FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9470)

Posted by Atari on 01-01-2003 18:59:

Talking >=)

otwieram nowy temat z rekordami pokazcie najlepsze i najgorsze akcje sytuacje statsy
na poczatek moje zabawy nozem na europ moj najgorszy stats

Posted by [FPP]Gazdzik on 02-01-2003 18:05:

Re: >=)

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
otwieram nowy temat z rekordami pokazcie najlepsze i najgorsze akcje sytuacje statsy
na poczatek moje zabawy nozem na europ moj najgorszy stats

Hm... jak samymi nozami grales to nawet niezle ci to wyszlo . Ja tam nie mam statsoof ani superowych ani dupnych to nic tu nie pokaze .

Posted by Zaitsev on 02-01-2003 23:09:

First Person Perspective hmmm

Ja tam nie musze pokazywac shotufff z gry. Mnie ocenia kazdy wzgledem siebie samego jak ja gram....z normalnych rozgrywek to nie mam shotuff ale dam ci jedne z ctf'a na pocieszenie...to w miare normalny wynik

Posted by whitelion on 03-01-2003 12:11:

ta.... te� sie musze chyba nauczy� gra�, to mo�e sie b�de m�g� czym� ciekawym pochwali�

Posted by sK|Kacper on 03-01-2003 15:23:

Wink JEDEN ZE SCREEN�W

Hello. Zamieszczam m�j screen z moim mizernym rekordzikiem jaki uda�o mi si� osi�gn��.

Posted by Atari on 05-01-2003 00:00:

Posted by juzef on 05-01-2003 03:12:

najgorszego stata to chyba mam jak biegam z bronia przestawina na singla i trenuje dodam ze nie jest to pistolet jak niektorzy lubia tylko zwykle mp5 albo sig osobiscie nie lubie mocnych broni i gry silowej
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 05-01-2003 14:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
najgorszego stata to chyba mam jak biegam z bronia przestawina na singla i trenuje dodam ze nie jest to pistolet jak niektorzy lubia tylko zwykle mp5 albo sig osobiscie nie lubie mocnych broni i gry silowej
pozdrawiam

Ja mialem najgorszego stata (10/28 chyba cos kolo tego ) jak znudzilo mi sie gta3 (przez 5 dni tylko w to ) i zachcialo mi sie znoof grac w sof2. To byl straszny dzien . Mp5 i sig hm... nie lubie tych broni, mp5 to jest zabawka dla grzecznych dzieci a sig zadaje za malo obrazen. Lubie tylko M4, czasem gram AK74 ale to rzadko.

Posted by juzef on 05-01-2003 17:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Ja mialem najgorszego stata (10/28 chyba cos kolo tego ) jak znudzilo mi sie gta3 (przez 5 dni tylko w to ) i zachcialo mi sie znoof grac w sof2. To byl straszny dzien . Mp5 i sig hm... nie lubie tych broni, mp5 to jest zabawka dla grzecznych dzieci a sig zadaje za malo obrazen. Lubie tylko M4, czasem gram AK74 ale to rzadko.

sig jest jedna z broni w grze ktore zadaja najwiecej obazen tylko gazdzik celowac trzeba umiec
co do mp5 tak dla grzecznych dzieci ktore wloza ci kule w plecy
ak to najlatwiejsza bron w grze
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 05-01-2003 18:17:

quote:
sig jest jedna z broni w grze ktore zadaja najwiecej obazen tylko gazdzik celowac trzeba umiec
co do mp5 tak dla grzecznych dzieci ktore wloza ci kule w plecy
ak to najlatwiejsza bron w grze
pozdrawiam

Celowac to ja umiem i to dobrze (bardzo dobrze nie ). Mp5 i kula w plecy hm... to prawie zafsze w taki sposob fragi zdobywaja ci co graja mp5 . AK... moze zadaje najwiecej obrazen ale to wcale nie jest taka latwa bron, trzeba umiec strzelac . Ja gram M4 i w najblizszym czasie nie bede sie na nic innego przestawiac, zreszta i tak nie ma na co.

Posted by juzef on 05-01-2003 18:32:

quote:
Celowac to ja umiem i to dobrze (bardzo dobrze nie ). Mp5 i kula w plecy hm... to prawie zafsze w taki sposob fragi zdobywaja ci co graja mp5 . AK... moze zadaje najwiecej obrazen ale to wcale nie jest taka latwa bron, trzeba umiec strzelac . Ja gram M4 i w najblizszym czasie nie bede sie na nic innego przestawiac, zreszta i tak nie ma na co.

hmm gazdzik przeceniasz sie ;p
co do mp5 to ma kilka innych zalet jest bardzo szybka i dosc celna (1 strzalem co prawda ) i ci co graja ta bronia nie tylko w plery wala (aczkolwiek ja lubie )
ak74 jest najlatwiejsze chyba najbardziej pod wzgledem trudnosci zabicia jest zblizone mm1 do ak potem m4
co do m4 jest bron poterzna bardzo pod jednym warunkiem osoba ktora sie nia posluguje musi umiec to robic cvo wcale nie polega na waleniu nadow co co sekunde
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 05-01-2003 18:47:

quote:

co do m4 jest bron poterzna bardzo pod jednym warunkiem osoba ktora sie nia posluguje musi umiec to robic cvo wcale nie polega na waleniu nadow co co sekunde
pozdrawiam

No trzeba umiec . Taki co wali nady jeden po drugim to jest jakis super-n00b . Najlepiej to wygladaly moje poczatki gry M4 - oszczedzalem granaty to byla lolowa gra.

