FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9110)
muzyka i sof...
tak jak w temacie.. przy jakiej muzyczce najlepiej wam sie gra? czy ma to wplyw na wasze wyniki?
ja najlepiej lubie grac przy jakiejs niezlej ciezkiej rytmicznej muzyce
przewaznie gram przy illusion, system of a down, metallice, sepulturze lub kapelce behemoth chociaz lista czesto ulega zmianie ale poprostu utwory tych kapelek przewazaja
a jak u was?
LoL
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tak jak w temacie.. przy jakiej muzyczce najlepiej wam sie gra? czy ma to wplyw na wasze wyniki?
ja najlepiej lubie grac przy jakiejs niezlej ciezkiej rytmicznej muzyce![]()
przewaznie gram przy illusion, system of a down, metallice, sepulturze lub kapelce behemothchociaz lista czesto ulega zmianie ale poprostu utwory tych kapelek przewazaja
a jak u was?
Re: muzyka i sof...
quote:
ja najlepiej lubie grac
Napisane oryginalnie przez Og�r
i jak muza leci trudno jest us�ysze� kroki
ja gram z muza imo muza daje kopa , pobudza moj agresator ale wylanczam ja na inf i dem
a slucham:
papa roach , drawning pool(bodies roxxx), system of a down ,i ostatnio nawet piosenka z nowego dzejmsa bonda -madonna
ja daje MUZA OFF bo inaczej by mnie zbierali z gleby za kazdym razem.... dzwiek jet tu cholernie potrzabny czysty dzwiek strzaluf krokuf z wydawania wrzaskuf czy jak to tam sie zwie jak kolo pada martfy...wtedy mozesz ocenic odleglosc i np bron jaka sie kolo z przeciwnej drozyny dysponuje...wiec zawsze miejcie MIUZIK OFF daje do 50%+ skila.
tylko je�li mam zwalony nastr�j i musze sie wyrzy� to szukam CTFa albo ManDowna z CTMwTB i w��czam muze.
Na nastr�j najlepsze dla mnie sa:
Wagner : Valkirie (nie pami�tam tytu�u ale to ten kawa�em z czasu apokalipsy --> atak helikopter�w na wioske )
WAR: Lowrider --> zajefajny kawa�ek na pocz�tek gry... daj mi taki ql klimacik
4 hero : Les Fleurs --> co� troszke w stylu taiego muzikhalu ( ) Hair ... bardzo podnosi nastr�j
No a jak jestem ostro podkur*****ny to : Dezerter, Bad Religion, a potem na uspokojenie jakie� mi�e SKA ... Sublime, albo cosik w ten desen
Wagner : Valkirie (nie pami�tam tytu�u ale to ten kawa�em z czasu apokalipsy --> atak helikopter�w na wioske)
WAR: Lowrider --> zajefajny kawa�ek na pocz�tek gry... daj mi taki ql klimacik
4 hero : Les Fleurs --> co� troszke w stylu taiego muzikhalu () Hair ... bardzo podnosi nastr�j
No a jak jestem ostro podkur*****ny to : Dezerter, Bad Religion, a potem na uspokojenie jakie� mi�e SKA ... Sublime, albo cosik w ten desen![]()
wow i love t� nute jestem ci winny browara a nawet 2 jak b�de w Wawie to masz pivo na bank![]()
heh ja gram z muza z przyzwyczajenia juz poprostu... gralem tak w q1 i tak mi zostalo.. poprostu wrzuca mi to rytm grania i lecim.. kroki i reszte da sie uslyszec tylko trzeba odpowiednio dograc dzwiki muzy z reszta... to dopiero daje czadu
hmm muzyka i sof to raczej nie idzie w parze ja nowmalnie slysze jak ktos rzuca nozem i jak sie ten noz wbja obok mnie przy muzyce tego nigdy nie uslyszysz
co do muzy to polecam mapke bodajze playpen jak ja ogladalem to przestalem na chwile bo sie zasluchalem fajen studio nagran
pozdrowka
tego czy uslyszysz czy nie to akurat ni mow bo to sa lata praktyki grania w taki sposob.. i kwestia tego jakiej muzyki sluchasz.. jesli nie jest ona zbyt skomplikowana to ni potrafisz z niej wyciagnac pojedynczych dzwiekow... a jesli od ilustam juz lat sluchasz mocno skomplikowanej muzyki np. behemoth czy inne death metalowe kapele to sie przyzwyczajas
glan ja gram w wytlumionych sluchawach ktore daja dosc dobra jakosc dzwieku do tego zamykam dzwi od pokoju i wylanczam wszystkie sprzety grajace jak mi jeszcze zle to podkrecam sobe wzmacniacz na sluchawach muzyka do tego to pomylka
pozdrawiam
ale mowie jak masz wprawnwe w rozpoznawaniu dzwiekow ucho to muzyka to tylko dodatek
quote:
heh nu i co?ja gram tak: komp 4 glosniki (2 tyl 2 przod) + przejscei do wiezy na 4 glosniki + subwoofer ... jak to napierdziela
mniami
ale mowie jak masz wprawnwe w rozpoznawaniu dzwiekow ucho to muzyka to tylko dodatek
![]()
hmm .. ale daj mi troche czasu do treningu.. bo w zasadzie jak gralem ostatnio to mam braki spore w technice ... /powod matura i malo czasu na granie wogole/ ... ale chetnie wiem ze mnie rozlozysz ale to ni bedzie wina muzyki tylko mojej slabej techniki grania
z takim nastawianiem to do konca zycia bedziesz dostawac najpierw bo nie masz treningu potem pewnie bedzie ping winny nastepnym razem myszka w koncu dojdziesz ze to glosniki moze ta technika to wlasnie te glosniki sprobuj zagrac na sluchawkach bez zadnej muzyki zobaczysz ile wiecej mozna rzeczy uslyszec
pozdrawiam
heh ja ci mowie ze to jest kwestia ogrania a nie muzyki.. mi muzyka duzo ni robi.. ale ogranie i lekka praktyka sie przyda.. a to ciezko jest zalatwic jak sie jest po 20 min w domu na dzien... a nastawienie mam dopre jestem lama i tyle
hehe
quote:
heh ja ci mowie ze to jest kwestia ogrania a nie muzyki.. mi muzyka duzo ni robi.. ale ogranie i lekka praktyka sie przyda.. a to ciezko jest zalatwic jak sie jest po 20 min w domu na dzien... a nastawienie mam doprejestem lama i tyle
hehe
![]()
akurat przy tym to wole bez muzyki![]()
[...] co do drugiej opcji to nastrojowa muzyka jest ok![]()
pozdrawiam
Nastrojowa ... zdefinuj nastrojowo��![]()
Ja tam np. przy cyga�skiej kapeli smyczkowej, czy w�oskim kwartecie nastrojowym kompletnie nie m�g�bym si� skoncentrowa� ... na grze i na je�dzie na rowerze te�![]()
![]()
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:46.