FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9053)

Posted by on 21-11-2002 12:31:

Post Białystok party !

sluchajcie, w zwiazku z wyjsciem bety 2.6 i z wysokimi pingami, jak tez z tym ze netu nie mam (a chcialoby sie zagrac wkoncu z ludzmi) i zblizajacymi sie ostatkami chcialbym zaproponowac jakies lan-party w Białym

jeżeli bedzie z 6-8 osob chetnych to poszukam kafeji i wogole zajme sie organizacja

Posted by GrEaTEyE on 21-11-2002 21:47:

hehe

ok to ja sie zapisuje...ej a moge dziewczyne wziąć ze sobą? ona i tak niegra tylko towarzystaw mi dotrzyma... ej no to jest nas 2!!! powiem dla Opticala jak cos

GrEaTEyE

Posted by on 25-11-2002 09:52:

sluchajcie czy nikt tego nie czyta, czy nikt nie jest zainteresowany ?

na razie jest: ja, jagged, roberf, gr8+osoba tow.
jeszcze x-laski i black_jacka nie pyatlem

a to jest za malo

Posted by GrEaTEyE on 25-11-2002 15:14:

hehe

ven dolicz jeszcze opticala...on bedzie 100% mówił mi ja tyeżś bede Yah000...podaj teraz date i gdzie...bo m.g i jagged tutaj neizaglądają wiec m.g spytam sie w szkole peace

GrEaTEyE

Posted by on 26-11-2002 10:12:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ven dolicz jeszcze opticala...on bedzie 100% mówił mi ja tyeżś bede Yah000...podaj teraz date i gdzie...bo m.g i jagged tutaj neizaglądają wiec m.g spytam sie w szkole peace

tu wogole chyba nikt nie zaglada (przynajmniej z bialego i okolic)

Posted by GrEaTEyE on 26-11-2002 16:52:

ven

jush mamy 6 osób bo jeszcze optical...najwyżej jeszcze x-laska i black_jack dojda...ej powiedz ile kasiory trza Ok4 wiec pisz co i J4k

GrEaTEyE

Posted by on 27-11-2002 07:00:

Re: ven

quote:
jush mamy 6 osób bo jeszcze optical...najwyżej jeszcze x-laska i black_jack dojda...ej powiedz ile kasiory trza Ok4 wiec pisz co i J4k

ty gr8 jeszcze sie tak nie podniecaj bo niewiadomo czy cos wypali
bo jak wiesz jest 6 osob a nie 8 czy 10
popytam x-lasek

Posted by GrEaTEyE on 27-11-2002 13:32:

hehe

zapisz do tego M.G...powiedział mi w szkole że przyjedzie pytaj dalej

GrEaTEyE

Posted by GrEaTEyE on 27-11-2002 17:57:

ah

słuchaj ven...gadałem z dreadon3 i powiedział że jak cos to on wpadnie z pietrasem, czyli ich 2....: ja+moja dziewczyna , ven, roberf, jagged,optical, m.g, dr3adon3, pietras--dread i pietras to tak 90 procent ale raczej przybeda...wiec jest nas! 9 huhu załatwiaj ven kafeje

GrEaTEyE

Posted by on 29-11-2002 12:16:

Re: ah

quote:
słuchaj ven...gadałem z dreadon3 i powiedział że jak cos to on wpadnie z pietrasem, czyli ich 2....: ja+moja dziewczyna , ven, roberf, jagged,optical, m.g, dr3adon3, pietras--dread i pietras to tak 90 procent ale raczej przybeda...wiec jest nas! 9 huhu załatwiaj ven kafeje

skoro tak to OKA

Posted by GrEaTEyE on 30-11-2002 09:10:

hmmm

ven jak bedziesz coś miał to napisz i powiedz kiedy...mi pasuje z 14/15 ..i ile kasy trzeba...i reszte gdzie co i jak

GrEaTEyE

Posted by roberf on 01-12-2002 21:47:

GR8 spokojnie wszytsko z venem juz ustalamy nie chcemy zeby organizacja byla ***owa jak to zrobil Optical w warszawie. Bedzie wszystko poczawszy od netu z 20 pingu do panienek wyskakujacych z tortu. A jak narazie szukamy caffe z kompami do q3 i z odpowiednia iloscia kompow bo net nam nie potrzebny na lanie zaszalejemy poki nie schlejemy sie z venem laska i B_J

Posted by on 02-12-2002 09:28:

poniedzialek i wtorek mam przye^%@ w budzie
kafeji poszukam w srode po szkole (najpierw zajde do netcraftu, potem jest tez taka kafeja na naszym osiedlu)
musisz wytrzymac gr8

Posted by GrEaTEyE on 02-12-2002 13:03:

hehe

ale wiecie jak trudno? baardzo jak cos to prosze załatwcie kafejke z 14/15
P.S. Opti organizował cos? hehehe
P.S.2 Dreadone powiedział mi ze bedzie z jego ludzi 3 "on, pietras i jakis gosćiu który tesh gra w UT"
P.S.3 powodzenia w szukaniu kafeji

GrEaTEyE

Posted by roberf on 04-12-2002 17:26:

INFO..

Bylismy dzis z venem na miescie w sprawie owego spotkania. Udało nam sie znalesc caffe (11 kompow na ktorych q3 smiga), lokal bardzo ladny nie jakas obskurna dziura w piwnicy, a kwiatuszki tapetka i wykladzinka.
Napewno zaraz bedziecie mnie pytac jaki jest koszt nockim, a ja wam powiem tak: zalezy od liczby osob, sa tez tam miejsca na wlasn kompy (z kilka wlezie). Max 20 zl + wasze wydatki
Teraz moja prośba - pisac mi na e-maila ( [email protected] ) kto bedzie na 200 %, i powtarzam na 200% nie chce e-meili w stylu (moze bede ale to na 90% -> to ja mu odpowiem "To **** Ci w dupe" ).
Planowany termin jak wyzej dla przypomnienia 14 - 15 Grudnia 2002 roku.

CZEKAM na e-meile do 11 grudnia potem zamawiam caffe dla tylu ilu mam.

Liste zapisanych bede uaktualnial co dziennie na stronie ktorej adres podam potem.

WSIO.

Posted by GrEaTEyE on 04-12-2002 17:31:

jeeee

rob ja bede na 10000%, jush z rodzicami sie ugadałem wiec spoko!!!!! hehe
Roberf daj mi info...ja z bobkiem dukeonconnetion i scarry man mamy portal o ut www.urban-terror.xu.pl .....zamieszcze tam info...tylko daj je tu lub na gg wiec ja sie tak cieszeeeeee jeeeee

GrEaTEyE

Posted by roberf on 04-12-2002 17:47:

macie tu adresik: (nowiutki adidasa)

http://www.robert.xen.pl/

Posted by GrEaTEyE on 04-12-2002 18:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
macie tu adresik: (nowiutki adidasa)

http://www.robert.xen.pl/

roberf....www.urban-terror.xu.pl wejdź tam i zobacz czy news moze tak wyglądać

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:15.