FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9063)
str. UrT
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć
hmm..
nie wiem :/
Re: a wlasnie
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Kiedy ruszy ut.xg.pl ? mialo byc juz niby w tym miesiacu ale cos niewidze, czyzby serwis umarl ostatecznie ? wie ktos moze cos na ten temat ?
chyba
chyba tak, pamietam ze jak za ktoryms razem wszedlem na stronke to zamiast tego ze niema pokazywalo text ze "ruszamy ktoregos tam " to tyle mysle ze duk3 bedzie wiedzial dokladnie :>
hehe
spoko..ja niewiem, ale też niewiem czy duk3 zagląda tutaj
lol
Gr8 sobie posty nabija
gr8 spamer!
co do topica nie znam takiej strony po co ci ona?
Right here, right now
heh
w moim poście raczej niechodziło mi o to"ja niewiem w sensie nierozumiem, tylko że niewiem, nieznam żadnej strony, wiec w pewnym sensie jest to odp. na topic lamki
> Lamka Z Publika <
ja tez
ja tez nie wiem <-----nie krzyczcie na mnie nabilem se mojego drugiego posta
nad ut.pl nowym prawdopodobnie zaczne znow pracowac bo pojawil sie czas i ostrzegam ze jak bedzie ono juz online to oprocz porzadkow w redakcji zrobie tez porzadki tutaj... to samo tyczy sie komentarzy na obecnym ut.pl - fajno ze news'y maja tyle komentarzy ale spamowaniem typu "pierwszy" albo bezsensownymi komentarzami zapychacie mi mysql'a...
przemyslcie to, jezeli potraficie
sorka ze najezdzam ale mam wrazenie ze poziom niektorych osob na tym forum jest marny
Re: str. UrT
quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć
ta marny, zgadzam sie hehe a co mozna napisac do topica na zamkniety temat, bo (odpowiedz juz opadla) NIE MA TAKIEJ STRONY, W POLSCE!!..tak wiem mozna w ogole nie pisac, a le Majes przeczytaj sobie kilka postow wyzej....a do Scalatora...to wszystko mozna znalezc na: http://kubus.rulez.pl/~markus/ ....ale jestem zalosny heh.......Dajmy szanse pozyc topicom dluzej-------> to zorganizowana akcja
a do Scalatora...to wszystko mozna znalezc na: http://kubus.rulez.pl/~markus/
Scalak chce stworzyć stronkę dla newbiesów - coś na kształt FAQ i helpa na ut.net tyle że po polsku, razem z pełnym downloadem.
pomysł świetny - tyle, że idzie mu jak po grudzie![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
panowie jak bedziecie tak nabijac, a wypowiedzi niektorych z was beda tak inteligentne i ambitne jak te powyzej to zamkne forum i lipa bedzie taknie? :o
nad ut.pl nowym prawdopodobnie zaczne znow pracowac bo pojawil sie czas i ostrzegam ze jak bedzie ono juz online to oprocz porzadkow w redakcji zrobie tez porzadki tutaj... to samo tyczy sie komentarzy na obecnym ut.pl - fajno ze news'y maja tyle komentarzy ale spamowaniem typu "pierwszy" albo bezsensownymi komentarzami zapychacie mi mysql'a...
sorka ze najezdzam ale mam wrazenie ze poziom niektorych osob na tym forum jest marny![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
panowie jak bedziecie tak nabijac, a wypowiedzi niektorych z was beda tak inteligentne i ambitne jak te powyzej to zamkne forum i lipa bedzie taknie? :o
sorka ze najezdzam ale mam wrazenie ze poziom niektorych osob na tym forum jest marny![]()
po drugie wiem że duke pracuje cały czas nad ut.xg.pl więc spoko strona ruszy ; kiedyś ;D
moim zdanie łupio trochę , że Polska scena UrT jest scentralizowana na jednym forum , dwóch (jedna nie działa) stronkach i jednej (dawniej liga stony teraz ta co próbuję ja zrobić) Lidze (nie liczę stron klanów bo tam to najwyżej masz newsy , guestbooka , jak dołączyć i members , no może jeszcze najbliższe walki i treningi info , a tak to nic o UrT konkretnego nie ma)
co do krótko żyjących topiców to można przecież napisać
// ZMIANA TEMATU NA : czemu jest tak mało dobrych Polskich stronek o UrT?
w poście i pod tym wyrazić swoje zdanie
np. Polak = leń (wiem , jestem twórczy , ale nie chce mi się teraz nic wymyślać)
i już BEZ zakładania nowego topica można dyskutować na temat PODOBNY do tematu głównego....
co do bazy MySQL , to można przecież starsze wpisy zgrać na CD/DVD , odłożyć na półkę i skasować zgrane wpisy i będzie pikuś
nie widzę w tym żadnego problemu oprócz poświęcenia temu kuuuupy czasu PP
no ale jeśli zapchana baza byłaby rzeczywiście problemem to chyba można trochę się poświęcić dla dobra ogółu (BTW: zresztą nie trzeba zgrywać na CD/DVD - jeśli wypowiedzi są mało inteligentne to je po prostu kasować)
BTW: skoro już piszę posta , MajeS czy ktoś tu przegląda logi? ]]]
Popaj -> Cs jest starszy od mojej babci , ale ma tylu fanów , bo jest grą 'cooltową' , zachwyca pikselami i kwadratowymi głowami *_* no i ten klimat jak na alasce d[@-@]b
no dość tych wypocin
wow ash 1575 znaków :o
ehh... a gdzie jest miejsce na to by toczyc rozmowy tyrady poznawac nowych ludzi... zartowac, smiac sie i plakac, uczestniczyc w zyciu urt niczym w serialu brazylijskim...
rozumiem ze mamy kuluarowe rozwazania prowadzic na ircu i gg... a moze admini gg i irca tez stwierdza ze u nich mozna rozmawiac tylko o rzeczach powaznych i zgodnych z tematem...
ehh Polacy gdziez to nasz rozum uciekl... teraz go tylko po polach szukac... rzeklem
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Wie moze ktos co sie stalo ze stronka http://www.utscripts.net/ ... ?
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
CO do nowego UT.pl to apeluje aby dział download był w pełni funkcjonalnyale wiem to od nikogo z was niezależy.
Powiem tylko FrD na prezydenta, zauwazam, ze forum UT jest strasznie powazne, to znaczy niektore osoby probuja go takim stwozyc, a przeciez to tylko gra, dzieki ktorej ja przynajmniej chcialbym kogos poznac , dobrze sie bawic. Niektorzy traktuja niestety go powazniej, niz polscy poslowie sejm...hmmm moze zakandyduje, i tam sobie pogadam luzno, i bez stresu ze ktos mi rzuci: "sorx ale twoj poziom umyslowy ....ekhmm...mi nie odpowiada....." (sic)
nie mam racji?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:45.