FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8895)
Reprezetnacja Polski w ClanBase
Jak zapewne niektórzy wiedza na CB jest Reprezentacja z Doctor_Mahmudem na czele (http://wwww.clanbase.com/claninfo.php?cid=236535). Jak myslicie czy Polska ma szanse zajac wysokie miejsce? Czy ma sznanse wygrac nadchodzacy mecz z Portugalia? (http://wwww.clanbase.com/news_league.php?lid=702)
kto to jest doctor_mahmud?:d
w skladzie sa dobrzy playerzy ale nie wiem jak graja inni
powiedz czy mozna wasze wyczyny ogladnac na spec* albo sciagnac demko??
i na jakiej mapie bedziecie grac??
i jak mozesz to jeszcze cos wszyscy pewnie sa ciekawi szczegolow nie tylko zsamej gry co jecie na sniadanie przed meczem itp.
trzymam kciuki
wlasnie zobaczylem sklad portugali troche ich tam jest
doktor mahmud hmm Strasbourg hmm jak jest tamie miejsce w polsce to ciekawe co ten typ robi w reprezentacji polski LOL co wy sie z choinki urwaliscie ciekawe poza tym pierwsze slysze takiego nicka hmm co to w polsce nie grywa hmm rozumiem zaprawiony w bojach ....... Fracncuz LOL w reprezentacji polski LOL ludzie smiech na sali
pozdrawiam
sory ale mnie ponioslo
quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
doktor mahmud hmm Strasbourg hmm jak jest tamie miejsce w polsce to ciekawe co ten typ robi w reprezentacji polski LOL co wy sie z choinki urwaliscie ciekawe poza tym pierwsze slysze takiego nicka hmm co to w polsce nie grywa hmm rozumiem zaprawiony w bojach ....... Fracncuz LOL w reprezentacji polski LOL ludzie smiech na sali
pozdrawiam
sory ale mnie ponioslo
blade mam prosbe nie rozsmieszaj mnie roftl reprezentacja polski z francuzem na pokladzie czlowieku ???
polak hmm moze jest pochodzenia polskiego daj spokoj nie wiem jak gra ale napewno wiem gdzie napewno nie w polsce wiec prosze cie nie wciskaj mi tu kitow
nie widzialem typa na polskim serverze
powiadasz ze sie do angileskiego przyzwyczail to sory ale niech zaklada reprezentacje angli LOL
nie jestem zadnym rasita ani szowinista ale gosciu grywa we francji a nie w polsce kontakt ma chyba z polskimi graczami prawie zaden sory nie wiem skad sie wziol taki gracz
pozdrawiam
ps
kupa smiechu roftl ale mnie typ rozsmieszyl francje LOL beka na maxa
ni no poporstu jazda na maksa... banda kolesi (sorka blade) dobrala sie od tak sobie i maja nas reprezentowac? to ja juz wole wyemigrowac... panowie nie robmy sobie jaj ale reprezentacja naszego kraju powinna byc zlozona z najlepszych... moze ci co wygraja lige klanowa beda nas reprezentowac... ale nie zbitek ni znajacych sie nawet osob...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ide zalozyc reprezentacje madagaskaru..![]()
ni no poporstu jazda na maksa... banda kolesi (sorka blade) dobrala sie od tak sobie i maja nas reprezentowac? to ja juz wole wyemigrowac... panowie nie robmy sobie jaj ale reprezentacja naszego kraju powinna byc zlozona z najlepszych... moze ci co wygraja lige klanowa beda nas reprezentowac... ale nie zbitek ni znajacych sie nawet osob...
quote:
ide zalozyc reprezentacje madagaskaru..![]()
nie twierdze ze gracze ktorzy sie zglosili to lamy ale w polsce najlepsi z cala pewnoscia nie sa przynajmiej jak widze na serverach a sporo widze![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez b7ade
Nie wiem jak wy ale ja znam Doctora i z nim gralem.
