawczasu nauczy� si�, je�li nie z nich korzysta�, to przed nimi broni�. Sami wiecie, ze w walce z usasem i walce z m4 stosuje si� inne metody (poza jedn� uniwersaln� - strza� w g�owe ).
5. Polska a �wiat
Te� sporo gram na zachodzie. G�ownie w CTF bo inne mnie nudz� R�nica jest ca�kiem spora. Na zachodzie jest wyra�niejszy podzia� na graczy elitarnych i mi�so armatnie. Poza tym spora przewaga cz�ci graczy wynika tam ze sprz�tu i ��czy ... ale to nie usprawiedliwia polak�w! Moim zdaniem g��wnym problemem jest ksenofobia w�r�dd graczy. Serwery tylko dla polak�w, kopanie obcokrajowc�w, obra�anie ... A dla mnie gra z obcokrajowcami jest bardzo pouczaj�ca. Maj� oni taktyki o kt�rych w Polsce nawet nikt nie pomy�la�, jest wielu znakomitych graczy kt�rych trzeba si� postarac �eby ustrzeli�, mo�na si� czego� nauczy�.
I to chyba na tyle
2 granaty
wystarczy troche uwazac to wszystko
3komendy glosowe
kulla niektorzy perfidnie je olewaja i co poniektorzy juz sie wogole nie odzywaja przez radio bo niema poco same negatiwy
4 m203
3 dni temu pewien gracz(nicka nie wymienie) wyzywal mnie od lamusow bo dostawal z m4 w twarz
dzisiaj z nim gralem i to ja mu trulem od lamusow bo gral M4!!
heh mowil ze nie gra tylko sie "bawi" taaa heh nikt sie nie moze oprzec lamerskiemu M4
5 polska a swiat
na zachodzie niektorzy pujda za twoim "cover me" itp zwlaszcza gdy masz flage albo rzadzisz na serwie
gra sie o wiele szybciej zabijaz duzo i giniesz szybko
niektorzy potrafia sie tez zgrac widzialem 3 playerow 1USAS 2 AK 3 M4 i niezle wycinali u nas takiego czegos nie ma nawet wsrod klanowiczow a ci kolesie nawet z jednego kraju nie byli
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
3komendy glosowe
kulla niektorzy perfidnie je olewaja i co poniektorzy juz sie wogole nie odzywaja przez radio bo niema poco same negatiwy
Hm... mowiac o komendzie 'yes sir' mialem na mysli jej naduzywanie tzn. uzywanie jej niepotrzebnie na poczatku rundy albo podczas biegu w korytarzu, taki kolo ci powie 'yes sir' - wrog jak ma podkrecone na maxa (albo dobry sluch ) to uslyszy trzasnie ogniowego i koniec maratonu
.
KuLLa co do ogniowych hm... tez ich nie lubie ale czasem sie przydaja, ja uzywam smohg92 i dobrze jest .
A tak wogole to dziekuje za odpowiedzi .
Cze�� nie pisze tego Atari tylko Og�r old brother te� mam co� do napisania na forum :
1 M4 Wszyscy [prawie] m�wi� ze jest lamerska ale...M4 niema takiej celno�ci jak AK74 nie jest szybka jak MP5 ale ten zasrany granatnik, no granatnik jest troche lamerski, ale strasznie trudno celn�c kole�ia z du�ej odleg�o�ci, ...........a najlepiej zrobione M4 widzia�em w Man Downie bez granatnika robi wra�enie.
