FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9157)
Gear: Fast Weapon Select
Wchodze na Ut Scripts sciagam ten skrypt:
//About: this script binds your mousewheel to change weapons (you can change that
// if you want) mousewheel up gives you your primary and seconday. mousewheel
// down gives your sidearm and nades. woo
//Binds: 2
// ____________________________________________________________________________________________________
set pw_01 "set pw_f vstr pw_02; weapon 4; weapon 6; weapon 5; weapon 7; weapon 9; weapon 8; weapon 15; weapon 10; weapon 14"
set pw_02 "set pw_f vstr pw_01; weapon 14; weapon 10; weapon 15; weapon 8; weapon 9; weapon 7; weapon 5; weapon 6; weapon 4"
set pw_f "vstr pw_02" // Default
// ____________________________________________________________________________________
// (== VSTR = FORWARD ============ PISTOLS\NADES =======================================)
// ������������������������������������������������������������������������������������
set sw_01 "set sw_f vstr sw_02; weapon 13; weapon 12; weapon 11; weapon 2; weapon 3"
set sw_02 "set sw_f vstr sw_03; weapon 3; weapon 2; weapon 13; weapon 12; weapon 11"
set sw_03 "set sw_f vstr sw_04; weapon 11; weapon 3; weapon 2; weapon 13; weapon 12"
set sw_04 "set sw_f vstr sw_01; weapon 12; weapon 11; weapon 3; weapon 2; weapon 13"
set sw_f "vstr sw_01" // Default
// _________________________________________________________________
// (== BINDS FOR SCRIPT =============================================)
// �����������������������������������������������������������������
bind MWHEELDOWN "set pw_f vstr pw_01; vstr sw_f" // Rifles \ SMGs
bind MWHEELUP "set sw_f vstr sw_01; vstr pw_f" // Pistols \ Nades
set pw_f "vstr pw_02"
set sw_01 "set sw_f vstr sw_02; weapon 13; weapon 12; weapon 11; weapon 2; weapon 3"
set sw_02 "set sw_f vstr sw_03; weapon 3; weapon 2; weapon 13; weapon 12; weapon 11"
set sw_03 "set sw_f vstr sw_04; weapon 11; weapon 3; weapon 2; weapon 13; weapon 12"
set sw_04 "set sw_f vstr sw_01; weapon 12; weapon 11; weapon 3; weapon 2; weapon 13"
set sw_f "vstr sw_01"
bind MWHEELDOWN "set pw_f vstr pw_01; vstr sw_f"
bind MWHEELUP "set sw_f vstr sw_01; vstr pw_f"
W��czam gre wszystko gra bo skrypt dziala . Lecz gdy wlaczam kompa na nowo to skrypt nie dziala . Czy moze mi ktos pomoc ???
heh
czy sie niemyle...czy jest to bind na zoom??? niewiem ale je�li tak to mo�e tego nietolerowa� punkbuster czy cu�....niewiem hgw
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
czy sie niemyle...czy jest to bind na zoom??? niewiem ale je�li tak to mo�e tego nietolerowa� punkbuster czy cu�....niewiem hgw![]()
<- Add some hair and it will be me
Jezu ludzie nie robcie sobie jaj. Jak wynika z mojego nicka jestem lama wiec prosze o wskazowki jak i co pokolei .
Re: Gear: Fast Weapon Select
quote:
Napisane oryginalnie przez I'm a Lama![]()
W��czam gre wszystko gra bo skrypt dziala . Lecz gdy wlaczam kompa na nowo to skrypt nie dziala . Czy moze mi ktos pomoc ???
czy sie niemyle...czy jest to bind na zoom??? niewiem ale je�li tak to mo�e tego nietolerowa� punkbuster czy cu�....niewiem hgw![]()
Napisane oryginalnie przez Sniezek
musisz zamiescic ten skrypt w swoim cfg i za kazdym razem gdy uruchomisz ut musisz execowac swoj cfg
Przepis:
1)w consoli q3ut wpisz:
/writeconfig twoj.cfg
2)Wordpadem otworz twoj.cfg wklej ten skrypt i zbinduj go a nastepnie kliknij Zapisz
3)uruchom q3ut i wpisz:
/exec twoj.cfg
Smacznego. =)
Re: Re: heh
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jak nie wiesz, to nie zabieraj g�osu :/
PB si� tych bind�w nie czepnie.
quote:
pr�bowa�em pom�c, niepomog�em wiec ...? chyba sam wiem papi�nie�ek ta dostanie Noblem.