Banda kolesi to nie jest bo wszyscy sie znamy z serwerow na demie (grywamy na tenbit.pl)
Jeszeli glan sadzisz, ze sa jeszcze jacys bardzo dobzi gracze jestem otwarty na propozycje.
w zyciu goscvia nie widzialem a tych najlepszych pamietam dokladnie
blade sorka ale na glowe upadles mp_test to jest cos zupelnie innego niz full i nie radze osobie ktora chce grac w fulla dotykac sie do testa (mowie oczywiscie o powaznej grze)
graczy dobrych i lepszych od tych co sa jest trochy ale podejrzewam ze wiekszosc sie nie zgodzi na gre w takim smiesznym przedsiewzieciu
pozdrawiam
piszcie wiecej to sie posmieje smiech to zdrowie![]()
quote:
Chetnie cos napisze zebys sie posmial![]()
gralem z tymi wszystkimi ludzmi na fullu i naprwde lepiej im idzie czasami niz na demie bo AK ma wieksza moc i szybciej zabija,
ktos mie chyba nie skumal... nie chodzi o to by podac od razu kto jest najlepszy i walek bo to dyskusja w stylu "kura byla wczesniej od jajka czy odwrtonie?" ... ta reprezentacje nalezalo wylonic w drodze eliminacji... podam przyklad dla lepszego zobrazowania sytuacji.. masz 20 klanow.. najpierw rozgrywy grupowe i zostaje tylko 16.. znow grupowe.. zostaje 8... i teraz drzewko i po 4 z kazdej strony.. i jazda az zostanie jeden... i ten powinien nas reprezentowac...
quote:
ktos mie chyba nie skumal... nie chodzi o to by podac od razu kto jest najlepszy i walek bo to dyskusja w stylu "kura byla wczesniej od jajka czy odwrtonie?" ... ta reprezentacje nalezalo wylonic w drodze eliminacji... podam przyklad dla lepszego zobrazowania sytuacji.. masz 20 klanow.. najpierw rozgrywy grupowe i zostaje tylko 16.. znow grupowe.. zostaje 8... i teraz drzewko i po 4 z kazdej strony.. i jazda az zostanie jeden... i ten powinien nas reprezentowac...
quote:
polak hmm moze jest pochodzenia polskiego daj spokoj nie wiem jak gra ale napewno wiem gdzie napewno nie w polsce wiec prosze cie nie wciskaj mi tu kitow
quote:
coz ja mam nieco odmienne zdanie co do wyboru rep pol sory ale moj smiech mi chwilami przeszkadza w pisaniu
tak dobrych dowcipow jak od bladego dzis to dawno nie slyszalem
recepta jest prosta graczy "dobrych" mozna bylo poprostu zrekrutowac proponujac klanom zeby wystawily swoich reprezentantow proponujac ludziom o najwyszym skillu w gdze na fullu przystapienie
ale uprzedzam nie sadze zeby zbyt wiele osob by sie zgodzilo na gre pod nazwa reprezentacji skoro liderem jest francuz LOOOL
nio chlopaki beczka na maxa kto slyszal o doktorze mahmudzie w polsce
pozdrawiam
szczegolnie francozow w polskiej reprezentacji LOOOOL
Popieram Glana z eliminacjami, choć nie zawsze najlepszy klan składa się z najlepszych graczy, to na pewno ma dobre dogranie drużynowe.... A jak widze tą składankę ... ufffff .... gracze dobrzy i bardzo dobrzy (co do tego nie mam wątpliwości), ale jest was trochę mało, a do tego nie macie raczej ogrania druzynowego (chyba że się mylę - ile trenujecie razem ? ). No na pewno byłby z was ciekawy klan, ale nie nazywajcie tego reprezentacją Polski ..... toć to żenada.
