FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9011)
SoF2 Best MP Game
Niewiem ale wydaje mi śie ze SoF2 jest najlepszą grą MP.Grałem w CS'a i jest biedny jakoś niewpadł mi do gustu. Grałem w MoHa jest daremny szmelc na maxa.Niegrałem w RTCW a troche załuje słyszałem ze jest wypasiony. Unreale Quake niepodobają mi śie kaszana latać w rurką od odkurzacza i strzelać kapiszonami może wy graliście w lepsze gry która wg was jest lepsza od SoF2
gralem w qw ale dawno dawno temu.. wtedy to byl szal... pozniej q2.. strasznie wolne i do kitu.. hl i cs.. co wy.. raz gralem i totalnie sie ni podobalo... rtcw .. hmm.. chwile pogralem i dupa.. tez jakos ni mialo to klimatu... a sof 1 i sof2 .. mniami ) dla mnie ownz i palma pierwszenstwa !
Hehehe sami doświadczeni gracze dookoła
Dla mnie SoF2 to pierwsza gra w której multiplay przez internet mnie użekł. Wcześniej to co grałem w kafejach to mało ciekawe było. CS, mohaa jakoś mi niepodpadły pod gust. Choć MoHAA po lanie na lanparty z kolegami .... hehehehe 5 godzin czajenia się ze snajpami po pijaku tego sie nie da zapomnieć
trochę żałuję że nie pograłem w rtcw, ale jakoś też na początku mnie to nie powaliło, a potem to już mi sie nie chciało. No a potem wyszedł mp_test i .... no i już zostałem przy SoFie
kula mow co chcesz ja wcale nie bylem pijany jak gralismy musialo ci sie pomylic albo poprostu wypiles za duzo
pozdrawiam
Of kors pierwsza gra po sieci to byl Quake2-wtedy wymiatal-sadze ze nadalal wymiata...to poprostu zalezy kto ma jakie gusta i gusciki tobie sie moze ta gra nie podobac a mnie na przyklad tak, ale mniejsza o to.
Byl tez oczywiscie Q3, UT, HL, CS, MOHAA
Puzniej zagoscil u mnie RTCW... na poczatku wydal mi sie denny, malo sie tam dzialo. Ale zaczelem w to grac nalogowo do chfili kiedy wyszedl SoF2. Co do wolfa to musze przyznac jedno ta gra ma cos w sobie jesli komus nie przypadnie do gustu to w tej grze nie znajdzie nic cekawego.
A co do Sofa no to juz inna bajka...od samego poczatku wiedzialem ze ta gra jest skazana na sukces.takiej gry o takim profilu brakowalo od zawsze Cs do niej sie nie umywa...jak na razie to jedyna gra w ktora gram do tej pory.
Teraz czas na mnie .
Cs - takie sobie. Te kupowanie broni...wrrrrrrr .
MoHAA - gralem tylko w demo spearheada ale to i tak to samo . Do bani gra.
Q3 - zabardzo kolorowe, nie da sie grac.
RtCW - wypas ale nie przyciagnelo mnie na dlugo.
SoF2 - najbardziej wypasiona gra jaka dotad zrobiono . SoFik 2 jest 100 razy lepszy od wszystkich w/w
.
Niechciałem zakładać nowego Tematu ale musze napisać co mnie boli ......
1 Nienawidze ludzi którzy grają 24h w SOF2 i jak dostają baty mówią ze mój skill jest do bani głowa mnie boli zmieniają nicka (jest kolo który to robi nagminnnie na Lidze nicka niepodam) boże ludzie comnie obchodzi ze masz słaby skill dzisaj i dostajesz baty nie zmieniaj nicka bo to jest największe Lamerstwo jakie może być jak dostaje ostre baty (zeby być pełnym GoD trzeba mieć rate 2:1) nie zmieniam nicka poco wykopią mnie z clanu? będą sie zemnie smiali ze słabo mi idzie niewiem co to daje(zmiana nicka) ale naprawde krew mnie zalewa takie akcje nie przechodzą
2 Nosz jak ja nienawidze TK w SoF2 idziesz sobie z flagą a ci koleś z druzyny w łeb z Kalasza bierze flage i sruuuu arggghh cyc mnie boli gdy takie numery widze to przechodzi ludzkie pojęcie(raz mi śie zdarzyło zabić swojego z flagą ale dopiero co wstałem i ledwo na oczy widziałem)
3 Skopa bym dałe jescze cwaniakom.Tacy siedzą na SoF-ie po 12 h dziennie i cieszą smieją sie jak kogoś rozwalą słabszego wyzywają go jaki jest słaby jaki z niego nOOb ludzie każdy ma kiedyś 1 kontakt z SoF2 musi sie nauczyć grać niemożna dołować ludzi ktorzy są nOObami
To natyle może to przeczyta pare osób i śie zastanowi nad swoimi poczynaniami nienawidze chały
2. Tez mnie to drazni jak nic. I smiac mi sie chce z takich, przeciez zabija ciebie to odejmuje im sie 10 punktoof (na ligowym serwie) a jak flage doniosom to spowrotem dostana swoje 10 punkow tzn. nie swoje, kradzione . Ogor nie chce byc zly ale kiedys na ligowym mi tak zrobiles
. Ja przypadkowo cie kropnolem podczas mojego ataku na baze wroga a ty mi oddales jak juz zwyciesko, z flagom wracalem z wrogiej bazy
.
