FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8933)

Posted by <[vp]>ToTem6 on 09-11-2002 12:11:

Exclamation automatic ogc...

mialem historie :
whodze na kill.it.pl pocwiczyc z qmplami trickjumpy no i obrac mi miga dziwnie nie moge chodzic i strzelac. podchodzi kumpel z drozyny przeciwnej i sam gość mi strzela z DE i w glowe, za 2gim razem tez w neck i 3cim razem tez. nigdy nie uzywalem aibota i ogc w cfg. szukalem nazwy aimbot i ogc nic nie bylo i co o tym sadzicie ?

Posted by stona on 09-11-2002 12:52:

dziwne
1) wez wywal z katalogu quake wszystkie pliki lacznie z konfigami i zostaw tylko quake3.exe , potem wywal wszystkie pliki oprocz tych z .pk3 i pliku q3key z katalogow /baseq3 i /q3ut2 i wlacz i sprawdz jeszcze raz , ale jak wywalisz te pliki to konfigi od nowa musisz robic

2) druga teoria jest bardziej spiskowa , ze nasz Wuja Papi cos zamataczyl

Posted by kood on 09-11-2002 12:56:

mnie to wyglada na hackera, ktos ci sie wlamal do kompa i gral za ciebie, a te miganie obrazu to spowodowane jest niskim napieciem pradu, jaki wystapil na pare chwil kiedy Ufoludki zaatakowaly kolejne zboza i zostawily slady na polach...

ojej.. chyba za duzo sie "Znaki" naoogladalem...

Posted by stona on 09-11-2002 13:21:

Koodq dobre sa te znaki z Gibsonem bo nie wiem czy warto zassac

Posted by <[vp]>ToTem6 on 09-11-2002 14:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
mnie to wyglada na hackera, ktos ci sie wlamal do kompa i gral za ciebie, a te miganie obrazu to spowodowane jest niskim napieciem pradu, jaki wystapil na pare chwil kiedy Ufoludki zaatakowaly kolejne zboza i zostawily slady na polach...

ojej.. chyba za duzo sie "Znaki" naoogladalem...

Eeee potem wylączylem UrT i wlaczylem od poczatku i normalnie bylo a jeszcze jadna wzna zecz Koody sie powinno czytac Kodi czy Kudi ???

Posted by GrEaTEyE on 09-11-2002 14:56:

heh

kudi

GrEaTEyE

Posted by shadow.f on 09-11-2002 15:11:

eh wy malućcy ... powinno sie kUd czutać

rilly :> kood mi kiedys gadal to wiem
zgredek...

Za tydzień gośc przuchodzi:
-Panie doktorze nie pomogło.
-Prosze przez tydzien pic samo mleko....
Za tydzień tasiemiec wychodzi i pyta:
-A ciacho gdzie ? :>

Posted by DARK_ANGEL on 09-11-2002 15:45:

Re: automatic ogc...

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
mialem historie :
whodze na kill.it.pl pocwiczyc z qmplami trickjumpy no i obrac mi miga dziwnie nie moge chodzic i strzelac. podchodzi kumpel z drozyny przeciwnej i sam gość mi strzela z DE i w glowe, za 2gim razem tez w neck i 3cim razem tez. nigdy nie uzywalem aibota i ogc w cfg. szukalem nazwy aimbot i ogc nic nie bylo i co o tym sadzicie ?

Hmmm to sie tak czasem robi raz na milion godzin gry, z tymze jak pamietam z tym ze nic niemozesz robic ani sie ruszac ani nic to maja wszyscy w danym czasie ;/
Moim zdaniem to blad na serwie czy co ........

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm raczej ingrencji obcych bym sie niedopatrywal chociaz kto wie ;ppppp

Posted by PAPUGa on 10-11-2002 05:41:

Re: automatic ogc...

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
mialem historie :

tak każdemu się czasem dzieje PO zainstalowaniu PB na servie :/
nie martw się - kill idzie do formatu.
co prawda format miał być w czerwcu ale go nie minie
zgłaszajcie więcej takich bugów - tym szybciej killowi dam po heblach

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:38.