Bardzo dziękuję za zaproszenie .... chyba jednak nie uważam się za tak dobrego gracza aby reprezentować Polskę w niedogranej, prowadzonej z Francji i cokolwiek nielicznej drużynie.
Pozdrawiam i skoro pewnie nie uda się tej akcji odwołać (i nie będzie takiej woli) to życzę z całego serca : POWODZENIA
ps. a jak to skopiecie w żenujący sposób .... to współczuję waszym biednym osobom. Pamiętajcie - w tej chwili stajecie się odpowiedzialni własnymi nikami za to jak będzie postrzegana Polska w światku SoF2
kto byl by dobrym kandydatem do rep POL czy koles ktory gra na polskich serw czy wymiatacz przeciez mohmud(pewnie pomylilem lite) nie rozni sie niczym od innych playerow z rep tylko polowa gra na serwerze ligi wielu dawno nie widzialem (a moze siedza jak ja nie gram) kto zaloyl ta reprezenatacje POL bo jak mohnud to "beka LOOOOL"
quote:
glat to zorganizuj taka lige do soboty i bedzie git
a tak pozatym to chcialem dzial klany robic ale poziom modyfikacji na admin byl ustawiony i nic z tego:|
Powaliliście mnie na kolana.... a potem jeszcze niżej
No po prostu komedia.
1. Popieram Glana z eliminacjami. Chociaż nie zawsze najlepszy klan składa się z najlepszych (jednostkowo) graczy , to na pewno jest najlepiej dograny. Panowie - to jest gra drużynowa , a co za tym idzie wymaga zgrania. Powiedzcie mi proszę ile czasu razem trenujecie. nie chodzi mi o dni , ale o zwykłe godziny ... na dobre opanowanie jednej planszy do gra jako blue i red w jednym teamie potrzeba tych godzin naprawdę sporo.
2. Ponieważ sądzę , że nie zrezygnujecie z gry jako "Reprezentacja Polski" to z całego serca życzę powodzenia !!! Mam nadzieję że sobie poradzicie i wyjdzecie z tego z tarczą. Jak dla mnie powrót na tarczy jest dopuszczalny, ale jeśli was ostro zsiekają to .... cóż, współczucie dla waszych osób.
3. Pamiętajacie - porywacie sie na konkretnego przeciwnika i gdyby to było pod nazwą klanową ... nie byłoby problemu, ale jako "Reprezentacja Polski" od tej chwili będziecie osobami publicznymi, a co lepsze będziecie odpowiadać własnymi nikami zarówno za wygrane (oby jak najwięcej) jak i za porażki (oby żadnej). Każdy z Was jest co najmniej dobrym zawodnikiem, a Ci z którymi grałem uważam że są b. dobrzy. Tylko że pojedyńczo. Jak już pisałem ... bez zgrania nie macie szans
4. DZiękuje za zaproszenie, które otrzymałem (nie wiem czy dotyczyło ono jakichś testów, czy od razu drużyny? ). Tak czy siak - nie czuję się na siłach reprezentować Polskę w niedogranej i do końca niepewnej drużynie pod przewodem polaka z Francji ... przykro mi.
Pozdrawiam i (pod każdą nazwą) powodzenia!
tutaj niestety wchoda reguly... wyjasnie ci to w mailu jak tak bardzo chcesz..
per rectum
:|
nie no ludzie powaliliscie mnie tymi postami
1. Jak sie dzisiaj dowiedzialem Dr_Mahmud jest Polakiem który studiuje we francji (czego mu gratuluje)
2. Treningi odbywaja sie w godzinach 20-22 na serwerze SoF-europe.
3. NIe wiem czy kazdy zna zasady na jakich bedziemy grali. To sie nazywa CO rules (jak to po angielsku szlo nie pamietam) i chodzi o to ze kazda reprezentacja walczy raz po stronie blue raz po red . Liczy sie Tylko wynik blue, czyli w pierwszej grze wygralimy 8:6 (grajac blue) a pozniej wygralismy 10:9 (w red ) ale liczy sie wynik z blue czyli wygrali oni 8:9 !!! hmm nie wiem czy dobrze to wytlumaczylem ale ogolnie chodzi o to zeby red grac na czas (i nie licza sie punkty) a blue zeby jak najszybciej nazbierac punktow. gramy po 20 minut. Czyli ogólnie rzecz biorac zasady sa kompletnie inne i inaczej sie gra.
