FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9197)

Posted by Mantis on 08-12-2002 16:41:

Mecz Polska : Dania 16 : 32

Jak myslicie skad wziela sie taka wysoka przegrana polakow ?
A moze mozna bylo sie tego spodziewac ? Czy mecz z Francja to byl tylko fart ?

Posted by c35 on 08-12-2002 16:58:

First Person Perspective

taka wysoka przegrana polakow wziela sie m.in przez naszego pinga.. osobisice nie ogladalem meczu, wiec nie moge powiedziec czy to prawda.. tak poprostu ludzie mowia..

Dania jeszcze nie jest dla nas osiagalna.. nalezy do lepszych klanow, z ktorymi jak narazie nie mamy szans..

uwazam, ze mecz z francja nie byl fux'em..
w tym roku gramy lepiej niz w zeszlym i to akurat widac.. ale jednoczesnie nie jestesmy az tak dobzi, zeby wygrywac z takimi zespolami jak Dania..

osobiscie mam cicha nadzieje, ze w tym roku wyjdziemy z grupy.. pozostala nam jeszcze tylko Norwegia, ktora wygrala mniejsza iloscia "oczek" ze Slowacja niz my..

Posted by szefow3� on 09-12-2002 01:58:

stary ale ocknij sie, po 1 mapie bylo 21-3 wiec o co chodzi :-D

Posted by on 09-12-2002 14:23:

A ja mialme pzreczucie, ze przegramy...

Posted by Squall on 09-12-2002 17:08:

Wydaje mi si�, �e zar�wno Polska jak i Dania du�o lepiej graj� w tym sezonie, zatem przepa�� jest nadal taka sama . Czy mecz z Francj� by� fartem? Raczej tak, zwa�ywszy na poziom tamtejszych klan�w i sceny, podobnie zreszt� zaskoczy� mnie wynik kwalifikacji mi�dzy Czechami a S�owacj�. Z tego mo�na wyci�gn��, �e nie zawsze poziom reprezentacji jest obrazem lokalnej sceny, w CS'ie nadal jest du�o fart�w i nieporozumie�, zreszt� jak w ka�dym sporcie .

quote:
Napisane oryginalnie przez c35
osobiscie mam cicha nadzieje, ze w tym roku wyjdziemy z grupy.. pozostala nam jeszcze tylko Norwegia, ktora wygrala mniejsza iloscia "oczek" ze Slowacja niz my..

Z�udne nadzieje, niestety... Gdyby pokazali swoje sprawdziwe umiej�tno�ci, zapewne wygraliby ze S�owacj� do 0 . Jest jeszcze szansa, �e S�owacja wygra z Dani� (jakim� fartem) i mo�e co� si� zmieni w tabeli punktowej .

Posted by fr3zzer on 09-12-2002 19:04:

nie poddawac sie . moze ten mecz doda motywacji naszej druzynie... i kto wie co sie moze stac . mysle ze i tak powinnismy sie cieszyc z tego co do tej pory sie zdarzylo. wygramy - super; przegramy - no coz. jak nie w tym roku to w nastepnym

GG 1090334

Posted by Mistrzu on 10-12-2002 11:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Z�udne nadzieje, niestety... Gdyby pokazali swoje sprawdziwe umiej�tno�ci, zapewne wygraliby ze S�owacj� do 0 .

Tym bardziej, ze zmietli Slowakow na 1 mapie, zas druga wyraznie sobie odpuscili...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:02.