FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=8975)
Polski Clan na CB
Cześć
Czy niemożna by było zebrać najlepszych ludzi z Polskiej sceny SoF2 i wystawić ich do Ligi CB. Mam namysli z 12-13 najlepszych playerów zgrać ich troche i pociupać z najlepszymi w Europie (słyszałem ze za 1 miejsce jest Beczka Piwa) chciałbym usłyszeć wasze opinie na ten temat.
niby można ale to by sie nazywało.... reprezentacja... u sorki nie w ten temat wszedłem... ale powaznie to myśle że polskie klany (przynajmniej te co grają raczej na fullu, bo to puki co różnie z tym bywa) powinny samodzielnie zapisywać sie do CB bo takie coś o czym mówisz to prewnie sie kłuci z ich regulaminem - podobne zakazy są w tym tworzącym sie regulaminie naszej ligi
Re: Polski Clan na CB
quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Cześć
Czy niemożna by było zebrać najlepszych ludzi z Polskiej sceny SoF2 i wystawić ich do Ligi CB. Mam namysli z 12-13 najlepszych playerów zgrać ich troche i pociupać z najlepszymi w Europie...
niewiem a może wystawić najlepszą grupe Polskich graczy na Lige CB bo clany raczej śie do tego nie kwapią ??
Hmm mysle ze Liga w końcu wystartuje (niewiem kiedy ale w tym roku) Trzeba być optymistą
niby można ale to by sie nazywało.... reprezentacja... u sorki nie w ten temat wszedłem...ale powaznie to myśle że polskie klany (przynajmniej te co grają raczej na fullu, bo to puki co różnie z tym bywa) powinny samodzielnie zapisywać sie do CB bo takie coś o czym mówisz to prewnie sie kłuci z ich regulaminem - podobne zakazy są w tym tworzącym sie regulaminie naszej ligi
sprawa tak na prawde jest skomplikowana bo z jednej strony istotnie możemy nie uznawać tej reprezentacji i powiedzieć że to klan pol i wtedy klops - rególaminy zostały złamane... ale... no właśnie ale... po pierwsze z takim zupełnym nieuznaniem tej reprezentacji był by problem no ale nawet jeżeli, to nie oznacza to automatycznie że jest to klan, po za tym bądź co bądź w CB występują jako reprezentacja polski, uznawana przez nas czy nie ale jednak. mysle więc że o rególaminy nie ma sie co aż tak martwić... lepiej o reprezentacje
Polski Clan na CB
Jednak doszło wszystko do skutku i będzie oficjalny clan na CB.Będzie grał na początku w 3 dywizii a nazywa śie Polish Leaderz.
Jednak doszło wszystko do skutku i będzie oficjalny clan na CB.Będzie grał na początku w 3 dywizii a nazywa śie Polish Leaderz.
Napisane oryginalnie przez juzef
cos mi sie kojarzy z LDZ ??co ??
pozdrawiam
Nie niema to nic wspólnego z LDZ to będzie całkiem nowy clan tylko do gry w CB.
Napisane oryginalnie przez juzef
LOL http://www.mightym1981.republika.pl/ ta i nie na zywa sie LeaDerZ ogor robic w wala to my a nie nas![]()
pozdrawiam
ps
http://silentkillers.prv.pl/ ten klan rowniez jest w clanbase podejrzewam ze god tez
ogor mi to co chcesz robic w clan base wisi i powiewa na sztormach zastanawia mnie tylko czemu sie nazywa tak samo jak jeden z klanow polskich ktore graja a z tego co pamietam to kowal chyba jest w LeaDerZ wiec to tylko ty zmieniasz klan
pozdrawiam
ogor mi to co chcesz robic w clan base wisi i powiewa na sztormach zastanawia mnie tylko czemu sie nazywa tak samo jak jeden z klanow polskich ktore graja a z tego co pamietam to kowal chyba jest w LeaDerZ wiec to tylko ty zmieniasz klan
pozdrawiam
a co z jedenym z żelaznych punktów każdego regulaminu klanowego, mówiącym o tym że dany gracz nie może być członkiem innego klanu oprócz tego... na mój gust to sie troche kłuci ale to już nie moja sprawa tylko, problem dla CL konkretnych załug...
quote:
I znowu mnie zrozumiałeś Juzef nie chcem zmieniać clanu.Chcem poprostu zagrać na CB z najlepszymi a zaden z clanów śie do tego niekwapi i także niewiadomo wkońcu ( czy wogule ) wystartuje Liga Polska
A świstak siedzi i zawija sreberka.............
jakto sie zaden nie kwapi powiedzialem ze sk| jest w CB no i teraz widze ze jest LDZ
nie rozumiem tego piszecie regulaminy (lub sie na nie zgadzacie) a potem sie do nich nie stosujecie dla mnie ogor mozesz grac w 20 klanach ale zdaje sie ze regulamin god zabrania gry w innych klanach wiec ..... drobna niespojnosc ?? nieporozumienie ?? a moze ja jestem taki glupi i nie kumam nic ??
pozdrawiam
a co z jedenym z żelaznych punktów każdego regulaminu klanowego, mówiącym o tym że dany gracz nie może być członkiem innego klanu oprócz tego... na mój gust to sie troche kłuci ale to już nie moja sprawa tylko, problem dla CL konkretnych załug...