pozdrÓfka :-)
P.S. I podajcie mi nicki tych wymiataczy na serwerach ligi bo ja na demku czesciej bywam
yhm jasne oczywiscie
co tu do powalania mnie rozwala to ze kapitanem reprezentacji jest gosciu z strasbourga
sorka ale hmm sam mowisz ze siedzisz na demo wersji hmm wybacz ale ciekaw jestem ile grantow ci wybucha w lapie jak przechodzisz na fulla to jedno a 2 to cikekaw jestem jak sie fajnie gra mp5 albo sigiem na tescie coz niekturzy uwazaja ze kalach i tylko kalach ale tak to jakos jest ze ludzi ktorzy graja w teami roznymi broniami maja szanse wieksze
w kazdym razie jedno co nie podlega watpliwosci jak wrocicie na tarczy to bedzie beka niestety nie sadze zeby bylo inaczej
to nie chodzi o to zeby dobrac samych wymiataczy druzne wymiataczy zostanie pokaonana przez przecietniakow ktorzysa zgrani
pozdrawiam
ps
ciagle sie smieje LOOOOOOOOOL
C22|Doktor_Mahmud tak dla jajec sobie wlazlem na jakis serverek bo akurat zobaczyelm tego nicka jak wiadomo ze mnei jest bydle zlosliwe wiec sie nie przyznawalem kto ja akurtam mam taki konfig ze mam unnamedplayer zamiast nicka
no wiec wlazlem no i oczywiscie do przeciwnej druzyny odrazu potem do tej samej i jeszcze raz w koncu mi sie znudzila ta zabawa przelecialy 2 plansze na ktorych gosciu mial sredni niskiego skilla (dostawal w dupe) poczekalem na momet w ktorym bylem na wyzynach (czytac skopalem tylki wszystkim) i sie grzecznie pytam mahmuda kto on zas czy ma cos wspolnego z reprezentacja hmm odpowiedzi zero hmm to ja dalej nieustepliwy pytam sie czy gada po polsku (w sumie mozna pogadac w ojczystym jezyku) a tu mi szczeka opada typ mowi w jako takiej angielszczyznie ze mu komp pada co niby nie moze aimowac i musi kojniecznie restart no to w tym momecie to mi szczena opadla calkowicie wybilem dziure w podlodze (chlopak powinen mi nowa robic)
chcialem sie rozesmiac ale pomyslalem ze to ma byc kapitan reprezentacji POLSKI
sorka kapitan ktorego byle lamus taki jak ja rozwala to chyba pomylka
ale jeszcze wieksza pomylka jest to ze typ sie w jezyku polskim wyslowic nie potrafi
to juz nawet nie jest smieszne rozumim jak by kolo musial pisac cyrylica tak jak ruski ale literki sa dokladnie takie same fakt ja nie wyslawiam sie pieknie ale bez przesady raczej kazda srednio intyligetna osba posiadajaca umiejetnosc poslugiwania sie jezykiem polskim jest wstanie mnie zrozumiec a nie pytalem sie o dokladna pozycje ksiezyca wzgledem ziemi w chwili obecnej czy o odleglos miedzy ziemia a marsem
raz mi sie chce smiac raz plakac ludzie nazwaliscie sie reprezentacja POLSKI hmm obawiam sie ze czeka was kiepski los
co do polskich "wymiataczy" starczy wejsc na server i pograc trochy mozna zobaczyc kto gra dobrze a kto lami jak diabli
z tego co sie jednak slyszy od niektorych to kilka co najmiej osob nie zgodzi sie na to zeby francuz byl kapitanem
pozdrawiam
A tak nawiasem mówiąc to skład tej waszej reprezentacji jest bardzo słaby. Gram codziennie po kilka godzin na serwerach i polskich i zagranicznych i wiem kto jak gra. Znam skill większości klanów zagranicznych a szczególnie tych najlepszych - chłopaki z takim składem (nie obrażając tutaj nikogo) to załóżcie reprezentację Armenii a nie Polski ...
