FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9276)
ulubiona broń
jak w topic'u
hmmm
sr8 roxors!!!
Uwazam że sr8 to jest broń tylko dla snajperów, bo byle lama która lata z tym niejest snajperem...snajper to ten który umie sie zaczaic i trafic w niego...i niemówcie ze jak ktos z was z sr8 ciągnie to jest lama, kamper...spróbujcie wy trafic z 3 metrów w goscia z sr8...umiecie? tylk odobry snajper to potrafi....CHWAŁA TOBIE MEMPHIS!!!
a gdzie granaty... flashe he.. i beretta i de.... ja uwazam ze flashe to moja ulubiona bron bo moge ich uzyc wpasc i wykosic 3 gosci zanim zdarza sie podrapad w d... co prawda 2.6 jest troche zbugowala ze ludzie nie zawsze sa oslepieni gdy dostana ale i tak rulzuje a najbardziej lubie jak sie potem goscie wkurzaja przez te flashe... tacy bezbronni hee....nie mowiac juz o sytuacjach ze najezdzaja bardzo czesto na swoich team mate'ow myslac ze to ktos od nich rzucil zle flasha no i DE jest super bronia szczegolnie gdy we wszystkim skonczy sie ammo... i mp5
ktorym czasem fajnie wlaza heady ale to juz zalezy od wiatru pogody cisnienia tetniczego krwi i paru innych rzeczy
2)
gr8 gdzie jest granica miedzy snajperem a lama?
czy jak bede umial z 3 metrow trafic goscia to jestem snajperem?
dlaczego tylko memphis jest snajperem wedlug ciebie ?
1)
a gdzie kalach ?
2)
aha, nie wiem ale mi sie wydaje ze jak maszynowa ma tlumik to szybciej strzela, bawiłem sie w mp5k, tlumik, laser, kevlar
Super było!
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
1)
a gdzie kalach ?
2)
sr8 prowadzi jak narazie w ankiecie , wiadomo w koncu to jest najlepsza bron of all
yyy
nie ma najlepszej broni. Zalezy kto z czym lubi/umie grac... jeden moze swietnie grac z m4 a drugi swietnie sciagac ludzi z sr8/psg...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
nie ma najlepszej broni. Zalezy kto z czym lubi/umie grac... jeden moze swietnie grac z m4 a drugi swietnie sciagac ludzi z sr8/psg...
Re: Re: yyy
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
ale już jeste stary i nie umiem tak wysoko skakać ...![]()
Wg mnie the best iz sr-8 [ ale oryginalnosc ] swego czasu "troche" z tym gralem. A tak wogole pamieta mnie jeszcze ktos ? :/
GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®
niestety nawet nam nie dajesz mozliwosci zapomnienia :pppp
Napisane oryginalnie przez McM
swego czasu "troche" z tym gralem. A tak wogole pamieta mnie jeszcze ktos ? :/
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
i z sr8 byłeś b. dobry...zasługiwałeś grac w czołowych klanach typu Av i r3, ale szkoda ze modemik masz:/ heh:/ Ja Ciebie skubancu pamiętam![]()
GG : 464202
-------------------------------------
L4s†L4m3
All rights reserved®
m4???
ja dzisiaj dopiero sciagnelem bete 2.6 i sie pytam co z m4 qrcze blade??? nie bedzie juz?? jak tak to kicha :|
eee tam sr8 and ump są najlepsze bo psg za szybko strzela
i tak szybko strzelam nim ze nie wiem kiedy naboje trace
Sr8 rulezzzzzz
a najlepszy jest UMP z bety 2,5 taki cool wyglond a dokladnie to wyglon idze dostrzec na filmiku Kood'a super wyszlo i filmik tez jest ok
ale najlepszy filmik ma grucha
na początku jakis chinczyk gada a potem 30 sekund gry i koniec
ruwne
32,5 sekundy filmiku
te obliczenia są z głowy wienc plzz nie sprawdzac jak jest na serio
grucha ma zadny celownik
Pat ty ino jakis pijany byles jak pisales tego posta ;ooo Gruchy to niemial byc film powazny tylko mial pokazac spasiona akcje ;o A to niegada Chinczyk tylko dziewczynka ale jak nie widziales Resident Evil to z kim ja tutaj rozmawiam ;p
hmm..
mp5 jest lepsiejszy od ump'a, a tak pozatym to rudy101 byl upkiem i kradziejem i dobrze ze na orgu juz nie pracuje maly kretacz... ehh a tak z innej beczki to po co te glupie reklamowki... ten caly mBank bedzie chyba na mojej czarnej liscie do oplucia :/ przeciez oni tylko zrazaja potenszial kostjumerof
...Chciałbym aby w UrT wprowadzili cioś takiego żeby za jednym strzałem mozna było by zabic z 5 gości..oczywiscie jak by stali gęsiego a ja z sr8 na przeciwko ich...wtedy było by roxors
tak i gdyby zrobili taka bron co z jednym przycisnieciem myszki rozwalaloby cala druzyne wroga i zebys tylko ty jej mogl uzywac, ale by bylo fajnie wtedy....
to nie jest rail z quake 3 .....
eee
remington potrafi przebic 3 krotnie sciane samlotu:/ wiec z ludźmi niebylo by problemu...
P.S. poprawie sie...nie 5, ale chociarz 3!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
remington potrafi przebic 3 krotnie sciane samlotu
P.S. poprawie sie...nie 5, ale chociarz 3!!!!!!
Re: Re: eee
quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Ale zes teraz palnal ;oo
SCianki samolotu niesa z Kevlaru, to sama blacha .... 3 ludzi ? to zaraz sie zacznie ze lr 300 tez powinno zabijac pare osob pod rzad ... nie nie w ogole pomysl bez sensu....
SID sie raczej powinien zajac tym aby w 3.0 mozna bylo strzelac przez drzwi ew. cienkie scianki, oczywiscie ze zmniejsziona sila , ale jednak .......wtedy to byla by wypasik gierka mlask :>
mi by tam sie podobalo strzelanie chociaz przez drzwi... :/ gra by byla urozmaicona i wogole, te akcje w stylu ze kazdy juz ma na wycuczie mape wybiega od razu strzela w drzwi 2 zabija i tak dalej, a wogole to czekajmy na gry w stylu Urban Terror z mechanika gry cos jak w Red Faction gdzie mozna by granatami sciany wysadziac i ze spasa robic se skroty przez ciensze murki...
nie lubimy rudych pedalow !!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:07.