FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8969)
Czytac ludziska!!!
Ludzie....nie bedzie patcha 1.85PL tylko za tydzien prawdopodobnie ma byc 1.90PL!!!!
Napisalem list do cenegi i otrzymalem takiej tresci wiadomosc:
Witam,
Już wyjaśniam sytuację: Bohemia Interactive Studio postanowiła nie publikować polskiej wersji patcha 1.85, gdyż chcieli się upewnić, czy nie ma konieczności przygotowania kolejnego. Okazało się, że taka konieczność istnieje, w związku z tym najprawdopodobniej już w przyszłym tygodniu pojawi się patch 1.90, także w wersji polskiej.
Pozdrowienia/Best regards,
Anna Kamińska
Wiec moze w koncu sie doczekamy??
Widac ze masz cwc
Juz mnie to zaczyna wqrwiac (sorka za brzydkie slowko). Cenega chyba se jaja z nas robi. Jak tak mozna?
At this moment everything looks so that polish patch will be released at latest on Wednesday 4.12.
Its possible that it will be sooner - on Monday maybe Tuesday.
Sorry guys but cannot do anything more for you at this moment
Im here at work alone
Edited by Erex on Nov. 30 2002,16:18
To post ktory byl na oficjalnym forum.
Wiec zostalo...5 dni!!!!!!!!!
quote:
a lyzka siedzi ...
no i git
a pacza jak nie bylo tak nie ma
To czekamy do srody a potem bedziemy znowu wymiatac na zagranicznych serkach
Wyszedl patch 1.91 tylko dla Czechow i Polakow totez wchodzac na zagraniczne serki robimy furore gdy pojawia sie komunikat ze mamy zmodyfikowany plik 1.91 (to sprawa niezgodnosci wersji serwera do gry).
Co jest ciekawego w nowej wersji? hmmmmm... Wlasciwie to nic. Jest coprawda rower ale co nam po nim? Watpie zeby ktos go wykorzystal do misji. Albo mini , ja sie nim raz przejechalem i tyle , bedzie mi tylko zajmowal miejsce na dysku.
Ups , sorka! Jest cos ciekawego. Bronie sa mniej celne niz poprzednio , zwlaszcza pistolety , co daje grze wieksza realistyke.
Fidelity, Integrity, Dignity.
Oooooo... Na to nie zwrocilem uwagi , jak tak to super , czasem nie mozna bylo sie przesiasc z kierowcy na gunera bo ci sie tank zsuwal , czlowiek niezle mogl sie wqrzyc.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:44.