2 Granaty no granaty to jest problem na Lidze szczego�nie jak graj� jakie� nOOby kt�re lec� przed siebie z w��czonym Auto Fajerem strzelaj� po �cianach i na nic nie zwracaj� uwagi wtedy trzeba bardzo uwaza�, z granatem i nietylko
3 TK jest du�e na Lidze nawet starzy wymiatacze maj� czasem du�y wsp�czynnik TK, dlaczego ..... wg mnie du�o os�b na Lidze chce zdoby� jak najwi�cej Fragoffff i gdy zobacz� sytuacje ze jest sytuacja 1 na 1 podlatuje ci taki kolo pod lufe i chce zgarn�c fraga a gdy ty niechc�co mu headshota walniejsz to cie wyzywa od ch**, lamer�w nOOb�w itp pare razy mi �ie to zdarzy�o strasznie mnie to denerwuje
4 Poziom gry na Lidze jest przeci�tny zalezy to od ludzi kt�rzy akurat przebywaj� na Lidze jak �ie zbior� prawidziwi wymiatacze (np clan GoD) to prezentowany jest dobry poziom
5 Clany. Smutno mi bo w Poslce niema zadnego dobrego clanu kt�ry m�g� by �ei postawi� clanom z zachodu niewiem mo�e powinien powsta� 1 rotacyjny clan ktory by zrzesza� najlepszych graczy MADE IN Poland i wystawi� ich w clanbase i pokaza� co Polacy potrafi� bo uwa�am, ze w Polsce jest paru dobrych graczy a z konfrontacjom z zachodnimi graczmi mogli by �ie czego� nauczy�.A czego brakuje w Polskich clanach niech pomysle hm..... organizacji!!!! i clan leader�w z prawdziwego zdarzenia potrafi�cych co� zdia�a� i zajmowa� sie sprawami clanu jako prirytetu.
6 Serwer.. Jest bardzo dobry adminowie w miare generalnie do Serwerowi niemam zadnych obiekcii naprawde dobra robota chociaz brakuje mi troche statystyk jakie na Inetc@fe by�y.
7 Ludzie... strasznie denerwuje mnie kolo z NBK o nazwie Monika i takich tak raz mia� bardzo nieprzecietnego nicka (Holocaust) czy ten kolo wie co to by� Holocaust niewiem takich ludzi powinno �ie banow�c do�ywotnie, raz na lidze widzia�em Adolfa Hitlera Ludzie plizzzzzzz przestancie �ie poniza�
To chyba wszytsko wasz OG�R
Dodatek do wypowiedzi Ogura w punkcie 7:
Kiedy� pojawi� sie na serwie klan o nazwie SS (bodaj�e z hiszpani). Za cholere nie mo�na im by�o przet�umaczy� �e nie lubimu tu takich i �eby zmienili taga albo poszli - nie kumali w �adnym ludzkim j�zyku poza tym swoim habla-habla . No i zacze�o sie TK
A serio - niki bywaj� r�ne, ale jest cenzor ustawiony te� na niki. Jesli uwa�acie �e kto� swoj� ksywk� obra�a innych graczy i wasze zdanie jest uzasadnione - zg�aszajcie do admin�w serwera ... Jesli admin uzna wasze racje to go�c zniknie, a przynajmniej nie pojawi sie pod t� ksywk� Dok�adnie tak by�o z tym go�ciem (nika przemilcze
).
: hm... podobna sytuacja byla w RtCW i co sie wtedy dzialo, szkoda gadac, wg. mnie na takie cos narazie za wczesnie, niech pojawi sie troche wiecej polskich serwerow chociazby dwa lub nawet jeden oprocz trzech ligowych. Jesli chodzi o klany to: moze liderow maja takich sobie
ale ogolnie to calkiem dobrze graja tzn. wymiataja
. [GoD] - Ogor rzeczywiscie dobry klan, jeden z lepszych (przepraszam inne klany
) ale nie trzeba o tym pisac. Ksywki: jedyne co mnie w nich wk... tzn. denerwuje
to glupie zdania zagranicznych, ktore sa brane zamiast porzadnej ksywki, czasem niestety przez polakow rowniez i imiona zamiast ksywek. Kilku tak ma. Ja wiem ze sam nie mam jakies dobrej,fajnej ale juz wole byc 'Gazdzik'iem' niz miec ksywke 'imiennom'
.
A tak wogle Ogor to proponuje zarejestrowac sie brac udzial rowniez w innych rozmowach . Jakbys jeszcze komus powiedzial zeby tu cos naskrobal to tez by bylo swietnie
. Ja na serwie wczoraj probowalem, wszyscy tylko mowili 'OK' i nic :/.
pewien player z polskiego klanu powiedzial mi ze moze(raczej to chce zrobic, jak sie domyslam ze swoim klanem wg. mnie dobrym ale lamerskim nazwy nie wymienie
)zablokowac cenzora .