:.
p.s. Dziewczyna mi opowiedzia�a co dzisiaj jej qmpel powiedzi� dla starej staruszki po 80:
staruszka: Dzieci mo�e wiecie jak kasuje sie bilety
Oni:tak, musi pani w�orzy� bilet i powiedzie� gdzie sie jedzie
a staruszka: w�orzy�a i...LIPOWAAAAA
I zaczeli brechta�hehe to by�o na serio
![]()
My: Wszystkiego najlepszego...
Staruszka: S�ucham?
My: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet.
Staruszka: Dzi�kuj� , nawzajem.
buahah polewk� mieli�my
a ja kiedy� szed�em i przechodzi�a z naprzeciwka babcia z siatkami, a ja jak j� mija�em to kopn�em w jej siatke z pi�tki
heheh a babcia dalej posz�a !!!
P.S. by�em wtedy jeszcze ma�y
qrde, totem zaczynam sie juz ciebie bac :/
qrde, totem zaczynam sie juz ciebie bac :/
czax spoko to taka popisowa , jak masz 10-14 lat i kopniesz komus w siatke to sprawia ze jestes kul wsrod kumpli... =\
czax spoko to taka popisowa , jak masz 10-14 lat i kopniesz komus w siatke to sprawia ze jestes kul wsrod kumpli... =\
walka
no moj gust to oni wlacza w ten sposob o pozycje w stadzie
zastan�w si� nad tym i na przysz�o�� 10x przemy�l przed dodaniem posta czy znowu nie wyjdziesz na idiote
ofkours bez obrazy
Wow
Wow![]()
Re: Re: WoW
quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
powiec co� negatywnego o mnie...to powiem historie o tobie
![]()
Napisane oryginalnie przez PuMPeR
wiemjak TOtem powiedzia� mi ze sciaga UrT i p[owiedzia� mi ze tam sie wybiera bronie powiedzia�em ze to pewnie jakies g�wno i nie bede w to gra� (by�em zakochany w q3
) i tak sie zacze�o ... totem da� mi Urbanterror na si�e i tak zacze�em w to grac dniami i nocami
![]()
Re: Re: Re: Re: WoW
quote:
a pami�tasz:
zima z Micha�em B. piesek ma�y z zimna szczekn�� a ty w p�acz
a dziadek Micha�a B. musia� go odgania� ;( heheh
ledwo co napisa�em tego posto, bo sie �mia� nie moge powstzryma�![]()
a pami�tasz:
zima z Micha�em B. piesek ma�y z zimna szczekn�� a ty w p�acz
a dziadek Micha�a B. musia� go odgania� ;( heheh
ledwo co napisa�em tego posto, bo sie �mia� nie moge powstzryma�![]()
buhahaha ciekawe kiedy nie pamietam panie kt�ry ma 13 lat i 1,40 cm wzrostu
buahahahahahahahaha
quote:
UWAZAJ PIES!!!
hehheh nie martw sie �e spad�e� z krzes�a ze strachu, to tylko �art, nie p�acz juz po wszyskim, nie ma ps�w![]()
buahahahahahahahaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! totem co juz sie nie wypierasz swoich jekow !!!!!! ja spad�em z krzes�a?? a co myslisz ze sie zachwouje tak jak ty??
Re: Re: buahahahahahahahaha
quote:
Oki powstanie nicka PuMPeR :
kolega wymi�li� mu pumpernikiel ale on musi mie� nick kolorowy jak jego kredki wiec musia� skt�ci� nick na pumper ( oczywi�cie kolorowy nick pumper ) a wiec duze litery zobaczy� na innych nickach, tez chcie mie� ale nie bedzie symetrycznie ( PuMpEr )
wiedz by pocieszy� rycz�cego kolege wymy�li�em mu PuMPeR !
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.