3. Pelno tego wszedzie :/. Ja nikogo nie wyzywam chyba ze taki mnie wyzwie to pozniej jak go zalatwie to specjalnie mowie do niego: "tak sie gra w duzych miastach mala lamko" <== lol.
quote:
Ogor nie chce byc zly ale kiedys na ligowym mi tak zrobiles . Ja przypadkowo cie kropnolem podczas mojego ataku na baze wroga a ty mi oddales jak juz zwyciesko, z flagom wracalem z wrogiej bazy .
lmus<kampujacy lamus tudziez ; lamus + miejsce do kampownia + dobra zylka kampera + TK< 50% = Atari
A ja zmieniam nika .... bo lubie
Gram ostatnio jako Zielona Atomówka i jest mi z tym ql. Po prostu moge sobie bezstresowo pograć. Wraz ze zmianą nika spada ze mnie ciężar odpowiedzialności za klan i takie tam detale ... moge sobie porobic jaja ... i nie zależy to od formy, a raczej od humoru.
www.sofpl.com
Hmm często spotyka mnie sytuacja ze mówią ze mam aimbota......
jak wpadne w rytm gry to latam z AK i robie sieke ale nienawidze jak mi ktoś mówi ze mam aimbota grrr.Niewiem wg mnie cheaterów powinno śie banować dożywotnie przez cheaterów niemożna sobie pograć ale wkurzające jest to ze jakiś nOOb co nieumi grać dostanie 2 HS i mówi ze jestem Aimboter brrr
najlepsze jest AK, M4 jest kiepskie kto śie z tym nie zgadza
Hmm często spotyka mnie sytuacja ze mówią ze mam aimbota......
jak wpadne w rytm gry to latam z AK i robie sieke ale nienawidze jak mi ktoś mówi ze mam aimbota grrr.Niewiem wg mnie cheaterów powinno śie banować dożywotnie przez cheaterów niemożna sobie pograć ale wkurzające jest to ze jakiś nOOb co nieumi grać dostanie 2 HS i mówi ze jestem Aimboter brrr
najlepsze jest AK, M4 jest kiepskie kto śie z tym nie zgadza
![]()
www.sofpl.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
nie byłem wk***** bo to olałem zawsze z tym kolesiem z Rebels śie kłuce ale niewiem dlaczego na tym serwie jest wyłączony PB ?![]()
www.sofpl.com
quote:
Jak działa aimbot i co to jest Wlachalack i jak działa ??
quote:
[...]jak wpadne w rytm gry to latam z AK i robie sieke[...]
quote:
Jak działa aimbot i co to jest Wlachalack i jak działa ??
pozdrawiam
.
A po0 czym poznac ze kolo ma walhack'a, ano prosta sprawa idziesz na spekta i przygladasz mu sie jak kolo biegnac patrzy sie w scine albo rozglada sie dokola.
Niestety w pierwotnej wersji Sofa jeszcze bez pb i bez pacza 1.02 , mozna bylo wydobyc z configa komedy na wylaczenie mgly, na wlaczenie tak zwanego walhacka( do testowania textur czy cos takiego) mozna bylo przeciwne komedy wpisaywac...a jesli kolo znal sie na robieniu cfg to poprostu byl BOGIEM i mogl sobie zmieniac wzgledem potrzeb wzgledem zakresu configa...chyba czegos nie poplatalem??.
Ja grałem na wersji 1.01 SoF2 co kolesia nie dało sie zabić wszyscy śie zastanawiali co jest podbiegłem do niego i rzuciłem mu granata pod nózki i pac koleś zmarł to był niezły cheat.Wg mnie cheaterzy psują całą gre dobrzez ze PB-tera zrobili w SoF
mam nadzieje ze wejkdziemy do ME 2004
Chyba zaczne
off Topic
Polska przegrała z Daniąjest mi smutno
mam nadzieje ze wejkdziemy do ME 2004
Chyba zaczne![]()
Mam kompa:
I chciałbym sobie do niego kupić karte graficzną i newiem jaką może mi ktoś pomoże mam do wybory 2 i niewiem która jest lepsza
High Tech Radeon 9000 64 MB DRR TV-out Box
albo
GeForce4 MX 440 64 MB DDR TV-out Box Pixel View
i który wybrać ??
P.S
Pisze to ze szkoły: na kompie z 32 Ramu HDD 4 GB prockiem 333, ciekawe jak by na tym sprzęcie chodził SoF2
szkoła oczy
Mam kompa:
I chciałbym sobie do niego kupić karte graficzną i newiem jaką może mi ktoś pomoże mam do wybory 2 i niewiem która jest lepsza
High Tech Radeon 9000 64 MB DRR TV-out Box
albo
GeForce4 MX 440 64 MB DDR TV-out Box Pixel View
i który wybrać ??
P.S
Pisze to ze szkoły: na kompie z 32 Ramu HDD 4 GB prockiem 333, ciekawe jak by na tym sprzęcie chodził SoF2![]()
szkoła oczy![]()
![]()
Mam kompa:
I chciałbym sobie do niego kupić karte graficzną [...]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:07.