Dlaczego ano dlatego zeby mozna bylo powiedziec burak lamer bo wg. niego to przesada i zeby ..(hmm.. cos tam jeszcze bylo)
admini serwera(Juzef?) mogli by wykryc to i zbanowac playera(ow)??
i zeby nie bylo ze pisze off topcik:
w polsce jest spoooro lamerow a ich poziom wysoki
nie ktorym sie wydaje ze po rate 4/1 moga juz wszystko maly 1tyg ban kazdego moze uteperowac
ps:
jak zarejestrowac na boardzie dwuch uzytkownikow
quote:
Napisane oryginalnie przez Ogur :-)
5 Clany. Smutno mi bo w Poslce niema zadnego dobrego clanu kt�ry m�g� by �ei postawi� clanom z zachodu niewiem mo�e powinien powsta� 1 rotacyjny clan ktory by zrzesza� najlepszych graczy MADE IN Poland i wystawi� ich w clanbase i pokaza� co Polacy potrafi� bo uwa�am, ze w Polsce jest paru dobrych graczy a z konfrontacjom z zachodnimi graczmi mogli by �ie czego� nauczy�.A czego brakuje w Polskich clanach niech pomysle hm..... organizacji!!!! i clan leader�w z prawdziwego zdarzenia potrafi�cych co� zdia�a� i zajmowa� sie sprawami clanu jako prirytetu.
poziom gry uwagi moje
1 wiekszosc wali granat na oslep przedsiebi niepatrzac gdzie go rzuca nawet nie starajac sie celowac niemuwie juz o sztuczkach typu odbijanie granatow osciany na rogach by granat trafil kogos ukrytego gleboko za rogiem tego poprostu niema na tym serverze niewiem czy ktos umial by trafis w okno wiezy niemowie ze nie umie ale jak sie patrzy na gre to robicie takie wrazenie
2 to samo z strzelaniem przyklad strzelam do goscia i nagle czyje ze ktos wali do mnie obracam sie a tam goscu strzela na oslep z moje druzyny nawet nie stara sie celowac niestety tyle tk niewidzialem od chwili kiedy pierwszy raz gralem na serverze z ff on 6 miesiecy temu gram tylko i przewaznie na ff serverach i tam tk jest tylko jak podejdziesz i walniesz komus a shutgona w plecy tam mozesz biec przed 4 goscmi ktorzy wala z ak i niedostaniesz ani jednej kulki od nich bo celuja gdzie strzelaja
3 komendy jak ktos mowi ci hold pos .. to znaczy ze albo tam ktos jest i lepiej poczekac niz biec jak gupi niestety na nasi gracze to supermeni ktorz graja sami a nie zespolowo
jak ktos ma inne zdanie to niech napisze chetnie poczytam
niemuwie juz o sztuczkach typu odbijanie granatow osciany na rogach by granat trafil kogos ukrytego gleboko za rogiem tego poprostu niema na tym serverze niewiem czy ktos umial by trafis w okno wiezy niemowie ze nie umie ale jak sie patrzy na gre to robicie takie wrazenie
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
pewien player z polskiego klanu powiedzial mi ze moze(raczej to chce zrobic, jak sie domyslam ze swoim klanem wg. mnie dobrym ale lamerskimnazwy nie wymienie
)zablokowac cenzora .
Dlaczego ano dlatego zeby mozna bylo powiedziec burak lamer bo wg. niego to przesada i zeby ..(hmm.. cos tam jeszcze bylo)
admini serwera(Juzef?) mogli by wykryc to i zbanowac playera(ow)??
