FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9254)
Pierwsze wrażenia
Chciałbym się dowiedzieć jakie są wasze wrażenia z Dooom 3 alphy ?? I czy odpali mi się na Amd duron 800 mhz 256 ram geforce 2 mx 64 mb ??
Dzien Dobry.
Giera oczywiscie MIAZDZY,a na takim sprzecie uda sie ja odpalic aczkolwiek bedzie to masakra (kumpel ma durona 950 i reszte to co Pan i tak jakos do 10 klatek) !
Pozdrawiam.
No pierwszeto byla irytacja - bo nie moglem odpalic - ale potem wypasik. Choc czasem szarpalo....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja chyba pozycze lepsza karte tylko dlatego zeby zobaczyc czy ten doom3 bedzie w 1.0 naprawde taki fajnyprzejsc calego i tak mi sie nie bedzie chcialo...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja chyba pozycze lepsza karte tylko dlatego zeby zobaczyc czy ten doom3 bedzie w 1.0 naprawde taki fajnyprzejsc calego i tak mi sie nie bedzie chcialo...
![]()
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
[B]Ja rozumiem, bardzo chetnie, ale jakos po 1-2 tyg zaczyna brakowac mi strafe-jump'ow i tej szybkiej akcji z q, zaczynam grac troche w q i zapominam o reszcie
Widac za bardzo zzyl sie Pan z Quakiem,to samo ja czuje do dooma 1 czy 2 czy 95 czy final czy ultimate,niewazne...aczkolwiek nigdy nie pogardze innym tytulem,jezeli tylko moj sprzet jest w stanie go udzwignac.No ale trzeba byc w czyms dobry,i moc zawsze poworcic do tej jednej kochanej gierki i miec poczucie ze tylko ona i zawsze ona jedna da pelnie satysfakcji,zadowolenia,odprezenia(czasem) i ....no moze wystarczy bo zaczynam gadac nieco dwuznacznie... :>
Pozdrawiam.
quote:
Napisane oryginalnie przez [e!]MWK
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
[B]Ja rozumiem, bardzo chetnie, ale jakos po 1-2 tyg zaczyna brakowac mi strafe-jump'ow i tej szybkiej akcji z q, zaczynam grac troche w q i zapominam o reszcie
Widac za bardzo zzyl sie Pan z Quakiem,to samo ja czuje do dooma 1 czy 2 czy 95 czy final czy ultimate,niewazne...aczkolwiek nigdy nie pogardze innym tytulem,jezeli tylko moj sprzet jest w stanie go udzwignac.No ale trzeba byc w czyms dobry,i moc zawsze poworcic do tej jednej kochanej gierki i miec poczucie ze tylko ona i zawsze ona jedna da pelnie satysfakcji,zadowolenia,odprezenia(czasem) i ....no moze wystarczy bo zaczynam gadac nieco dwuznacznie... :>
Pozdrawiam.
no matter........
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:55.