FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=9509)

Posted by Atari on 04-01-2003 23:12:

sensitivity

chcialem sie zapytac jakie macie sensitivity do tej pory mialem cos w granicach 6-8 ale void doradzil mi zebym zmienil na mniejsze i zmienilem trudno sie przyzwyczaic ale gra sie lepiej zwlaszcza na dalekie dystanse zmienilem sens z 8 do 2,3 zobacze jak dlugo wytrzymam void mowil zeby ustalic sobie dobry sens dla siebie i go nie zmieniac do tej pory zmienialem co 2 tyg
sensy paru yawodnikow
Demon*Void 1,8
Demon*SpLIzI 4
sCa|Kitten 2,3
sCa|hippy 7

Posted by juzef on 05-01-2003 03:09:

Re: sensitivity

FULL w opor a czasem mi nie starcza w windozie tez podkrecilem na maxa mam trochy niedokladna myszke ale ..... wygodnie sie gra do tego mam wylaczona opcje smoth mouse
pozdrawiam
ps
jak ktos do mnie przychodzi to niepotrafi grac

Posted by [FPP]Gazdzik on 05-01-2003 15:04:

Re: Re: sensitivity

Ja mam prawie na full i gra mi sie dobrze. Widze ze FreeX'y zmienily taga .

Posted by Atari on 06-01-2003 11:08:

sprobujcie tego
cl_mouseaccel

Posted by juzef on 06-01-2003 13:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
sprobujcie tego
cl_mouseaccel

cl_mouseaccel (ile) jaka wartosc komenda brzmi niezle ale ..... co to jakis opis ??
pozdrawiam

Posted by [FPP]Gazdzik on 06-01-2003 17:59:

quote:
sprobujcie tego
cl_mouseaccel

No ja niestety nie bede mogl szybko sprobowac . Od kilku dni mam drobna awarie sieci wiec nie moge grac ; dobrze, ze chociaz board mi sie otwiera , bo inne strony to mi sie otwieraja latami.

Posted by Atari on 06-01-2003 18:33:

no co ty jak ja niemam sieci to szukam w mp.cfg ruznych przydatnych rzeczy sprawdzic to mozesz grajac sam
to jest akceleracja do myszki tzw dopalacz

Posted by [FPP]glan on 06-01-2003 18:40:

eee mialem kiedys fajnego progsa do wizngrozy ktory zwiekszal/obnizal czestotliwosc odswiezania myszki :} z tym to sie dopiero fajnie gralo :}

gazdzik: ue.. ja to mam co chwila taka awarie.. nazywa sie: admin sie bawi siecia i gowno chodzi

Posted by [FPP]Gazdzik on 06-01-2003 19:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
gazdzik: ue.. ja to mam co chwila taka awarie.. nazywa sie: admin sie bawi siecia i gowno chodzi

Ja takiej awari nie mam na pewno . Mam inna i jak za 3 dni nie bedzie chodzic mi siec to... .

Posted by juzef on 06-01-2003 20:08:

quote:
no co ty jak ja niemam sieci to szukam w mp.cfg ruznych przydatnych rzeczy sprawdzic to mozesz grajac sam
to jest akceleracja do myszki tzw dopalacz

trudno sie nie domyslic ze aceleracja ja sie pytam o parametry tej komendy a ty mi co to jest
glan
admin sie nie bawi siecia tylko ciezko pracuje starajac sie poprawic zycie usera
pozdrawiam

Posted by [FPP]glan on 06-01-2003 20:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

glan
admin sie nie bawi siecia tylko ciezko pracuje starajac sie poprawic zycie usera
pozdrawiam

buehehe i powiedz mi jescze ze specjalnie ni placi taskowi i kilku innym dostawca internetu w gda zeby nas poodcinali? moja siec to jedna wielka porazka.. ale dopra to koniec tej gadaniny nie na temat

Posted by Atari on 06-01-2003 20:45:

Juzef:
sorry nie zauwazylem twojego posta ostatnio na tym boardzie najazd nabijaczy
nie wiem zabardzo oco ci chodzi ale komende wpisujesz w konsoli i ustawiasz jak ci pasuje ja jak ustawilem na 1 to mialem obrot o 180 * z sens 3 na poczatku mialem 0,7 potem 0,3 a teraz mam 0,0 narazie to testuje zobacze jak sie bedzie gralo
Glan:
moja siec to tesz porazka jak sie w tygodniu raz nie zrabie to swieto i jeszcze ci kolekcjonerzy mp3 kazdy ma po 500(zamiast sobie udostepniac lole to by mieli wszystkie) jest nas 12 i kilka osob doi cale 50 kb i jeszcze sie burza jak im zwracam uwage "przeciesz place za to " rofl a ja nie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:33.