1tyg ban kazdego moze uteperowac![]()
Dodatek do wypowiedzi Ogura w punkcie 7:
Kiedy� pojawi� sie na serwie klan o nazwie SS (bodaj�e z hiszpani). Za cholere nie mo�na im by�o przet�umaczy� �e nie lubimu tu takich i �eby zmienili taga albo poszli - nie kumali w �adnym ludzkim j�zyku poza tym swoim habla-habla. No i zacze�o sie TK
A serio - niki bywaj� r�ne, ale jest cenzor ustawiony te� na niki. Jesli uwa�acie �e kto� swoj� ksywk� obra�a innych graczy i wasze zdanie jest uzasadnione - zg�aszajcie do admin�w serwera ... Jesli admin uzna wasze racje to go�c zniknie, a przynajmniej nie pojawi sie pod t� ksywk�Dok�adnie tak by�o z tym go�ciem (nika przemilcze
).
A ja tam jak mam kiepski dzie� i czuje ze mi nie idzie, a zarazem mam ochote pogra� ... odreagowa� ... odpocz�� - dopisuj� do xywki {lama}, czy co� r�wnie nieorginalnego, a zarazem jednoznacznego. Wi�c nie rozumiem potem kolesi kt�rzy si� na mnie piekl� o jakie� TK czy inne debilizmy jak maj� wyra�nie napisane �e tu jest LAMER, to podchodz� na w�asne ryzyko !!! .
A co do trafiania w okienko wie�y .... nawet nie b�d� si� wypowiada�
jak walcze z kims, jakis kolo wskakuje mi pod lufe to dostanie serie i to nie moja wina(aczkolwiek przyznam, ze BARDZO rzadko mi sie tak zdaza - raczej to mnie tak zalatwiaja bo js sie lubie pchac do przodu ) staram sie rowniej przerywac ogien jak kolo wbiega mi i walczy - ale mam wtedy dylemat walic i nie patrzac na kolesia, bo wiem ze ten drugi go zabije, czy przeczekac. Zazwyczaj czekanie powodowalo to ze przeciwnik wynaczal i mnie i tego co sie wepchal- bo ja NIE WIEM kiedy zaczac strzelac zeby swojego nie zabic.
quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
A co do trafiania w okienko wie�y .... nawet nie b�d� si� wypowiada�![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade
hmm takie pytanie glupiecol2 to jest na dzungla z mgla (chyba) ale o jaka wieze wam chodzi????
pewnie te� bym sobie nie poradzi� bo jestem LamaJakDiabli![]()
![]()
Niektore tu wymienieone tematy sa ciekawe i do przedyskutowania nadaja sie w sam raz, a inne sa niepotrzebne bo niczego nie daja i nie dadza.Ogolnie twierdze ze nasz poziom(w wiekszosci) jest do bani. Co do zachowania innych graczy na serwerach(wnioskuje z przeczytanych wyzej wypowiedzi) to powiem jedno: do takich gier trzeba dorosnac w zachowaniu sie i wypowiedziach.Nie problem jest nabluzgac na kogos tylko dlatego ze wlazl ci pod lufe albo wdepnal w granat ktory wlasnie wyrzuciles...lepiej jest wcisnac SORRY.
Na polskiej scenie nie gralem bo nie mialem takowej przyjemnosci(wrzesien i pazdziernik spedzilem za granica) , ale w czasie wakacji gralem na zachodnich serwerach (po polskich nie bylo[FULL])poziom byl wysoki szczegolnie jak sie chodzilo na serwery DIE(nie wiem jak teraz ale wtedy to byli wymiatacze).
Tylko jedno mnie tam denerwowalo ze nie moglem wytlumaczyc tym wszystkim ktorzy mnie oskarzali o posiadanie aimbota czy tez walhacka, ze sa w bledzie na ogol konczylo sie to kickiem albo zbanowaniem no bo jakim cudem kolo moze miec 74/4.
Ale ja nie bylem jedynym polakiem ktory takie rzeczy przeszedl.
Denerwuja mnie tak zwane LAMY nie dlatego ze nie potrafia grac ale dlatego ze bez podstawnie osadzaja. Np. M4'a zajebista bron, a ze ma granatnik podczepiony to juz nie muj problem... z tej broni trzeba umiec strzelac granatnikiem...umiesz nim operowac to killujesz jak opetany.
