FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9337)
Chamstwo!!!
WitaM!!! Nie wiem czy taki temat już był ale niestety musze napisać kilka słów. A sprawa ma sie tak :
Jestem początkującym graczem i dopiero ucze sie grać na dobrym poziomie w RTCW. Więc gram na serwerach i podpatruje innych graczy.
Czasami jednak okazuje się że zamiast dobrych rad zostaje wyzwany od lam...
Ciekawe jest jedno ze kiedy proszę tych "dobrych" graczy o radę nie uzyskuję odpowiedzi Co o tym myślicie napiszcie też o innych rodzajach chamstwa na serwach!!!
ps. proszę o kilka dobrych rad! (gram LT!)
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Re: Chamstwo!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez TuReK^PL
WitaM!!! Nie wiem czy taki temat już był ale niestety musze napisać kilka słów. A sprawa ma sie tak :
Jestem początkującym graczem i dopiero ucze sie grać na dobrym poziomie w RTCW. Więc gram na serwerach i podpatruje innych graczy.
Czasami jednak okazuje się że zamiast dobrych rad zostaje wyzwany od lam...![]()
Ciekawe jest jedno ze kiedy proszę tych "dobrych" graczy o radę nie uzyskuję odpowiedziCo o tym myślicie napiszcie też o innych rodzajach chamstwa na serwach!!!
ps. proszę o kilka dobrych rad! (gram LT!)![]()
THX
Dzięki w miare możliwości postaram się rozwijać swoje umiejętności !!! A jeżeli chodzi o pomoc w grze to proszę o pomoc w sprawie jak najkorzystniejszych ustawien RTCW i
spsobów gry LT i ogólnie ;p BIG THX !!!
Turek, www.hive.pl, wejdz na board i obejrzyj post Swietego (swiety stuff), jest przyklejony na gorze - wszystko o configach, taktach itp. Na pewno najlepszy poradnik w Polsce. Jesli chodzi o "nauczenie gry LT", to nie jest to mozliwe. Tylko praktyka, oczywiscie, jesli chcesz, wspierana poradami umozliwiajacymi ominiecie blednych tropow.
Co do chamstwa na serwerach, to zdarza sie, i zdarzac sie bedzie. Polecam gruboskornosc .
Pzdr.,
Sff
THx
Poraz kolejny THX poczytam sobie ten poradnik!!
Początkujący często przez to przechodzą - trzeba zacisnąć zęby przeczekać, oswoić się z grą jak już będziemy jako tako grac uwagi znikną.
Jeśli czegoś nie wiesz to wal śmiało na irc-a
Swiety
#3kroli
#fuzz
#wolfpl
Sama pamietam jak to bylo na poczatku, tyle roznych dziwnych ludzikow, jakies strasznie wielkie mapy, kupe broni, jakies znaczki na ekranie... calkiem sie gubilam
GG:44743
Know your limits
:)
Tak tak to prawda ale jestesmy w polsce
jesli chamstwo jest na ulicach, w szkole , w pracy to w wolfie tez
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:30.