FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=928)

Posted by OGO on 19-08-2001 15:30:

Arrow DaL33t Faustmovie

Ma ktoś #9 CD z Gambler`a? Moja płyta się walnęła i nie moge odczytać 'utils\3d\movies\Dffmovie.zip' Ewentualnie może ktoś nie ma płyty Gamblera, ale może ma sam ten filmik? Jak tak do dajcie znać.

Posted by Gonthar on 20-08-2001 08:37:

Talking

Ja mam...

http://www.ask-moon.eu.org/~gonthar/dffmovie.zip

3 Mb

Jest również tu:

ftp://ftp.task.gda.pl/vol/d33/ftp.p...ms/dffmovie.zip

i tu:

ftp://ftp.task.gda.pl/mirror/ftp.cd...ex/dffmovie.zip

Posted by OGO on 20-08-2001 09:41:

Dzięki.

Gonthar dzięki, a masz/znasz jakieś jeszcze godne polecenia QuakeMovies?

Posted by MerLin]b[DeN on 20-08-2001 17:45:

musz epwoiedziec ze qw mnie coraz bardziej interesuje, mam nadzieje ze szybko neiumrze, bo chcial bym jeszce sie nauczyc w to grac

Posted by OGO on 20-08-2001 18:39:

Oj umiera i coś mu się nie udaje tego skutecznie zrobić =] I zdążysz się nauczyć w to grać a jak się nauczysz to pokochasz tą prostotę i dynamikę =]

Posted by Gonthar on 21-08-2001 11:21:

Unhappy

Tia... Dynamika Qw nie ma sobie równych Wielu już próbowało to odtworzyć, ale coś im nie wyszło...

Mogli by zrobić Q4 na engine qw - byłby Hit!

Posted by Gonthar on 21-08-2001 11:28:

Red face

A co do innych filmów:

ftp://ftp.task.gda.pl/vol/d33/ftp.p...uaketoys/films/

Ale nie wiem co polecić

Posted by Rzeznik on 04-09-2001 11:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Gonthar
Tia... Dynamika Qw nie ma sobie równych Wielu już próbowało to odtworzyć, ale coś im nie wyszło...

Mogli by zrobić Q4 na engine qw - byłby Hit!

Co ty bredzisz??? Chyba nie rozumiesz pojęcia engine? Engine to system przestrzennego modelowania grafiki i nie ma to nic wspólnego z fizyką gry! Na enginie Q1 można spokojnie zrobić wyścig, albo jakąś sportówkę. "Alicja w krainie czarów" jest np. na enginie Quake'a 3.

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 06-09-2001 15:59:

Jak to nie ma nic wspolnego z dynamika??? Jesli by tak bylo to mi powiedz czemu gry oparte na tym samym enginie maja praktycznie taka sama dynamike- czy przynajmniej jej ogolne zasady...
A z wyscigami samochodowymi to glupi przyklad bo np. do CS'a jest mapa de_akoj_speedway i tam tez sie jezdzi autami..

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Posted by Rzeznik on 06-09-2001 16:30:

Lama jesteś i tyle... Jak można tłumaczyć rzeczy jednoznaczne? Engine odpowiedzialny jest za grafike i tyle.

"(...)gry oparte na tym samym enginie maja praktycznie taka sama dynamike- czy przynajmniej jej ogolne zasady...(...)"

dobre sobie...

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 06-09-2001 22:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Lama jesteś i tyle... Jak można tłumaczyć rzeczy jednoznaczne? Engine odpowiedzialny jest za grafike i tyle.

"(...)gry oparte na tym samym enginie maja praktycznie taka sama dynamike- czy przynajmniej jej ogolne zasady...(...)"

dobre sobie...

eeeeeeeee... moze i jestem lama ale co ja takiego powiedzialem? nie rozumiem

-=@^@=- CPA

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 07-09-2001 06:57:

no qrde tak wlasciwie to masz racje...
sorry

-=@^@=- CPA

Posted by [SUN]SnipeR on 07-09-2001 21:24:

prosty przsyklad to q3 zwykle i pro modowskie jednak widac roznice w fizyce a silnik taki sam

ale i tak q1 roxxx

Posted by Rzeznik on 08-09-2001 20:49:

To chyba nie jest najlepszy przykład...

Posted by sp0x on 09-09-2001 09:52:

lol

Posted by Rzeznik on 09-09-2001 10:58:

Jaka morda! Bez urazy...

Posted by *MagiC*/Tramwaj on 09-09-2001 21:57:

Buehehehehe... ja tez taka chce... Ogolnie spox

-=@^@=- CPA

Posted by -->JuiCe<-- on 15-09-2001 01:06:

Co do filmow to o ile pamietam bylo cos takiego jak 'Operation Bays' czy cos takiego - najelepszy jaki widzialem - duzo humoru i strzelania - czyli to co lubimy

Posted by Lucas on 15-09-2001 10:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez -->JuiCe<--
Co do filmow to o ile pamietam bylo cos takiego jak 'Operation Bays' czy cos takiego - najelepszy jaki widzialem - duzo humoru i strzelania - czyli to co lubimy

No - to bylo niezle....

"This isn't Duke nukem..."

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:15.