FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9442)

Posted by Buziak [PL] on 29-12-2002 22:46:

Wink Witam All, PROSZE O POMOC I RADE !!

Witam wszystkich Playerow SoFa. Panowie i Panie jestem jednym ze starszych wyjadaczy MoHAA i chcialbym sprubowac swych sil w SoFie ale jest problem bo mam pirata, czy idzie jakos grac w SoFa na piracie ) Czy musze leciec do sklepu po orginal, w najblizszej przyszlosci wymieniam sprzet na nowszy i niemam sianka na Orginal SoFa wiedz BARDZO PROSZE o POMOC I RADE

Zgory dziekuje za pomoc i Pozdrawiam wszystkich

Posted by eMWu on 29-12-2002 23:20:

Re: Witam All, PROSZE O POMOC I RADE !!

quote:
Napisane oryginalnie przez Buziak [PL]
czy idzie jakos grac w SoFa na piracie )

mozna grac bez oryg. cd-key na serwerach liga-sof2, ale cicho...

Posted by Og�r on 29-12-2002 23:28:

Oczywi�cie synu ze mo�esz szukaj tylko serwer�w z zachodu czyli Rosyjskich oni maj� Monopol na scrackowane serwery

212.42.38.154:20100

Acha i jescze jedno Polskie serwery nie s� scrackowane niemo�esz tam gra� Admini wysadz� ci kompa w powietrze lepiej tam niewchodz

Posted by [FPP]glan on 30-12-2002 00:34:

heh ni ma to jak standartowa liga Polska ... oczywiscie jest przymykanie oka na legalnosc

Posted by Zaitsev on 30-12-2002 01:51:

First Person Perspective ...

Jest jeszcze jedna rada musisz znalejsc jakiegos ziomala ktory moze dysponowac cd-kijami z generatora....zmludna to robota sprawdzanie kijuf ale sie oplaca...w moim przypadku nie musialem leciec po sofa do sklepu, a grac na zachodzie moge wszedzie

Posted by Buziak [PL] on 30-12-2002 10:56:

Dzieki bardzo Zaraz sobie sciagne patche i bede gral Moze sie spotkamy, ale narazie jeszcze SoF troszke mi tnie, no bo Duron 900 i 256 SDRAM troche nie wystarcza grafa fajne bo GF 4 ti 4200. Poczekajcie do polowy stycznia to pogadamy inaczej, zobacze jeszcze czy w SoFa jest az tak ciezko czy moze bedzie jatwiej niz w MoHAA A wiedz do zobaczonka na serverach

Posted by Atari on 30-12-2002 21:45:

mam podobny sprzet ramy troche wiecej procesor 800 i mi nie tnie sprobuj zmniejszyc ustawienia do medium
powodzenia

Posted by Buziak [PL] on 31-12-2002 09:45:

Cool

Wiesz Graficzka wyrabia eleganco No ale jak sie laduje to juz tnie ;( Narazie zmienie na medium ale jak zmienie sprzet to HIGH

Posted by Buziak [PL] on 31-12-2002 11:51:

Unhappy

Panowie zaplacze sie Kiedy juz mam wejsc do gry pokazuje sie invalid game folder. Czy gra musi byc zaistalowana tak jak jest to podane ??

Posted by [FPP]Gazdzik on 01-01-2003 01:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
mam podobny sprzet ramy troche wiecej procesor 800 i mi nie tnie sprobuj zmniejszyc ustawienia do medium
powodzenia

Heh, ja tam mam p2 350mhz, 192ram, gf2mx 400 64mb, detale na max i nic mi nie tnie. No moze tylko troche .

Posted by Atari on 01-01-2003 10:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Heh, ja tam mam p2 350mhz, 192ram, gf2mx 400 64mb, detale na max i nic mi nie tnie. No moze tylko troche .

ile masz fps'ow?? bo ja jak daje all na max to z 2-10 :|

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 14:01:

A Teraz Niczym rasowa lama zapytam sie jak sie wlacza FPS I prosze odpowiedzcie mi na moje pytanie bo chce w to pograc i moze skopac pare tylkow A moj sprzeta to 900 Mhz 256 SDRAm GF 4 ti 4200

Posted by Atari on 01-01-2003 14:38:

wpisz w konsol cl_drawFPS 1 gazdzik z twoim sprzetem to napewno ci tnie =8|

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 14:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez Buziak [PL]
Panowie zaplacze sie Kiedy juz mam wejsc do gry pokazuje sie invalid game folder. Czy gra musi byc zaistalowana tak jak jest to podane ??

Atari ale jesli mozesz to odpowiedz mi na to pytanie bo to jest dlamnie najwazniejsze

Posted by Atari on 01-01-2003 14:58:

nie wiem ja instaluje do program files dlaczego nie instalujesz tam imo powinno sie dac przegrac w innych folderach ale czeba uwazac gdy sie przegrywa pacze itp
sprobuj przegrac do program files i powiedz czy ci wyskakuje mi tez to wyskakiwalo ale z mapkami :| reinstal zawsze pomaga

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 15:44:

Panowie a czy wam tez sie pokazuje error przy instalacji PATCHA 1.01 ?????? Bo mi PATCH nie istaluje sie do konca bo jest 0% Wyskakuje error ale moge zaistalowac 1.02

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 17:00:

O A teraz chcialem sobie sprawdzic i postawic swoj server. Ale nawet nie moge go odpalic bo mi sie pokazuje ze niemam pliku ingame.txt Ja juz niewiem co mam z tym SoFem ;((((

Posted by Og�r on 01-01-2003 18:00:

Buziak : Niewiem ale ty masz kosmiczne problemy z tym sofem spr�buj go jescze raz przegra�

Tom2525: Jeste�cie najwiekszym lamerem na tym forum jak masz zamiar �ie chwali� swoimi sccrenami to idz do Telewizji a nie za�mieczasz forum i piszesz zeby uczy� sie od mistrz�w wejdz na SoF2 Europ sko�z gre z rate 2:1 a napisze na forum ze jeste� mistrzem w sofa ok. A co do ciebie Tom czy jako� tam uwazam cie za losera i g�wno mnie obchodzi jaki z ciebie masta

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 18:18:

No mi tez sie wydaje ze mam felernego tego SoFa, ide do sasiada po innego I zobacze czy bedzie chodzic. Jak bedzie chodzic to zobaczymy czy pojdzie mi w to jak w MoHAA Zapraszam na stronke mojego klanu -=[Y&A]=- www.yakuza-askl.prv.pl

Posted by Buziak [PL] on 01-01-2003 18:43:

Panowie a moze zlitujecie sie nad biednym Buziakiem i podarujecie mi SoFa 2 ktory bedzie dziala pod siecia Bardzo was prosze

Posted by [FPP]Gazdzik on 01-01-2003 18:45:

quote:
ile masz fps'ow?? bo ja jak daje all na max to z 2-10 :|

Na wiekszosci map 35 i gra mi sie dobrze.

Posted by Atari on 01-01-2003 18:54:

Gazdzik nie mozliwe a rozdzielczosc jaka masz
Buziak wiesz co szkoda ze nie spytales sie przed swietami

Posted by [FPP]Gazdzik on 01-01-2003 19:29:

quote:
Gazdzik nie mozliwe a rozdzielczosc jaka masz

No gram w rozdzialce 1024x768. Nie mow ze to niemozliwe - P2 to potezna rzecz .

Posted by Atari on 02-01-2003 19:58:

hmm to q3 pewnie na medium bez problemu ci pujdzie

Posted by [FPP]Gazdzik on 02-01-2003 20:00:

quote:
hmm to q3 pewnie na medium bez problemu ci pujdzie

w q3 nie gram i nie chce zeby gdzies szlo <-- rotfl.

Posted by Atari on 02-01-2003 20:01:

rofl sry potaw q do gory (mialo byc d)

Posted by [FPP]glan on 04-01-2003 18:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Jesli Gazdzik jest nabijaczem to co ma powiedziec Lipas

uo moj bosh :} rcube :} co ty tutaj robisz na tym forum? :} co zawialo cie w te strony z tak dobrze okupowanego przez ciebie "...o niczym konkretnym?"

btw: gazdzik.. uzywaj opcji edycja co? bo dwa posty po sobie nie sa dobre... i nie pisz ze tak jest tak tera bedziesz robil.. poprostu tak rob ale ni odpowiadaj jush

Posted by rcube on 04-01-2003 19:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
uo moj bosh :} rcube :} co ty tutaj robisz na tym forum? :} co zawialo cie w te strony z tak dobrze okupowanego przez ciebie "...o niczym konkretnym?"

[....]

Kiedys sie przymierzalem do tej gierki ale:
- sciagniety przeze mnie SOF2 (2 cd) zle wypalil moj qmpel (dluga historia) a kopii nie zostawilem na dysku
- kolejna wersje ktora dorwalem SOF'a 2 byla jakas scrackowana i siakies bugi. Nie chcialo sie odpalic.

Okupuje tez inne fora (okupowalem)

Posted by juzef on 05-01-2003 03:40:

Panowie gosciu zadaje konkretne pytania a wy to traktujecie jako nabijalnie nikt nic madrego nie napisal a topick kilometrowy a zeby smieszniej bylo to tluka posty moderatorzy brrr ..
do rzeczy
buziak
jesli niechce ci sie gra zpatchowac oznacza to
a/
jest juz zpatchowana
b/
posiadasz wersje crackowana
c/
masz uszkodzone pliki gry zwykle to pliki exe starowe gry lub wpisy w rejestrze lub plik sof.ini w wingrozie
d/
scrackowales gre rzy uzyciu jakiegos oglonie dostepnego cracka
recepta jest prosta
musisz miec 2 plyty niecrackowane odinstalowac gre skasowac wszystkie pliki jesli pozostaly
usunac wpisy w rejestrze usunac plik sof.ini
zainstalowac gre od nowa
w tej chwili wyszedl patch 1.03 ktory aktualizuje odrazu z wersji 1.00 jedyne 50 mb
pozdrawiam
ps
moderatorzy nabijacze mogli by miec sumienie i pokasowac chociaz swoje posty ktore zasmiecaja to forum nie jestem za krysztalowym czyszczeniem ale trochy umiaru by sie przydalo

Posted by [FPP]ZonK on 05-01-2003 11:09:

Ja sie rzadko wypowiadam na baordzie, ale dzis zrobie wyjatek, moze, Buziak, masz wersje Beta, na ktorej nie mozna instalowac patchy, oraz brakuje w niej kilku plikow jak w konsoli masz napisane v.0.96 czy jakos tak ) to spraw sobie nowego sofa, wtedy powinno byc ok

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:52.