Oczywiście życzę wiele szczęścia (bo ono się wam najbardziej przyda) - ale jak dla mnie to wybór składu jest ni z gruchy ni z pietruchy.
Polecieliście za jakimś kolesiem, który nagle zawołał że robi reprezentację Polski - a czy na pewno wybraliście tych odpowiednich graczy? Wiele z osób które tu widze w waszym składzie było dobrych w demie - ale na Fullu to już hihawka.
To tak ode mnie. Aha tak na marginesie to jak tylko uporam się z Ligą ( jeszcze 2-3 dni) to założymy w normalnym trybie typowań, głosowań i wyborów Reprezentację Graczy Polskich SoF2. Myślę że wtedy Polska pokaże na co nas stać - z Piłsudskim a nie Napoleonem na czele !!!
Aha no ale oczywiście dacie rade dokopać większości teamom - musicie tylko się doskonale zgrać i grać drużynowo - teamami. Ćwiczyć boyz Ćwiczyć
Ogór mówi
Dzsiaj 7.11.2002 wstałem szybkoi z łózka kopiąc Atarego po drodze który zauważył ze pierwszy ide w strone kompa i odpaliłem sobie SOF2 of koz. Weszłem na Rosyjski serwer mając ping od 100 do 150.Szło mi ardzo dorze [jak zawsze ] panowie z tzw clanu Rebels wyzywali mnie od cheaterów itp mają srednią
5:1 / 4:1 zaczepił mnie jakiś kolo spytał śie mnie czy gram w Reprezentacji Polski, a ja lol powiedziałem mu ze prawdziwa reprezentacja powstaje, on na to czy wiem ze 11 jest mecz i ze on jest w reprezentacji Portugali no ja bana na twarzy polukam jak bym wypadła na tle ziomala z Rep Portugali.Hmm. wypadłem całkiem niezle bo kolo (nick Linuks czy coś) biegał po Fince z M 60 a cwany z niego lis i czekał az wszyscy śie powycinają i dopiero wtedy wychodził..... ale kolo nic nie reprezentował mysle, ze jak w Portugali będą garły takie lamy to 1 fraga zdobędzie Blade
.Ale niewiedze tzw reprezentacji Polski w walce ze Szwedami czy Anglikami LoL Rolf
niewiedze was.A co do Doktora_Mahmuda w Piłkarskej Rep Polski gra Olisadebe Made IN NIgeria to Doktor może będzie jak Olisadebe pokaże jak grac
. A co do SOF2 MP test a Fulla pamiętam jak kiedy z tobą grałem Blade i powiedziałeś ze nieumisz grać Kałaszem w Fullu mam nadzieje ze śie już nauczyłeś i NIEMOŻNA PORUWNYWAĆ TESTA DO FULLA!!! to jak porównać słonia do mrówki (chodzi o gabaryty)
Życze GL/HF. Mysle że Ares powinień powołać i być kapitanem Rep Polski (niemówie to przez to ze jestem w GoD i ze jestem lizusem
) ale Ares zawsze prezentuje dobry poziom jest doświadczonym wymiataczem i wie co śie na Po9lskiej scenie dzieje kto jak gra. Ares jak skonczysz robić Lige (niemoge śie doczekać) bierz śie za Rep Polski
Cześć i Pozdrawiam GoD i całą reszte Live ni Peace
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:59.