FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9033)
SoF2 Best MP Game
Wydaje mi śie ze SoF2 MP jest lepszy od Cs niewiem jak wam ale CS to przezytek.Wiem ze CS jest kultowe itp ale do SoF2 MPO nalezy palma pierwszenstwa w grach MP
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
To powiedz mi ile osob gra w SoF2?? Taki rarytas, a po wejsci na rynek nikt sie tym nie zachwycal... CS RULEZ!
a SOF2 to nowa gra, wiec CS'a napewno nie pobije .
cieniasy
Napisane oryginalnie przez Ogór
Spoko Spoko boyz nieodrazu Rzym zbudowanoSoF jest lepszy a nikt śie nie zachwycił heh
napewno tak dużo osób niegra w Sof2 co w CS ale SoF2 to świeza gra i pokona waszego CS-a
cieniasy
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a i ja sie wam naraze cs-owe chlopaki) cs dla mnie nie byl zachwycajaca gra... a sof 2 wrecz przeciwnie.. juz sof 1 byl lepszy od cs'a...
GG 1090334
Probujecie przekonac Cs-owcow, ze ich gra jest gorsza od czegos tam?? Nie badzcie smieszni! Kazdy gra w to co lubi i basta!
nom.
porownajcie sobie ilosc graczy CS'a i chodzby SOF'a, pierwszej czesci, bo juz dawno sie ukazala... bez porowniania .
i w zyciu nie przekonacie zadnego zapalonego gracza CS'a do innej ,,podobnej" gry. Lookajcie na topic Firearms Rox.
quote:
cieniasy
ja was nie probuje w zadnym stopniu przekonac, poprostu wyrazilem swoje zdanie.. wiem ze jest wiecej ludzi grajacych w cs'a ale to ze wzgledu na not-user friendly tryb mp w pierwszej czesci.. a w drugiej.. wysoka cena gry, niezle zabezpieczenia serwerow i dalo to skutek taki jaki dalo.. ;/
quote:
[...]dalo to skutek taki jaki dalo.. ;/
quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
sof 2 to moja pierwsza gra przez multi i jest super
cs co to jest?![]()
jaki skutek dalo glan?
quote:
ano taki ze nasza scena jest podzielona na trzy czesci atari.. na mp_test, sof full illegall, sof full legal...
He chłopki z Cs-a grajcie dalej w tą daremną gre(każdy gra w to co lubi) ale starzy odchodzą nowi przychodzą z Cs trzeba śie juz pozegnać
Straszne!
Ale przezuccie sowje problemy ze scena na boarda o sofie ok??
Nie to, ze mi to pzreszkadza, ale ...
A tak btw: Sof 1 byl wogole nie grywalny w mp, jedynie singiel sprawial jakas przyjemnosc!(Pzreszedlem 2 razy)
quote:
He chłopki z Cs-a grajcie dalej w tą daremną gre(każdy gra w to co lubi) ale starzy odchodzą nowi przychodzą z Cs trzeba śie juz pozegnać
GG 1090334
quote:
To powiedz mi ile osob gra w SoF2?? Taki rarytas, a po wejsci na rynek nikt sie tym nie zachwycal... CS RULEZ!
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Hyhy zagraj se w T2 ;-]
zobaczymy jaki bedziesz mastah o roku![]()
Ogor ty chyba w jakas inna gre grasz... ja tam widze, ze nasz poczciwy CS trzyma sie dobrze . Wielu juz bylo, ktorzy twierdzili, ze to nowy Unreal, RtCW, DoD, czy tez Battlefield1942 pobije CSa... A wynik jest taki, ze gralem we wszystkie te gry i tylko CS wywoluje u mnie tyle emocji... mimo, ze gram juz 2 lata.
Moze HL2 i CS2 bedzie lepszy dopiero .
Keep it real, CS ROXX .
A juz napewno CSa nie pobije cos w stylu SoFa, bo to nie ten styl gry.
quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
A juz napewno CSa nie pobije cos w stylu SoFa, bo to nie ten styl gry.
quote:
w cs wyskakujesz i strzelasz wszedzie tylko nie w przeciwnika(przynajmnie mi to tak wychodzilo
)
quote:
Bo strzelac to trzeba umiec... A nie na farcie jechac...
