FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9343)
Quakeowe imprezy eSportowe
Tak sie zastanawiam ilu z was sledzi na zywo jakies imprezy eSportowe w necie czy na LANie. Znaczy sie jak jest jakas imprezka to czy siedzicie na GTV, ircu, sluchacie shoutcastu,. latacie po stronkach i w ogole ekscytujecie sie tym wszystkim, czy tylko czekacie sobie az ktos dzien pozniej napisze wyniki, wy sobie demka sciagniecie (a i to nie zawsze) i tyle.
No wiec? Ja dosyc czesto robie wszystkie z powyzszych rzeczy (jak tylko kochane SDI mi na to pozwala ). To jest zajefajna klima siedziec tak sobie razem z 500 innymi osobami na ircu, GTV, sluchac djWHEAT'a (respect!) i w ogole... Jesli nigdy tego nie poczuliscie to musicie sprobowac!
everybody from the eFPiPi put you motherfuckin' hands up and follow me...
click!
Nie ogladam gtv, nie slucham djshita, nie sciagam demek, nie czekam na wyniki, nie zamierzam bawic sie w to progowno :O
�wiec p�omienie pr�no si� z�oc�... nie skrzypn� drzwi...
no ja czasami ogladam cos na GTV, rzadko po rzadko, ale drabinki zawsze odswiezam non stop i wyniki sledze na biezaco. Po prostu takie moje zainteresowanie i tak musi byc
A dj �ita jeszcze nie slyszalem wiec na jego temat sie nie wypowiadam
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
noo mialem o to zapytac juz dawno
kto to do ciezkkiego za******go w ***** ****a jest ten caly *******ony wheet?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
dj wheat jest czlonkiem jakiejs ekipy TSN, kt�ra zajmuje si� shoutcastem meczy Q3. Prowadzi on w trakcie meczu komentarz, czyli jest komentatorem (tak jak szpakowski pilke nozna). Podobno jego relacje maja nieziemski klimat, ale o tym to ci wiecej powie Sweeper i xen0m
btw, wczoraj zakonczylo sie CPL Winter 2002. grali tam w cs, ut, tf2 i byla strefa byoc. interesowalem sie cs'em i ut bo bety na esr byly ale to niewazne. ciekawa informacja, podczas finalu cs'a - 3d vs gol na hltv (gtv do csa) bylo..... 11.000 osob
Podobnie jak Gazi
Czasem sie zdarza np. jak jest cos naprawde takiego ze wypadaloby sie zainteresowac tzn WCG jak nasi chlopcy grali, albo finaly ligi Dday w rtcw gdzie moj klan gra to sie zainteresuje ale siedziec i sledzic to wszystko ... nieee nie chce mi sie
To tak jak ze sportem normalnym ... jak sa mistrzostwa swiata w pilce noznej to ogladam ale kazdego meczu jaki leci nie bede wlaczac
dj wheat jest czlonkiem jakiejs ekipy TSN, kt�ra zajmuje si� shoutcastem meczy Q3. Prowadzi on w trakcie meczu komentarz, czyli jest komentatorem (tak jak szpakowski pilke nozna). Podobno jego relacje maja nieziemski klimat, ale o tym to ci wiecej powie Sweeper i xen0m
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.