FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=72)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9053)
Białystok party !
sluchajcie, w zwiazku z wyjsciem bety 2.6 i z wysokimi pingami, jak tez z tym ze netu nie mam (a chcialoby sie zagrac wkoncu z ludzmi) i zblizajacymi sie ostatkami chcialbym zaproponowac jakies lan-party w Białym
jeżeli bedzie z 6-8 osob chetnych to poszukam kafeji i wogole zajme sie organizacja
hehe
ok to ja sie zapisuje...ej a moge dziewczyne wziąć ze sobą? ona i tak niegra tylko towarzystaw mi dotrzyma...
ej no to jest nas 2!!! powiem dla Opticala jak cos
na razie jest: ja, jagged, roberf, gr8+osoba tow.
jeszcze x-laski i black_jacka nie pyatlem
a to jest za malo
hehe
ven dolicz jeszcze opticala...on bedzie 100% mówił mi ja tyeżś bede Yah000...podaj teraz date i gdzie...bo m.g i jagged tutaj neizaglądają
wiec m.g spytam sie w szkole
peace
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
ven dolicz jeszcze opticala...on bedzie 100% mówił mija tyeżś bede Yah000...podaj teraz date i gdzie...bo m.g i jagged tutaj neizaglądają
wiec m.g spytam sie w szkole
peace
ven
jush mamy 6 osób bo jeszcze optical...najwyżej jeszcze x-laska i black_jack dojda...ej powiedz ile kasiory trza
Ok4 wiec pisz co i J4k
quote:
jush mamy 6 osóbbo jeszcze optical...najwyżej jeszcze x-laska i black_jack dojda...ej powiedz ile kasiory trza
Ok4 wiec pisz co i J4k
![]()
hehe
zapisz do tego M.G...powiedział mi w szkole że przyjedzie pytaj dalej
słuchaj ven...gadałem z dreadon3 i powiedział że jak cos to on wpadnie z pietrasem, czyli ich 2....: ja+moja dziewczyna , ven, roberf, jagged,optical, m.g, dr3adon3, pietras--dread i pietras to tak 90 procent
ale raczej przybeda...wiec jest nas! 9 huhu
załatwiaj ven kafeje
quote:
słuchaj ven...gadałem z dreadon3 i powiedział że jak cos to on wpadnie z pietrasem, czyli ich 2....: ja+moja dziewczyna , ven, roberf, jagged,optical, m.g, dr3adon3, pietras--dread i pietras to tak 90 procent
ale raczej przybeda...wiec jest nas! 9 huhu
załatwiaj ven kafeje
hmmm
ven jak bedziesz coś miał to napisz i powiedz kiedy...mi pasuje z 14/15
..i ile kasy trzeba...i reszte
gdzie co i jak
GR8 spokojnie wszytsko z venem juz ustalamy nie chcemy zeby organizacja byla ***owa jak to zrobil Optical w warszawie. Bedzie wszystko poczawszy od netu z 20 pingu do panienek wyskakujacych z tortu. A jak narazie szukamy caffe z kompami do q3 i z odpowiednia iloscia kompow bo net nam nie potrzebny na lanie zaszalejemy poki nie schlejemy sie z venem laska i B_J
kafeji poszukam w srode po szkole (najpierw zajde do netcraftu, potem jest tez taka kafeja na naszym osiedlu)
musisz wytrzymac gr8
hehe
ale wiecie jak trudno? baardzo
jak cos to prosze załatwcie kafejke z 14/15
P.S. Opti organizował cos? hehehe
P.S.2 Dreadone powiedział mi ze bedzie z jego ludzi 3 "on, pietras i jakis gosćiu który tesh gra w UT"
P.S.3 powodzenia w szukaniu kafeji
Bylismy dzis z venem na miescie w sprawie owego spotkania. Udało nam sie znalesc caffe (11 kompow na ktorych q3 smiga), lokal bardzo ladny nie jakas obskurna dziura w piwnicy, a kwiatuszki tapetka i wykladzinka.
Napewno zaraz bedziecie mnie pytac jaki jest koszt nockim, a ja wam powiem tak: zalezy od liczby osob, sa tez tam miejsca na wlasn kompy (z kilka wlezie). Max 20 zl + wasze wydatki
Teraz moja prośba - pisac mi na e-maila ( [email protected] ) kto bedzie na 200 %, i powtarzam na 200% nie chce e-meili w stylu (moze bede ale to na 90% -> to ja mu odpowiem "To **** Ci w dupe" ).
Planowany termin jak wyzej dla przypomnienia 14 - 15 Grudnia 2002 roku.
CZEKAM na e-meile do 11 grudnia potem zamawiam caffe dla tylu ilu mam.
Liste zapisanych bede uaktualnial co dziennie na stronie ktorej adres podam potem.
WSIO.
rob ja bede na 10000%, jush z rodzicami sie ugadałem wiec spoko!!!!! hehe
Roberf daj mi info...ja z bobkiem dukeonconnetion i scarry man mamy portal o ut www.urban-terror.xu.pl .....zamieszcze tam info...tylko daj je tu lub na gg wiec ja sie tak cieszeeeeee
jeeeee
http://www.robert.xen.pl/
Napisane oryginalnie przez roberf
macie tu adresik: (nowiutki adidasa)
http://www.robert.xen.pl/
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:15.