FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=888)
hrubieszuw 2001-autokar
Wpadłem ostatnio na dość dziwny pomysł. O tuz wymyśliłem sobie ze skoro Hrubieszów jest dość daleko i pisali mi gracze ze nie bardzo mogą dojechać.
Więc postanowiłem zorganizować transport – i wyszło mi ze najlepiej było by wynająć autokar jest to ukłon wstrone ekipy z warszawy która mogla by bez problemu zanlezc się na miejscu ale mogli by sie tez zabrac ludzie z poza waway.Oczywiście musieli by się wszyscy zlozyc ale z moich wyliczen wynika ze wyszlo by taniej jak za pociong.(no i musi się znalezc z 30-40 ludu)
Sam nie wiem czy to dobry pomysl.Napiszcie co o tym myslicie.
idea git tylko jak sam napisales trzeba ludzi znalezc
ochotnikow moze byc duzo tylko jak przyjdzie co do czego to sie okaze ze frekwencja jest z rzedu 20%. I zostajesz na lodzie...
Pomys extra. Ale ja mieszkam w Kraku.
Proponuje aby autobus(y) wyjechały dzień wcześniej i obieżdżając całą Polskę pozbierały wszystkich chętnyh a na miejsce dojechały by rano.
A tak na poważnie można by pomyśleć o buskach ze wszystkich większych miast oddalonych conajmniej o 300Km.
Inicjatywe popieram i mam nadzieję , że stanie się to normalne. Przy każdym większym turnieju sponsor organizuje autokary, które dowożą na miejsce (możemy płacić). Ale z kolei wtedy nie będe miał powodu żeby zrobić prawko.
heh...
no stary ja to nie cyber land ale wsumie jak by wtym kazdym misicie blo ok.30 osub chentnych to mze znajde jakoms firme ktur to zasponsoruje...ale co z wami warszawiacy
idea jest debesciarska
ja bym pojechal ale jest pewien problem
ci co mnie znaja wiedza jaki
cos mi sie niestety zdaje ze te cale chrubiecostam niewypali
Mysle, ze moglbys to zareklamowa, poprosic, albo sie zlozyc.
Idea jes cool, ale...
a co maja te zaliczki netem wysylac?
pomysl chwile...komu sie bedzie chcialo zapierdalac tydzien przed turniejem zeby zaliczke wplacic...LOL
btw...co to znaczy "pomysl nad pomyslem" :/ ?
zaliczki to nierealny pomysl
A jak juz pewnie wiecie hrubieszow sie odbedzie tylo 27-28
no to tyle a jezeli ktos chce jechac busem to niech mi sle maila i zobacze ile sie zbierze ludzi
Ile przyszło by zapłacić, za autokar?
Poza tym gdzie jest hrubieszów?
Jeśli chodzi o mnie to sam nie wiem czy pojadę. Nie wiem jeszcze czy będę w tym czesie w wawie. Organizowanie turniej w wakacje wiąże się raczej z małą frekwencją.
Mysle ze z 50 zl w obie strony ale to zalezy od frekfencji
Bedzie jakis nocleg, czy cos? Czy moze zawiezie, przywiezie, pozniej znowu zawiezie i przywiezie?
no wiesz turniej jest dwu dniowy czyli nocleg jest zapewniony ale tylko dlatych co awnsujom ale som mzliwe jakies od tego ustepstwa....aha stary so z demkami z turnieju w wawie???
Frekwencja nie zapowiada się super
Ja bym pojechał ale szkoda mi fu fu bo zbieram na nowego kompa. A tak pozatym kiedy będzie ten turniej
****owo organizować w wakacje
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:44.