FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=38)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9328)

Posted by j@rzabek on 21-12-2002 15:36:

kto pogra?

Mam pytanie? Kto pogra ze mną w starego poczciwego dooma? .

Posted by d4 on 21-12-2002 16:41:

Re: kto pogra?

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Mam pytanie? Kto pogra ze mną w starego poczciwego dooma? :).

Ja mogę.

Jaki port używamy?

Posted by j@rzabek on 21-12-2002 18:06:

:oo bardzo fajnie . Nie wiem zdoom albo legacy. Osobiscie wole to drugie...jaki masz net? I znasz jakis dobry serw?

Posted by d4 on 21-12-2002 19:51:

SDI mam.
Serwów nie znam.
Zdooma to którą wersje?

Posted by j@rzabek on 21-12-2002 20:36:

eh kurde...:/ nie wiem pewnie najnowsza teraz jest 1.02 czy jakos tak. Ostatnio mam klopoty z netem i nie wiem czy bede mogl pogrywac ale widze ze sa chetni tak na przyszlosc . Poza tym nie ma duzo europiejskich serwerow tak ze trzeba sie rozejzec...

btw- z freelookiem i jumpingowaniem grasz?

Posted by [FPP]Shooler on 21-12-2002 21:36:

Ja mam zdoom'a 1.22 wystarczy connect w konsoli dac? to chodzi po TCP/IP ? Jak cos to moge sprobowac pograc

Posted by j@rzabek on 22-12-2002 13:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Ja mam zdoom'a 1.22 wystarczy connect w konsoli dac? to chodzi po TCP/IP ? Jak cos to moge sprobowac pograc

tak zdoom to imitacja qw i wiele koment jest sciagnietych. Ale ja wole legacy . Jezeli bedziemy musieli grac na jakims zwyklym serwie to na 99% gramy na zdoomie. Jezeli znajdzie sie ktos kto zalozy z szybkim laczem to gramy na legacy, bo skonfigurowanie zservera (dobre skonfugurowanie) jest..hm... no. Nie umiem

Posted by [e!]MWK on 23-12-2002 10:51:

Talking DZINGL BELS...

Pozdrawiam Panow i na wstepie Wesolych swiat!
ja tez bardzo chetnie uderze z wami w Zdooma,mam dosc kiepski net ale mysle ze bedzie dobrze,a co do konfiguracji to najprostrza to taka ze wpisujemy w linni komend po zdoom -net 1(lub 2 lub 3 do 8) potem IP tego do kogo sie dolaczamy a ta osoba nasze -cooperative(albo deathmatch) -warp x (plansza)...tylko nie wiem jak to zrobic aby to hulalo po necie ale mysle ze jakos tak podobnie...
Pozdrawiam Was
JOU!

Posted by j@rzabek on 23-12-2002 17:00:

Re: DZINGL BELS...

quote:
Napisane oryginalnie przez [e!]MWK
Pozdrawiam Panow i na wstepie Wesolych swiat!
ja tez bardzo chetnie uderze z wami w Zdooma,mam dosc kiepski net ale mysle ze bedzie dobrze,a co do konfiguracji to najprostrza to taka ze wpisujemy w linni komend po zdoom -net 1(lub 2 lub 3 do 8) potem IP tego do kogo sie dolaczamy a ta osoba nasze -cooperative(albo deathmatch) -warp x (plansza)...tylko nie wiem jak to zrobic aby to hulalo po necie ale mysle ze jakos tak podobnie...
Pozdrawiam Was
JOU!

oo to to wiem ale naprzyklad co ile meczy ma sie zmienac mapa. Jak ustawic kolejnosc map...e....i te wszytskie rate nie rate

Posted by [e!]MWK on 23-12-2002 21:13:

Re: Re: DZINGL BELS...

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
co ile meczy ma sie zmienac mapa. Jak ustawic kolejnosc map...e....i te wszytskie rate nie rate

Niestety ja tez tego nie wiem....trheeheh ale w ostatecznosci mozemy rozegrac co-op'a to sie plansze same beda zmieniac thahhahah :>
POZDRO!
JOU!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:54.