Co do komed glosowych to powiem tak: koles ktory gra juz w choy czasu w SoF'a2 nie potrzebuje ich bo orjetuje sie w sytalacji, wystarczy ze spotka sie takich 3 gosci i po zawodach.
Jeszcze jedna sprawa brak patrzenia z oczu obserwowanego, to by zniwelowalo falszywe oskarzenia co do jego skkila.
Zeby potem nie bylo: "No ja pier.... jakim cudem on zabil caly tim w pojedynke, to niemozliwe"...wierzcie mi to jest mozliwe ( to i wiele innych rzeczy)
Oki stary wyga powrucil do statusu soldata i czas skopac pare dup
P.S.Polski poziom jest do dupy ale sa w srod nas rodzynki ktore sie wyrozniaja.
hmm co do m4 to chyba ty jestes autorem topicku o tym czy m4 jest lamerskie czy tez nie
co do poziomu innych graczy to proponuje zagrac i ztestowac byc moze uda ci sie zakonczyc rozgrywke ze skillem 74/4 czego ci wyjatkowo zycze
zgadzam sie z tym ze zwykle to lamy posadzaja innych o czity i inne shity oskarzaja o uzywanie "lamerskich"broni itp
mozliwosc patrzenia z 1 os jest w grze wiec sie nie martw
hmm co do wchodznia na czyjes granaty hmm... chcial bym zobaczyc twoja mine jak ci ktos wrzuci prosto pod nogi granacik
hmm.... komendy glosowe no coz czasami jednak sa przydatne zwlaszcza jak mozesz poprosic o pomoc (chyba ze jestes takim mastachem ze zalatwiasz wszystkich)
co do bluzgania to zgadzam sie i popieram nie nalezy bluzgac
pozdrawiam
Zaitsev widze ze niez�y z ciebie Kozak niewiem jak grasz ale na Lidze trzeba uwazac bo jest naprawde wysoki poziom wg mnie w M4 w kosmos Lamerski jest granatnik walisz na kolesia z AK74 myslisz ze go masz a on ci z granatnika mi�dzy oczy jaki tu skill
(Przezuci�em �ie na M4 i dalje uwa�am ze granatnik jest do baniii)
Og�r granatnikiem trzeba umiec sie poslugiwac. Granat sam nie trafi w kolesia co trzaska do ciebie z AK74 . Trzeba wycelowac i strzelic a na duzych odleglosciach musisz podniesc celownik do gory, wtedy nie mozesz strzelac do goscia a on przez ten czas moze cie zabic. Granatnik pomaga ale nie wszystkim
. Ja gram M4 juz jakis czas i jakos mi te poslugiwanie idzie. Caly czas cwicze
.
quote:
Napisane oryginalnie przez Og�r
Zaitsev widze ze niez�y z ciebie Kozakniewiem jak grasz ale na Lidze trzeba uwazac bo jest naprawde wysoki poziom wg mnie w M4 w kosmos Lamerski jest granatnik walisz na kolesia z AK74 myslisz ze go masz a on ci z granatnika mi�dzy oczy jaki tu skill
Zaitsev widze ze niez�y z ciebie Kozakniewiem jak grasz ale na Lidze trzeba uwazac bo jest naprawde wysoki poziom wg mnie w M4 w kosmos Lamerski jest granatnik walisz na kolesia z AK74 myslisz ze go masz a on ci z granatnika mi�dzy oczy jaki tu skill
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
a na lidze to ty mnie mozesz juz nie zobaczyc bo mam **** bana za to ze kolo na muj granat sie wjebal[DZIEKI CI ADMINIE ZA TE USTAWIENIA...]...
ale lolek hehehehehehehe
nie moja wina ze walisz granaty na oslep od 1 granata rzuconego to jeszcze chyba nikogo nie kickalo
bany sa czasowe na 20 min jak bys czytal to co ci gra pisze to bys zaoszczedzil sobie i mnie problemow
pozdrawiam
Napisane oryginalnie przez Zaitsev
ta jasne na 20 minut heheh ale dobre to czemu do tej pory mam tego bana???hmmmm no powiedz jak takis m�dry...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.