Znowu klotnia. Ogor co do tego "wstepywania" do "tego czegos" to nie dawac znaki na forum albo "walic na gg" (nawet nie wiadomo do kogo); czy nie lepiej zalozyc kanal na IRC'u? Tam by wszyscy wymiatacze wchodzili i by sie dobralo najlepszych i by byla gitara .
ja wcale sie nie kloce tylko wskazuje prawde
ja zas rozmawialem z migtym clan liderem ldz ktory powiedzial ze ich regulamin nie przewiduje czlonkostwa w 2 roznych klanch wiec cos mi tu niegra bo powiedziales ze kowal ma to organizowac
powiedz otwarcie ze sie przylanczasz do LDZ a nie sypiesz jakimis textowkami ze nowy klan albo cos
pozdrawiam
1, "Polish Leaderz" zbyt oczywiste kojzrzy sie z klanme w ktorym gram normalnie...moim zdaniem to odpada to ma byc reprezetacja a nie nowy klan, wymyslec cos innego( no tak teraz sam sobie zaprzeczylem to ma byc reprezetacja polski wiec POL w zupelnosci wystarczy)
2, Nie wiem jak ty Juzef ale ja zadnego redulaminu =LDZ= w zyciu na oczy nie widzialem i mi nikt o tym nawet nie wspominal...dziwne.
3, Dotyczy rozgrywek w ClanBase. Jakie one maja byc??
Jesli bedzie to tak zwany LADDERS , swiadczyc to bedzie tylko tyle ze powstanie kolejny klan...w takim zalozeniu ktos albo pomylil pojecia albo zrobil to nieumyslnie.
Ale jesli to bedzie NATIONS CUPS , no to wpelni popre to dlatego ze nie chodzi tu o klan tylko o grupe ludzi ktorzy tworza REPREZENTACJE DANEGO PANSTFA- czyli rozni ludzie z roznych klanuf lacza sie na potzreby zagrania z innymi reprezantacjami panstf.
4, No wkoncu ktos poruszyl temat kanalu na mircu zeby takowy zalozyc.
Takowy juz istnieje tzn.#SoF2...jest jeszcze utzrzymywany przez mala grupke ludzi , tylko nie wiedziec czemu nikt prawie tam nie zaglada.
5, to niestety Juzef jestes nie doinformowany o naszej www dlatego ze podales stary adres strony(nie wiedziec czemu jeszcze istnieje) a tu masz aktualny... http://www.wsinf.edu.pl/~mightym/ .
NO to na tyle...mam nadzieje ze nie za duzo tego wam napisalem co mnie gryzie mucha na glowie...kumasz?
Zaitsev: teraz wszyscy wchodza na kanaly #cbnations.sof2 albo bardziej ogolny #clanbase.sof2. A jak juz chcecie zakladac ta klano-reprezentacje to zalozcie nowy kanal np. #sof2.pl na quakenecie i bedzie gitara. A tak wogole to dzieki za adres Zaitsev trzeba bedzie zmienic na stronce w klanach .
zajcew
1 reprezentacja juz istnieje
2 napisalem ze rozmawialem z clan liderem ldz wiec chyba osoba dobrze poinformowana
3 czy on taki nowy ??
4 nigdy nie slyszalem zwykle slusze sporo
5 fajnie wszedzie gdzie szukalem byl stary
pozdrawiam
ps
lion ja niedostalem a i tak niewiele kumam
Ile razy mam powtarzać chcem założyc nie clan !! nie zadne tam inne gofno chcem zebrać paru lepszych graczy z Polskiej sceny i zagrać w Lidze CB i niejest to Nations Cup tylko Liga podzielona na dywizje
Ile razy mam powtarzać chcem założyc nie clan !! nie zadne tam inne gofno chcem zebrać paru lepszych graczy z Polskiej sceny i zagrać w Lidze CB i niejest to Nations Cup tylko Liga podzielona na dywizje
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Ogor: jak nie clan i nie reprezentacje (takowa juz jest) to co? Jak to sie nazywa? Clano-reprezentacja czy moze clanopodobnarzecz? I w ktorym z tych wszystkich pucharoof chcesz grac? Jak on sie nazywa?
Juzef: ja tez nie dostalem i tez nie qmam nic a nic. Tylko, ze dzisiaj nie mialem w-f'u![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazdzik
Ja bym sobie w tym pogral ale nie moge: za slaby jestem i oczywiscie ping![]()
.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:14.