Posted by Atari on 06-01-2003 10:54:

quote:
No trzeba umiec . Taki co wali nady jeden po drugim to jest jakis super-n00b . Najlepiej to wygladaly moje poczatki gry M4 - oszczedzalem granaty to byla lolowa gra.

Gazdzik ja tak gram M4 jak ktos sie schowa w mysiej dziurze to 1 nadem go nie zabijesz

Posted by juzef on 06-01-2003 13:23:

quote:
Gazdzik ja tak gram M4 jak ktos sie schowa w mysiej dziurze to 1 nadem go nie zabijesz

oczywiscie jesli spudlujesz pamietaj atari ze trzeba trafic
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 06-01-2003 17:53:

quote:
pamietaj atari ze trzeba trafic

Trzeba miec sokole oko .

Posted by Atari on 06-01-2003 18:44:

quote:
Trzeba miec sokole oko .

... szczescie i sprzyjajace wiatry :>>

Posted by juzef on 06-01-2003 20:01:

quote:
... szczescie i sprzyjajace wiatry :>>

atari jesli masz wiatry polecam spacer po swierzym powietrzu
gazdzik oko solole sie nie przyda jak ci reka drzy mi ostatnio coraz czasciej wiec trzeba bedzie jakies spotkanie graczy organizowac
ja dodatkowo staram sie sciagnac pielgrzymki rconistow banownikow z poza warszawy wiec moze bedzie wiecej ludzi
pozdrawiam
ps
wyjasnienie terminu
rconista banownik osoba przylapana na probie uzywania chasla rcon remote console przez admina i w nastepstwie zbanowana

Posted by [FPP]Gazdzik on 08-01-2003 17:55:

quote:
gazdzik oko solole sie nie przyda jak ci reka drzy

No mi tez troche drzy. Ale to rzadko, najczesciej jak nagle mine sie z kims w korytarzu to wtedy mam celownik na glowie, nogach, glowie i ponad glowa . To sa bardzo lolowe sytuacje .

Posted by juzef on 09-01-2003 01:16:

quote:
No mi tez troche drzy. Ale to rzadko, najczesciej jak nagle mine sie z kims w korytarzu to wtedy mam celownik na glowie, nogach, glowie i ponad glowa . To sa bardzo lolowe sytuacje .

pij przed gra nie po grze podobno jak sie czlowiek napije to ma pewniejsza reke

pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 09-01-2003 17:53:

quote:

pozdrawiam

podobno... .

Posted by Atari on 10-01-2003 13:50:

quote:

pozdrawiam

qufno pr\wda:+)

Posted by juzef on 10-01-2003 16:28:

quote:
qufno pr\wda:+)

jak dorosniesz bedziesz wiedzial
pozdrawiam

Posted by Og�r on 10-01-2003 16:47:

Potrzebuje pomocyyyy!!. Mam problem z sofem a na czym polega uf problem jest prosty gram sobie w najlepsze a� tu nagle robi �ie jaka� kosmiczna pauza i nic tylko Reset.Pom�zcie mi niewiem przez co ta kupa wyskakuje.

Posted by Atari on 10-01-2003 18:37:

quote:
jak dorosniesz bedziesz wiedzial
pozdrawiam

dorosniesz??
do czego??

Posted by KuLLa on 11-01-2003 11:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez Og�r
Potrzebuje pomocyyyy!!. Mam problem z sofem a na czym polega uf problem jest prosty gram sobie w najlepsze a� tu nagle robi �ie jaka� kosmiczna pauza i nic tylko Reset.Pom�zcie mi niewiem przez co ta kupa wyskakuje.

Pauza ? ??? Taka z napisem Pause ? bo jak taka to znaczy �e admin sie bawi OSP a je�li taka, �e zatrzymuje ci si� akcja i s�yszysz zap�tlny d�wi�k ... no to jest na ten temat w�tek o freez sreen bugu u mnie nic nie daje rady poza resecikiem wtedy

Posted by [FPP]Gazdzik on 11-01-2003 16:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
a je�li taka, �e zatrzymuje ci si� akcja i s�yszysz zap�tlny d�wi�k ... no to jest na ten temat w�tek o freez sreen bugu u mnie nic nie daje rady poza resecikiem wtedy

Tak tez mi sie takie cos dosc czesto zdarza .

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:57.