FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=950)
Mały kryzys, a może znudzenie czy też wyczerpanie tematów?!?
Zauważyłem jedną rzecz. Gdzieś tak do powiedzmy 5 sierpnia tego roku tutaj w tym dziale pełno postów było, pełno nowych tematów, postów, każdy się wypowiadał jak umie i było ogólnie eXtra, aż się chciało pisać posty a teraz? Mało nowych interesujęcych tematów, frekfencja mała, posty rzec można nieciekawe, samemu już się nie chce pisać postów na tematy, nawet wtrącanie [FPP]Raptora nie ratuje sytuacji, kiedyś było lepiej, mam nadzieję iż to jest chwilowe, i niedługo wszystko do normy powróci.
..cześć nie nie w stanie używać komputera..
..jescze inni zostali wciągnieci do innego świata..
..jescze inni słuchają muzy..
..a jescze inny odają się rozrywce.
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
np blade`a dlugo nei bylo i odrazu smutno tu =]
mnie nie bylo 11 dni ale juz wrocilem
ale myslalem ze znajde wiecej ciekawych nowych topicow, a tylko jakies bezsensowne, duzo bluzgow, nawet do rymowanego topica wdarla sie zlosc, ludzie objezdzaja lamerow ostrymi slowami
jak wszyscy wroca norma... a raczej nienormalka powroci w nasze boardowe szeregi... keep on running
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Dokladnie - wakacja sie skoncza, wara przestanie bluzgac na siebie a zacznie na szkole i znowu bedzie wszystko szurnieta
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
total...
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
no wiec nawiazujac do naszysz szurnietych i bezsensownych postow:
co sadzicie o mojej nowej sygnaturce?
na poziomie czy total country (to by bylo totalna wiocha... tak sie mi przetlumaczylo)
co sadzicie o mojej nowej sygnaturce?
Heh... A ja bylem cale wakacje przy kompie...
Heh... A ja bylem cale wakacje przy kompie...
mnei starzy wygonili =[[[ glupio sie czlowiek czuje z nowym kompem 10000000000 kilometrow za soba =]]]
quote:
mnei starzy wygonili =[[[ glupio sie czlowiek czuje z nowym kompem 10000000000 kilometrow za soba =]]]
hmm... nie ma sensu walczyc z kompem =] przynajmniej ja... nie mam gdzie isc... w szkole same drechy i syn admina =] mam 2-3 przyjaciol (poza netem) wiec co mam robic? nudze sie... czekam do konca ******ch lekcji, gdzie tlumacza mi 15 raz, jak sie skraca ulamek... pamietasz skad to cytat? =] poza tym NIE MAMY INFORMATYKI!!! grrr... poza tym polecam przejscie na priv, bo znowu panowie oxygen i tramwaj oskarza nas o nabijanie postow... =[
quote:
...[b] NIE MAMY INFORMATYKI!!![/b
OGO: banalna odpowiedz - kto nie oleje tak awaryjnego borda? tylko zagorzali zwolennicy. inni jak zobaczyli raz, drugi ze nie dziala to postawili na nim kreche (poniekad slusznie) i wroca tu przypadkiem za jakies 2-3 miechy
OGO: banalna odpowiedz - kto nie oleje tak awaryjnego borda? tylko zagorzali zwolennicy. inni jak zobaczyli raz, drugi ze nie dziala to postawili na nim kreche (poniekad slusznie) i wroca tu przypadkiem za jakies 2-3 miechy
Mi tam awarie nie przeszkadzaja - zdozylem poznac tu wpozo wiare - a teraz to moze byc jedyny kontakt z nimi bo na IRC ciezko na kogos trafic
quote:
poza tym polecam przejscie na priv, bo znowu panowie oxygen i tramwaj oskarza nas o nabijanie postow... =[
real life r0x
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.