Ja wylaczylem sof2 po zabiciu 3 gosci, jak zobaczylem jak upadaja ludzie, jak wyglada celownik, jakie gowniane dzwieki zrobili do kalasza (ktory zreszta wyglada jak ten ze sklepu zabawkowego kolo mnie ). Ogolnie gra jest typowo z******m pomyslem z cs'a, ktorego realizacja niestety przerosla tworcow w wyniku czego gierki musza bronic tacy jak atarti i ogor, a cs ? - sam sie obroni i na tym zakoncze te dywagacje
btw myslicie ze z czasem gierka przysporzy sobie wiecej fanow jak to bylo z cs'em ? watpie - cs to byla pierwsza taka produkcja, udoskonalana z wersji na wersje, obecnie nie ma ona konkurencji jaka MOGLOBY byc SoF2 ale niestety podczas konfrontacji zjadlo wlasne buty i sie schowalo. A o progresie w rozwoju sceny SoF2 nie ma mowy, widze 2 gry i wybor jest jasny
Ja wylaczylem sof2 po zabiciu 3 gosci, jak zobaczylem jak upadaja ludzie, jak wyglada celownik, jakie gowniane dzwieki zrobili do kalasza (ktory zreszta wyglada jak ten ze sklepu zabawkowego kolo mnie). Ogolnie gra jest typowo z******m pomyslem z cs'a, ktorego realizacja niestety przerosla tworcow w wyniku czego gierki musza bronic tacy jak atarti i ogor, a cs ? - sam sie obroni i na tym zakoncze te dywagacje
btw myslicie ze z czasem gierka przysporzy sobie wiecej fanow jak to bylo z cs'em ? watpie - cs to byla pierwsza taka produkcja, udoskonalana z wersji na wersje, obecnie nie ma ona konkurencji jaka MOGLOBY byc SoF2 ale niestety podczas konfrontacji zjadlo wlasne buty i sie schowalo. A o progresie w rozwoju sceny SoF2 nie ma mowy, widze 2 gry i wybor jest jasny![]()
quote:
ta fajnych rzeczy sie tu dowiaduje
fart?? ta szczescie sprzyja lepszym![]()
quote:
buh kij z tym ze w cs'ie ni ma czegos takiego jak strefa postrzalu czlowieka i kazdy pada tak samo obojetnie czy strzal w glowe czy w reke, kij ze ni mozesz wybic broni przeciwnikowi z dloni, czy zrzucic czapke... nie powiem ze wszystko w cs'ie jest kanciaste jakby ledwo co wyszly akcelatory 3d... i gra ni jest zrabanym pomyslem z cs'a tylko kontynuacja gry sof 1... sa to oddzielne gry, oddzielne zalozenia, wiec nie gadaj takich bzdur jak grales 3 minuty w sofa.. eot.
CS jest zajebiscie grywalny i zwolennikom "ladnych" gier tego brakuje! Po co mi swietna grafika jak po 5 minutach gry zasne??
A to, ze CS ma male wymagania spzretowe jest wielkim plusem!
Moze grac w niego wiecej osob! (na 20-30 fps, ale graja i maja zajebista frajde) CS jest niesamowity i zadna inna gra fpp go nie pobije...
Zastanawia mnie jedna rzecz:
Dklaczego jak pojawia sie jakas nowa gra fpp to od razu jest porowynywana z CS?? Ludzie jakies kompleksy maja chyba??
Wiadomo, ze CS jest najlepszy i nie ma sobie rownych!
Flame?? Nie macie szansoof z Csowcami!!
quote:
Dklaczego jak pojawia sie jakas nowa gra fpp to od razu jest porowynywana z CS?? Ludzie jakies kompleksy maja chyba??
Wiadomo, ze CS jest najlepszy i nie ma sobie rownych!
quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
musza bronic tacy jak atarti
quote:
-strefa postrzalu czlowieka - jest (glowa, klatka, nogi itp)
-w zaleznosci od tego jak zginales twoj "upadek" JEST inny
quote:
-po co mam wybijac przeciwnikowi bron z reki ? czapke ? hhahahha :d
quote:
-kancaiste jest, co tylko napawa optymizmem, ze nie wszystko zloto co sie swieci - my mamy grywalnosc, a wy fajerwerki
quote:tia... niszczy.. jakbys niezauwazyl obie gry maja podobny czas wyjscia.. chyba nawet sof1 byl szybciej od cs'a... wiec sorka.. tutaj odwroc role.. ja wiem ze ni przekonam do cs'a graczy sof'a i na odwrot i wcale ni mam takiego zamiaru ale zarzuty twoje sa poprostu glupie
-kontynuacja sof1 cs napewno nie jest, moze poplecznikiem, ale to uwlaczajaca nazwa biora pod uwage ze cs niszczy sof na sniadanie
quote:
..., a w sof nie gralem 3 minuty, pierwsza czesc przeszedlem kilka razy, po prostu druga mnie zabila swoja prostota i ja skasowalem
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:35.